Detachering: het inhuren van de beste interim-professionals Cover

Detachering: het inhuren van de beste interim-professionals

Ben je op zoek naar hoogopgeleid, tijdelijk talent? Dan is detachering de beste oplossing. We vinden snel de beste experts met actuele kennis, daadkracht en bevlogenheid voor jouw vraagstuk. En ze helpen jouw organisatie echt vooruit. Meld nu je vacature of opdracht aan en lees meer over detachering via Yacht.

Wat zijn de voordelen van detacheren?

  • Daadkrachtige, deskundige en verbindende professionals

  • Talent in vaste dienst en opgeleid bij Yacht

  • Gecertificeerde recruitment consultants

  • Tijdelijke versterking voor een opdracht of vraagstuk

  • Ervaring in vele vakgebieden en branches

Meld nu je vacature aan

Wat betekent detachering?

Detachering is een service waarbij we één of meerdere professionals verbinden aan organisaties voor de invulling van tijdelijke opdrachten. Bijvoorbeeld door verlof, plotselinge vertrek van een medewerker, een verandervraag of bij ontbrekende expertise op een specifiek vlak. 

De gedetacheerde professional is dus in dienst bij Yacht, maar werkt voor jouw organisatie. Op zoek naar ervaren professionals in vaste dienst? Bekijk dan werving en selectie

Hoe werkt detachering via ons?

Na ontvangst van de opdracht of vacature nemen we zo snel mogelijk contact op en analyseren we het vraagstuk, de organisatie en de bedrijfscultuur van de opdrachtgever. Daarna starten we een selectieprocedure binnen ons uitgebreide netwerk van hoogopgeleide professionals. Dankzij onze arbeidsmarktexpertise en door in te zetten op de nieuwste sourcing technieken vinden we gegarandeerd de snel de beste professional(s).

Nadat je een vacature bij ons aanmeldt, brengen we je zo snel mogelijk in contact met de juiste kandidaten die direct als interim-professional aan de slag kunnen. 

Na het matchen van de best passende professional(s) voor de opdracht bereiden we de introductie van de kandidaat aan de opdrachtgever voor. Ook zorgen we voor kennisontwikkeling en kennisoverdracht aan de opdrachtgever. Zo behalen we samen het beste resultaat.

3 uitgangspunten voor de perfecte match

We zeggen niet zomaar de perfecte match. Dit maken we waar door altijd gebruik te maken van deze drie uitgangspunten wanneer we detacheren:

1. Grootste netwerk hoogopgeleiden

De zoektocht naar jouw nieuwe interim-professional doen we via onze up-to-date database met jaarlijkse tienduizenden nieuwe kandidaten. Ook hebben we een sterk netwerk van interim-professionals in dienst bij Yacht en verschillende vakgebied-community’s. Daarnaast bereiken we via diverse media kanalen de totale arbeidsmarkt en dus ook de kandidaten die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Onze professionals herken je aan hun vakmanschap en actuele kennis van de markt. Ze brengen met hun daadkracht en enthousiasme ook anderen in beweging en weten jouw organisatie verder te helpen.

2. Verbinding

We zijn dé verbindende kracht tussen ambitieuze professionals en organisaties die vooruit willen. We stellen binnen de afgesproken termijn alleen een professional aan je voor als de juiste verbinding tussen jou en de professional er is. En we hebben het vrijwel nooit mis. Dat komt doordat we zowel de professionals als onze opdrachtgevers écht kennen. We kijken daarom ook goed naar jouw organisatie, markt en organisatiecultuur.

3. Blijvend waarde toevoegen

Om tijdens én na de opdracht de kwaliteit van onze professionals en de opdrachtuitvoering te borgen, hanteren we de Yacht methode. Hierin staan voortgang en kwaliteit, kennisoverdracht aan de opdrachtgever en de ontwikkeling van de professional centraal. Ontwikkeling van interim-professionals bestaat uit opleidingen, peer to peer expertise uitwisselen, coachingsgesprekken en futureproof ontwikkelprogramma’s. Hierdoor bieden we je blijvend toegevoegde waarde, met een aanwinst die helemaal bij jouw organisatie past en het team vooruit helpt.

Meld nu je vacature aan

Meer weten over detachering?

Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

contactperson Image

Yolanda Jaarsma

Office assistent Yacht

Veelgestelde vragen over detachering

Wat is detachering?

Detachering is het inhuren van één of meerdere interim-professionals voor de invulling van tijdelijke opdrachten. Bijvoorbeeld vanwege verlof, het plotselinge vertrek van een medewerker, een verandervraag of bij ontbrekende expertise op een specifiek vlak. De gedetacheerde professional is dus in dienst bij Yacht, maar werkt voor jouw organisatie. 

Wat zijn de voordelen van detachering via Yacht?

Als detacheerder verbindt Yacht organisaties efficiënt met de juiste interim-professionals. Doordat onze gecertificeerde recruiters beschikken over de juiste expertise en een uitgebreid netwerk vanuit een vakgebied, zorgen ze altijd voor de juiste match.

Wat is het verschil tussen detachering en recruitment?

Detachering is een onderdeel van recruitment en gaat specifiek over het vinden en plaatsen van interim-professionals op tijdelijke opdrachten. Recruitment omvat het totaalproces van werving en selectie, waaronder het vinden van vast personeel, zzp’ers, trainees en ondersteuning bij inhuur.

Wat doet Yacht op het gebied van HR-dienstverlening?

Met recruitment helpen we je verder met de werving en selectie van vast hoogopgeleid personeel en detacheren we onze beste interim-professionals of trainees. Ook hebben we veel zzp'ers in ons netwerk.
En met grip op inhuur lossen we complexe inhuur-vraagstukken op, bijvoorbeeld rondom het compliant inhuren van zzp'ers, controle over leveranciers en tarieven en het gehele inhuurproces.

Lees hier alles over onze HR-dienstverlening

Wat zijn jullie algemene voorwaarden?

Voor elke samenwerking zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Check hier onze algemene voorwaarden