Efficiënte inhuur als overheid: ga vooruit met de juiste expertise

Vind het beste overheidspersoneel via Yacht Overheid

Als overheidsinstantie moet je het goede voorbeeld geven en vooroplopen in de maatschappij, denk hierbij aan duurzaamheid, energiebesparing of diversiteit. Yacht Overheid verbindt jou daarom met ambitieuze professionals die met hun expertise en skills zaken in beweging krijgen. We nemen hierbij alles uit handen: van de werving & selectie tot contractmanagement. Jouw vraagstuk is ons vertrekpunt.

Geef je vacature aan ons door

Waarom kiezen voor inhuur van overheidspersoneel via Yacht Overheid

 • Toegang tot een enorme community vol ambitieuze professionals

 • Snel opschalen op cruciale momenten

 • Vaste, interim-, traineeship- of zzp-oplossingen

 • Efficient inhuurproces met 100% compliant contactering

 • Multidisciplinaire inhuur in 7 vakgebieden

Geef je vacature aan ons door

Onze inhuurdesk voor de overheid:

Oplossingen voor de inhuur personeel overheid

Managed Service Provider (MSP): grip op inhuur in de overheid

Met onze Managed Service Provider (MSP) via Yacht Inhouse Services (YIS) krijg je grip op jouw inhuurprocessen. Zo heb je alles altijd, snel en 100% volgens de wet- en regelgeving op orde. En je hebt altijd de beste professionals in de overheid voor jouw personeelsvraagstuk. YIS is een centrale inhuurdesk binnen een gemeente, ministerie of andere overheidsorganisatie. Zo ben je volledig ontzorgd dankzij vooruitstrevende en innovatieve methodes van inhuren. Zo sorteren we altijd voor op jullie interne ontwikkelingen en brengen we strategische verandering in jullie inhuur. 

Lees meer over Yacht Inhouse Services

Yacht Externen Management (YEM): risicoloos contractmanagement voor de overheid

Met Yacht Externen Management (YEM) huur je snel, efficiënt en zonder risico’s zzp’ers en interim-professionals in. Het contracteren en alle administratieve werkzaamheden rondom de inhuur van zzp’ers en interim-professionals in de overheid is bij het YEM-team in goede handen. Op persoonlijke en transparante wijze, en 100% compliant . Zo kunnen de inhurende managers volledig focussen op hun core business. Iets wat de slagvaardigheid van je organisatie gegarandeerd ten goede komt. 

Check meer info over Yacht Externen Management

Detacheren binnen de overheid

Ben je op zoek naar hoogopgeleid, tijdelijk talent? Dan is detachering binnen de overheid de beste oplossing. We vinden snel de beste experts met de juiste skills en drive. Meld nu je vacature of opdracht aan en check de voordelen van detachering via Yacht.

Lees meer over detacheren binnen de overheid

Werving en selectie: vakspecialisten matchen aan specifieke overheidsfuncties

Heb je hoogopgeleide professional nodig voor een vaste positie in jouw organisatie? Dat regelen we met  werving en selectie. Zo maak je gebruik van ons netwerk vol gekwalificeerde specialisten. Onze community brengt starters vanaf drie jaar werkervaring en experts gericht naar de juiste organisaties. Zo helpen we de overheid een stap vooruit.

Ga direct naar werving en selectie voor de overheid 

Trainees: young professionals voor een futureproof overheid

Om mee te gaan met de nieuwe ontwikkelingen heb je hoogopgeleid talent nodig. Onze trainees zijn de young professionals die je nodig hebt om een frisse blik binnen overheidsorganisaties te houden. Via Yacht trainees heb je toegang tot onze community van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zó heb je altijd de beste vakspecialistische toptalenten aan boord.

Vind trainees via Yacht 

Inhuurscan: maatwerk voor overheidsorganisaties

Onze Inhuurscan is de ideale basis om je inhuur te optimaliseren. De inhuur van externen is voor jou als overheidsorganisatie een serieuze kostenpost. Kan het proces om de juiste expertise in te huren niet efficiënter en betaal ik een marktconform tarief? Hoe zit het met de risico’s op bijvoorbeeld wettelijk en fiscaal gebied? Moet ik voor een optimalisatie van mijn inhuur kiezen voor een eigen Inhuurdesk of uitbesteden aan een MSP, Master Vendor of Broker? Of kies ik voor een partnership met mijn beste leverancier(s)? De inhuurscan geeft antwoorden op jouw inhuurvragen!

Vraag de inhuurscan aan

Voordelen van inhuur via ons voor de overheid

De inhuur van personeel en vakexperts via Yacht heeft een aantal voordelen:

 • Expertise van onze specialisten;
 • Korte lijnen (hechte community);
 • Op tijd de juiste mensen;
 • Efficiënt inhuurproces;
 • Inzicht en advies vanuit rapportages;
 • Waarborging van compliancy;
 • Marktconforme tarieven;
 • Kennis van de arbeidsmarkt;
 • Innovatiekracht Randstad Groep Nederland.

Deze opdrachtgevers hebben ook gekozen voor Yacht Overheid

Neem contact met ons op

Benieuwd wat Yacht Overheid voor jou als overheidsinstantie kan betekenen? Wij ontmoeten je graag om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement