Efficiënte inhuur als overheid: ga vooruit met de juiste expertise

Vind het beste overheidspersoneel via Yacht Overheid

Als overheidsinstantie moet je het goede voorbeeld geven en vooroplopen in de maatschappij, denk hierbij aan duurzaamheid, energiebesparing of diversiteit. Yacht Overheid verbindt jou daarom met ambitieuze professionals die met hun expertise en skills zaken in beweging krijgen. We nemen hierbij alles uit handen: van de werving & selectie tot contractmanagement. Jouw vraagstuk is ons vertrekpunt.

Geef je vacature aan ons door

Houd grip op inhuur met Yacht Overheid (msp) 

Voorkom een wildgroei aan flexibele contracten en houd met Yacht grip op de inhuur van (internationale) professionals. Onze experts analyseren of inhuurtarieven marktconform zijn, bepalen waar kostenefficiëntie te behalen valt, regelen de inhuur centraal en zorgen dat elke contractering 100% compliant is; ook als de wet-of regelgeving verandert. Meer lezen over grip op jouw inhuur? 

Bekijk onze Inhouse Service

Met welk HR-vraag kunnen wij helpen? 

Bekijk onze dienstverlening

Deze opdrachtgevers hebben ook gekozen voor Yacht Overheid

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Yacht Overheid voor jou als overheidsinstantie kan betekenen? Wij ontmoeten je graag om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement