Finance Data Professional Program: leer datagedreven werken Cover

Finance Data Professional Program: leer datagedreven werken

Veel organisaties hebben de ambitie om datagedreven te werken, maar hebben de kennis niet in huis om het in praktijk te brengen. Hier kan jij als Finance Professional het verschil maken. Met het Finance Data Professional Program leer je de fundamenten van een datagedreven organisatie en hoe je deze in praktijk toepast. Verwacht persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt programma dat aansluit op jouw expertise. Boost je carrière!

Meld je nu aan

Over het Finance Data Professional Program

Het Finance Data Professional Program, dat ontwikkeld is in samenwerking met de Erasmus Universiteit, richt zich op de fundamenten van een data gedreven organisatie. Je leert datagedreven adviezen uitbrengen en beslissingen nemen, waarmee je nieuwe kansen en groeimogelijkheden creëert. Zowel voor jezelf als voor een organisatie. Het programma is hybride, waarbij alleen de start en het eind live gevolgd worden. De overige modules zijn volledig online. 

Programmaonderdelen van het Finance Data Professional Program

In dit datageoriënteerde programma bouwen we voort op de toekomstbestendige communicatie skills die in het Future Finance Change Program aan bod komen. Dit maakt het Finance Data Professional Program de perfecte vervolgstap om jouw human én financial skills verder te ontwikkelen.

Het programma bestaat uit 12 onderdelen, die opgedeeld zijn in drie modules:

  • Module 1 t/m 6
    In deze modules wordt het fundament van een datagedreven organisatie behandeld. 
  • Module 7 t/m 10
    Deze modules gaan specifiek in op jouw rol  finance professional in een datagedreven organisatie.  In deze modules ontwikkel je de juiste skills om de lead te nemen in een succesvolle data transformatie. 
  • Module 11 en 12
  • Het programma wordt afgesloten met twee modules waarin de focus ligt op data ethiek, verantwoordelijk handelen en het overwinnen van uitdagingen die bij een organisatorische transformatie komen kijken. 

Alle modules worden ondersteund met een action learning program, de theorie wordt direct in praktijk gebracht. Door deze praktijkgerichte aanpak ben jij in staat om organisaties van Financial & Management Reporting naar de volgende fase van financial Planning Analyses tot Strategic Business Planningen te brengen. Wil je ook uitgroeien tot datagedreven expert in jouw vakgebied? En wil je meer weten?

Meld je nu aan

Finance traineeship: voor starters met ambitie

Ben jij onlangs afgestudeerd en wil je jezelf ontwikkelen tot Finance expert? Met ons Finance traineeship bouw jij een solide basis voor een succesvolle carrière, waarin jij zelf de koers bepaalt. Ontdek wie je bent als mens en als professional en welke rol goed bij jou past en hoe je jouw skills optimaal kan benutten.

Bekijk het Finance traineeship

Meer weten over het Finance Data Professional Program?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Nicole Hofma-Noordhuis

Recruitment consultant

Ik miste het bedrijfsleven, maar ook het werken bij een organisatie die investeert in mij en mijn professionele groei. Dit vond ik wel bij Yacht. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen, dankzij het Future Finance Change Program (FFCP).

contactperson Image
Vera Wiafe Assistent Finance Manager
Paper Futurizing Finance Banner

Paper Futurizing Finance

Finance is én blijft in transformatie. Dit biedt jou als Finance-professional nieuwe kansen. Hoe blijf je als Financial dan futureproof? Je leest er alles over in onze paper, opgesteld door onze community van financiële experts.

Download de paper

Meld je aan voor het Finance Data Professional Program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement