Yacht Crossborder Desk: huur zorgeloos de beste remote zzp’ers in Cover

Yacht Crossborder Desk: huur zorgeloos de beste remote zzp’ers in

De inzet van remote zzp’ers is cruciaal voor organisaties die voorop willen blijven lopen in een krappe en snel veranderende arbeidsmarkt. Maar ondanks dat digitalisering remote werken eenvoudiger maakt, blijft het vinden van de beste professionals voor veel organisaties een uitdaging. Daarnaast vereist het veel kennis van wet- en regelgeving. Crossborder Desk ontzorgt jou bij de inzet van remote zzp’ers en helpt jou het arbeidspotentieel buiten de eigen landsgrenzen optimaal te benutten.

De voordelen van Yacht Crossborder Desk

 • Gecentraliseerde inhuurdesk en transparante werkwijze

 • Maatwerk oplossingen afgestemd op jouw systemen en organisatie

 • 100% compliant aan wet- en regelgeving

 • Optimale prijs-kwaliteit verhouding

 • Arbeidsmarktexpert met 60 jaar ervaring in HR dienstverlening

Neem contact op

Wat is Yacht Crossborder Desk? 

Crossborder Desk is een contractmanagement dienstverlening gespecialiseerd in de inhuur van zzp’ers gevestigd in een EER-land, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk. Als centrale inhuurdesk bieden we een integrale oplossing voor de inhuur van zzp’ers die (grotendeels) remote werken. Naast de contractering, valt hieronder ook advies, begeleiding en inzicht in inhuur risico’s. 

Momenteel bedienen we alleen leveranciers die gevestigd zijn in EU landen. We streven ernaar om dit in de toekomst ook beschikbaar te maken voor 
leveranciers uit non-EU vestigingslanden.

Zo werkt Crossborder Desk

We ontzorgen je bij de inhuur van zzp’ers die remote werken. Om hierin het maximale resultaat te behalen, bieden we de onderstaande services:

 • Scan:
  Het vraagstuk rondom het inhuren van remote zzp’ers is complex en relatief nieuw. Ook vraagt het veel kennis. Soms weet je als organisatie nog niet dat er een potentieel vraagstuk is. Om dat inzicht te krijgen, voeren we een scan uit. Met de uitkomsten regelen we vervolgens het contractmanagement in;
 • Screening van zzp'ers:
  Om het risico op schijnzelfstandigheid (mogelijk leidend tot claims) te minimaliseren, screenen we zzp’ers op basis van 5 beheersmaatregelen. Hier lees je meer over screening van zzp’ers;
 • Contractmanagement:
  Als contractmanager nemen we de contractering van remote zzp’ers volledig uit handen. Hierbij houden we rekening met de specifieke regels van het vestigingsland van de zzp’er en ontzorgen we je volledig in alle bijkomende administratie.

Ondanks de complexe regelgeving rondom het inhuren van remote zzp’ers zorgen we voor de juiste set aan beheersmaatregelen. Zo ben je verzekerd van efficiënte inhuur die voldoet aan alle huidige wet- en regelgeving.

Advies en ontzorging van A tot Z

Door globalisering en digitalisering willen mensen steeds meer hybride werken. De behoefte om aanbod van en vraag naar talent bij elkaar te brengen, laat zich niet meer beperken door landsgrenzen. Toch maken lokale wet- en regelgeving het inhuren van professionals die remote werken complex. Dit leidt tot inefficiëntie, onvoldoende grip op remote inhuur en weinig zicht op de bijkomende inhuur risico’s. 

We hebben de kennis en expertise om jou te ontzorgen bij de inhuur en contractering van remote zzp’ers. We bieden op maat gemaakte oplossingen die 100% compliant zijn aan de lokale wet- en regelgeving. Zo weet je zeker dat je talent buiten de eigen landsgrenzen optimaal benut. 

Voor wie is Yacht Crossborder Desk interessant?

Onze dienstverlening is interessant voor grote internationals in de profit-sector met opdrachten die op afstand uitgevoerd kunnen worden. Voorbeelden hiervan zijn uitdagingen binnen Engineering, IT, HR, Finance en Legal. Daarnaast is het inhuren van remote zzp’ers de ideale oplossing als je moeite hebt met het vinden van de juiste expertise binnen de eigen landsgrenzen. Met onze services vergroot je de wendbaarheid van je organisatie en blijf je futureproof.

Meer weten over Yacht Crossborder Desk

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

contactperson Image

Floor Hermans

Manager Yacht Expat Services

Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces in deze schaarse arbeidsmarkt naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van 4 organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper

Veelgestelde vragen over Crossborder Desk

Wat is Yacht Crossborder Desk?

Yacht Crossborder Desk is een contractmanagement dienstverlening gespecialiseerd in de inhuur van zzp’ers gevestigd in een EER-land, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk. Als centrale inhuurdesk bieden we een integrale oplossing voor de inhuur van zzp’ers die (grotendeels) remote werken. Hieronder valt naast contractering, ook advies, begeleiding en inzicht in inhuur risico’s.

Voor wie is Yacht Crossborder Desk interessant?

De dienstverlening van Yacht Crossborder Desk is interessant voor grote internationals in de profit-sector met opdrachten die op afstand uitgevoerd kunnen worden. Daarnaast is het inhuren van remote zzp’ers de ideale oplossing voor organisaties die moeite hebben om de juiste expertise binnen de eigen landsgrenzen te vinden. Met de services van Yacht Crossborder Desk vergroot je de wendbaarheid van je organisatie en blijf je futureproof.