HR-dienstverlening: jouw partner in HR Cover

HR-dienstverlening: jouw partner in HR

Met onze HR-dienstverlening brengen we jouw organisatie vooruit. We bedenken innovatieve oplossingen voor jouw HR vraagstuk. Zo vind je met recruitment de beste professional voor jouw vacature voor tijdelijke opdrachten of vaste banen. Ook helpen we je bij een zorgeloos inhuurproces van gedetacheerden en zzp’ers. Nieuwsgierig? Lees hier alles over onze HR-dienstverlening.

Neem contact met ons op

Hierom is Yacht jouw ideale HR-partner

We ondersteunen jouw organisatie met HR. Onze kracht? We werken vanuit onze kernwaarden; daadkrachtig, verbindend en deskundig. Met als doel jouw organisatie vooruit te helpen. Hoe doen we dat?

  • We verbinden ambitieuze professionals met toonaangevende organisaties en partners; 
  • We investeren in opleiding en persoonlijke ontwikkeling van professionals in 7 vakgebieden;
  • We delen actuele trends en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt met jou; 
  • We zijn transparant, compliant aan wet- en regelgeving en hanteren marktconforme tarieven; 
  • We helpen bij Social Return on Investment (SROI) en Maatschappelijk Verantwoord ondernemen (MVO); 
  • We investeren in duurzaam werkgeverschap
  • Als onderdeel van Randstad, wereldwijd de nummer één HR-dienstverlener, hebben we innovatiekracht en een groot internationaal netwerk tot onze beschikking.

Neem contact met ons op   Of meld makkelijk je vacature aan

Blijf op koers met arbeidsmarktdata Banner

Blijf op koers met arbeidsmarktdata

Op welke arbeidsmarktdata baseer jij je koers? En hoe til jij daarmee jouw organisatie naar een hoger niveau? Yacht Insights on Professionals (YIP) verzamelt arbeidsmarktdata en deelt deze met jou.

Check de arbeidsmarktdata

Ontmoet de Business Development Managers

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

contactperson Image

Maarten Vloon

Business Development Manager

"Trends als digitalisering, duurzaamheid en globalisering dagen organisaties uit om stap voor stap te veranderen of zelfs helemaal het roer om te gooien. Ik ben er trots op dat Yacht als strategisch partner een flink aantal organisaties ondersteunt in deze metamorfose. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van onze klantoplossingen op maat, Yacht Inhouse Services en Yacht Trainees. Benieuwd wat Yacht voor uw organisatie kan betekenen? Bel me, dan plannen we een afspraak in."

contactperson Image
Erwin Koenderman Commercieel Operationeel Directeur Yacht +31 6 51992883

Veelgestelde vragen over HR-dienstverlening

Wat is jullie betekenis van HR?

HR staat voor Human Resources, ofwel personeelsbeleid of personeelszaken. Yacht is ervan overtuigd dat je vooruitgang boekt wanneer de juiste mensen bij elkaar komen. Daarom verbinden we professionals en organisaties met elkaar. Zo creëren we een hechte community van ambitieuze professionals en vooruitstrevende organisaties, die samen succes èn maximaal resultaat realiseren.

Wat doet Yacht op het gebied van HR-dienstverlening?

Met recruitment helpen we je verder met de werving en selectie van vast hoogopgeleid personeel en detacheren we onze beste interim-professionals of trainees. Ook hebben we veel zzp'ers in ons netwerk.
En met grip op inhuur lossen we complexe inhuur-vraagstukken op, bijvoorbeeld rondom het compliant inhuren van zzp'ers, controle over leveranciers en tarieven en het gehele inhuurproces.

Lees hier alles over onze HR-dienstverlening

Welke taken vallen onder HR?

Onder HR vallen veel taken, van personeelsbeheer tot het contracteren van leveranciers. Yacht helpt jou met het vinden van de beste professionals via recruitment en met het oplossen van inhuur-vraagstukken via grip op inhuur.

Voor welke vakgebieden en branches werven jullie vaak professionals?

We werven de beste professionals in IT, Supply Chain, Marketing & Communicatie, HR, Overheid, Engineering en Legal. Daarnaast zijn we actief in alle sectoren, waaronder ook de overheid en bank- en verzekering.
 

Hoeveel tijd kost het om een kandidaat te vinden voor mijn vacature?

We beschikken over een groot netwerk hoogopgeleide professionals, maar het belangrijkste vinden we de beste match tussen organisatie en professionals tot stand brengen. Afhankelijk van jouw wensen en de krapte op de arbeidsmarkt stellen we snel de geschikte kandidaten voor. Geef via dit formulier je vacature aan ons door, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Geef je vacature aan ons door

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Voor elke samenwerking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Bekijk hier onze algemene voorwaarden.