Ontwikkel jezelf tot futureproof financial Cover

Ontwikkel jezelf tot futureproof financial

Klaar om je skills in analytics, control, advies, reporting of risk en audit management te verbeteren? Als Financial professional of als Business Analist binnen Banking & Insurance? Met onze opleidingen en trainingen op maat ontwikkel jij jezelf binnen no-time tot futureproof financial. Jij bepaalt hierin je eigen ontwikkeltraject en wij dagen je uit. Zo blijf jij op de juiste koers om jouw doelen te bereiken.

Onze ontwikkeltrajecten in Finance

Technologische ontwikkelingen versnellen de vraag naar automatisering en de optimalisatie van financiële processen. Vanuit de business veranderen de verwachtingen van Finance. Het is aan jou om hierin de lead te nemen en futureproof te blijven. Wij ondersteunen jou hierbij met verschillende ontwikkelpaden voor junior, medior en senior professionals. 

  1. Van Business Controller naar Business Co Driver
  2. Van Financial Controller naar Predictive Financial Controller
  3. Van Financial Accountant naar Robot Process Controller /FP&A Specialist
  4. Change consultant

Van Financial Controller naar Predictive Financial Controller

Veel controllers gebruiken financiële data om terug in de tijd te kijken en vanuit het verleden bijvoorbeeld de forecast te maken. Dit verandert. De vraag naar scenarioplanning en datagedreven voorspellen wordt steeds groter.  Dit betekent een andere denk en werkwijze én gebruik van andere tooling. Bijvoorbeeld dat je in plaats van het vertrouwde excel-sheet gebruik maakt van nieuwe dashboarding en business intelligence tools zoals Power BI, Tableau en Microsoft Strategy. Ook analytische en communicatieve skills krijgen een prominentere rol. In dit ontwikkeltraject staan de hard en human skills die jij nodig hebt om futureproof te zijn centraal. Ga in gesprek met onze recruiter om jouw de ontwikkelmogelijkheden te bespreken.

Van Financial Accountant naar Robot Process Controller /FP&A Specialist

De financial van de toekomst kijkt vooruit, voorspelt en anticipeert. Natuurlijk verandert ook accounting mee. Kennis van technische tools voor efficiënte dataverwerking en rapportage is een must. Skills in automatisering, professionalisering en procesoptimalisatie zijn hierbij van grote toegevoegde waarde. In dit ontwikkeltraject richten de opleidingen, trainingen en persoonlijke begeleiding zich hier specifiek op. Bespreek jouw ontwikkelmogelijkheden met onze recruiter.

Van Business Controller naar Business Co Driver

Kijk vooruit en vraag jezelf af: hoe blijft jouw business in de toekomst die extra stap zetten? Naast tactische en strategische keuzes wil je ook goed voorspellen. Je wil op tijd kunnen inspelen op de veranderende behoefte van je business. Zo creëer je ook op de lange termijn waarde. 

In dit ontwikkeltraject staat het beantwoorden van deze vraag centraal. Met specifieke opleidingen en trainingen richten wij ons op het versterken van de skills die jij nodig hebt om klaar te zijn voor de toekomst. Bespreek jouw ontwikkelmogelijkheden met onze recruiter.

Change consultant

In een financieel proces komen processen vanuit allerlei verschillende afdelingen samen. De financial van de toekomst kijkt constant naar manieren om deze informatie actiever en efficiënter te verzamelen. Met die continous improvement mentaliteit is verandering onvermijdelijk. 

Dat heeft niet alleen te maken met het proces, maar ook met hoe je de mensen uit de keten meekrijgt. Hier komt changemanagement om de hoek kijken. In dit ontwikketraject volgen je opleidingen en trainingen om jouw skills in verandermanagement te versterken. Meer weten? Bespreek jouw ontwikkelmogelijkheden met onze recruiter.

Future Finance Change Program: versterk je communicatieskills 

Door onze ontwikkeltrajecten loopt als rode draad het Future Finance Change Program (FFCP): een eenjarig ontwikkelprogramma speciaal voor ervaren financials op operationeel, tactisch en strategisch niveau. In dit programma ontwikkel je belangrijke skills voor de toekomst, zoals finance leadership, authenticiteit, zelfkennis, storytelling, business & contextual awareness en een moreel kompas. Zo stap jij uit je comfortzone en realiseer je succes bij vooruitstrevende opdrachtgevers. Wil jij je carrière in Finance een boost geven?

Bekijk ons Future Finance Change Program

Finance Data Professional Program: leer datagedreven adviseren

Het Finance Data Professional Program is een vervolg op het Future Finance Change Program en is ontwikkeld samen met de Erasmus Universiteit. In deze opleiding ligt de focus op adviesvaardigheden en op de fundamenten van datagedreven organiseren. Je leert hoe je als financial datagedreven kansen ziet, beslissingen neemt en de leading rol pakt in zo’n traject.

Meld je aan voor deze opleiding

CDD Talent Ontwikkel Programma (TOP): voor professionals in Banking

Financiële instellingen leggen steeds meer de nadruk op competenties en persoonlijke ontwikkeling. Met het CDD Talent Ontwikkel Programma (TOP) ontwikkel jij je sneller in Banking. Met inhoudelijke compliance trainingenen gericht op soft skills en persoonlijk leiderschap, ontwikkel jij jezelf binnen no-time tot een futureproof CDD-professional. Klaar om jouw carrière als CDD-professional te versnellen? Lees dan verder.

Check dit programma

Finance traineeships: start jouw carrière als financial

Ben jij een ambitieuze starter en wil je jezelf ontwikkelen tot dé Finance expert? Met ons Finance traineeship til jij je carrière binnen no-time naar the next level. Werk aan je professionele en human skills en bouw aan je netwerk. Zo zet jij razendsnel stappen en leg je de basis voor een succesvolle carrière. 

Check het Finance traineeship

Ik miste het bedrijfsleven, maar ook het werken bij een organisatie die investeert in mij en mijn professionele groei. Dit vond ik wel bij Yacht. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen, dankzij het Future Finance Change Program (FFCP).

contactperson Image
Vera Wiafe Assistent Finance Manager
Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan