Wil jij je ontwikkelen op zowel audit als control?

Ben jij werkzaam als auditor bij een accountantskantoor? Maar wil je jezelf graag breder ontwikkelen binnen het Finance vak? Dan biedt Yacht jouw een unieke kans als Audit professional. Naast dat je tijdens Busy season werkt als Externe accountant in de audit, bij de grootste 20 accountantskantoren, wordt je de rest van het jaar breder ingezet. Bijvoorbeeld als Financial Accountant, Project controller, Financial controller, Business analist, Internal auditor of Reporting analist. Zo biedt Yacht jou een impuls voor je carrière en veel afwisseling binnen het Finance vak.

UITDAGING EN DIVERSITEIT AAN OPDRACHTEN 

Zie jij jezelf later als CFO bij een middelgroot MKB bedrijf? Is het jouw ideaalbeeld om een financiële beleidspositie uit te voeren binnen Rijksoverheid? Dagdroom jij over de rol van Concern Controller van een fortune 500 company? Start dan als Yacht Audit professional! Jij bepaalt de stip aan de horizon en samen met de Consultants van Yacht zorgen wij dat jij hier komt. Yacht biedt een unieke combinatie tussen audit en een breder loopbaanpad in Finance. Tevens kan je diverse opleidingen volgen via de Yacht Academy. Je ontwikkelt zowel hardskills als softskills. Hiermee haal jij het maximale uit jouw loopbaan en realiseer je jouw ambitie.

Audit accountancy

OPLEIDINGEN

Het is bij Yacht mogelijk om jouw opleiding tot Register accountant (RA) af te maken. Wij ondersteunen je financieel en inhoudelijk bij het afronden van de studie. Op deze manier kun je jouw audit carrière vervolgen en tevens gebruiken als versneller bij opdrachtgevers buiten de audit als Accountant in business. Heb je een andere opleidingsbehoefte? Wij denken met je mee om het perfecte pad tot de stip aan de horizon te bereiken. 

AANTREKKELIJKE OPDRACHTGEVERS

Zie jij jezelf werken voor KPN, Rijksoverheid, Gemeente Rotterdam, Schiphol Group, ING, Sabic, DSM, ABN AMRO of  Royal Friesland Campina? Het netwerk van Yacht geeft toegang tot aansprekende opdrachten bij de mooiste organisaties! Onze opdrachtgevers werken graag samen met professionals die hun loopbaan begonnen in de audit. Jouw flexibiliteit en doorzettingskracht in combinatie met opgedane kennis zijn de sleutel tot succes.

De nieuwste audit / accountancy vacatures

WAT BIEDT YACHT JOU? 

  • Een unieke combinatie van accountancy en controlling: afwisseling, uitdaging en een mooie, brede Finance loopbaan.
  • Verdieping van je audit-ervaring bij accountantskantoren zoals de ‘Big 4’ tijdens Busy season. Je houdt contact met het audit vak.
  • Heldere loopbaanpaden en opleidingsmogelijkheden (bijvoorbeeld tot RA).
  • Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief leaseauto, betaling overuren en opleidingsmogelijkheden.
  • Een Yacht kantoor in jouw regio met gespecialiseerde Finance consultants, die zorgen voor uitdagende opdrachten.
  • Een netwerk van gemotiveerde professionals voor kennisdeling, sociaal contact en om te sparren.
  • Mogelijkheden voor ZZP-ers: alles op orde conform DBA wetgeving en uitbetaling door middel van self-billing.

Yacht Recruitment consultants voor Audit professionals