Paper: succesvol persoonlijk leiderschap Cover

Paper: succesvol persoonlijk leiderschap

Met sterk persoonlijk leiderschap breng jij jouw visie overtuigend over. Je weet meer draagvlak voor jouw ideeën te creëren, veranderingen door te voeren en nieuwe successen te behalen. Het is jouw leiderschap dat ervoor zorgt dat iedereen binnen de organisatie de juiste kant op beweegt en vooruit blijft gaan. Met dat succes zet jij jouw carrière in een stroomversnelling. In onze paper: succesvol persoonlijk leiderschap lees je er meer over.

Download de paper

 

Blink uit in persoonlijk leiderschap & haal het maximale uit je carrière

Vul via onderstaand formulier je gegevens in om de paper: succesvol persoonlijk leiderschap: haal het maximale uit je carrière’ te downloaden. In deze paper leer je hoe jij jezelf het best aanstuurt, jezelf confronteert en groeit als mens en collega. We delen onze kennis, inzichten en tips om jou vooruit te brengen in je carrière. Laat je daarnaast inspireren door de verhalen van andere professionals die stappen zetten rondom persoonlijk leiderschap. Ook vind je in deze paper o.a. meer info en handige tips over: 

  • Persoonlijk leiderschap en zelfreflectie; 
  • Breng zaken in beweging met jouw visie; 
  • Assertiviteit; 
  • Draagvlak creëren; 
  • Persoonlijk leiderschap in de praktijk. 

Download de paper

Wil jij ook jouw carrière versnellen? Banner

Wil jij ook jouw carrière versnellen?

Door uit je comfortzone te stappen en jezelf te vernieuwen, breng jij je carrière in een stroomversnelling. Dát is breken met conventies. We helpen je om jezelf te blijven uitdagen. Interesse gewekt?

Let's go

Download de paper: succesvol persoonlijk leiderschap

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement