Recruitment van hoogopgeleide professionals Cover

Recruitment van hoogopgeleide professionals

Talent gezocht? Yacht is hét detacherings- en werving en selectiebureau voor hoogopgeleide professionals. We detacheren zowel jonge professionals vanuit ons traineeship als ervaren specialisten voor uitdagende opdrachten. Zoek je een nieuwe collega in vaste dienst? Ook daarvoor kan je ons inschakelen. Van junior tot executive search. Meld je vacature nu aan en we brengen je in contact met de beste professional.

Meld je vacature nu aan

De voordelen van recruitment

  • Toegang tot community hoogopgeleide professionals

  • Expertise in 7 vakgebieden, waaronder Finance en IT

  • Inzicht in arbeidsmarktontwikkelingen en trends

  • Wij investeren in vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

  • Onze pushing horizons-mindset helpt jouw organisatie vooruit

Meld je vacature aan

Hoe werkt recruitment via Yacht?

Yacht ondersteunt jouw organisatie met recruitment. Je kent ons vooral van het detacheren van hoogopgeleide interim-professionals, maar we helpen ook met het vinden van young professionals (trainees) en professionals die in vaste dienst willen. Dit doen we vanuit onze mindset 'Pushing Horizons'.

We werken samen met ambitieuze professionals die jouw organisaties een stap vooruit willen brengen. Door ons grote netwerk en onze expertise van de arbeidsmarkt brengen we je snel in contact met de beste professional voor jouw vacature of opdracht. 

Neem contact op

Meer weten over recruitment?

Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

contactperson Image

Erwin Koenderman

Commercieel Operationeel Directeur Yacht

Blijf op koers met arbeidsmarktdata Banner

Blijf op koers met arbeidsmarktdata

Op welke arbeidsmarktdata baseer jij je koers? En hoe til jij daarmee jouw organisatie naar een hoger niveau? Yacht Insights on Professionals (YIP) verzamelt arbeidsmarktdata en deelt deze met jou.

Check de arbeidsmarktdata

Veelgestelde vragen over recruitment

Wat doet Yacht rondom recruitment?

We detacheren zowel jonge professionals vanuit ons traineeship als ervaren specialisten voor uitdagende opdrachten. Zoek je een nieuwe collega in vaste dienst? Ook daarvoor kan je ons inschakelen. Van junior tot executive search. Lees hier alles over onze HR-dienstverlening.

Waaruit bestaat onze recruitment-dienstverlening?

Yacht is hét recruitmentbureau voor hoogopgeleide professionals. We helpen met het invullen van vacatures voor een tijdelijke opdracht via een interimmer. Zoek je vast personeel? Ook daar doen we de werving en selectie voor. Tot slot helpen we met het aantrekken van jonge futureproof professionals.

Hoeveel tijd kost het om een professional te vinden voor mijn vacature?

Bij Yacht gaan we voor de beste match. We beschikken over een groot netwerk hoogopgeleide professionals, dus het kan zijn dat er iemand direct beschikbaar is. Afhankelijk van jouw wensen en de krapte op de arbeidsmarkt kan het ook langer duren voor we de juiste kandidaat hebben gevonden. Hier kunnen we je uiteraard over adviseren na een gesprek. Geef via dit formulier je vacature aan ons door, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meld je vacature nu aan 

Voor welke vakgebieden werven jullie vaak professionals?

Ons netwerk bestaat uit ambitieuze professionals die op zoek zijn naar een tijdelijke opdracht of vaste functie. We werven de beste professionals in IT, Supply Chain, Marketing & CommunicatieFinanceHRMEngineering en Legal.
 

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Voor elke samenwerking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Check hier onze algemene voorwaarden