Waarom breken met conventies jou nieuw succes oplevert

Zet je carrière in een stroomversnelling

Heb jij jouw ambities al waargemaakt? Nee? Dan is het hoog tijd om buiten de gebaande paden te kijken. Door uit je comfortzone te stappen en jezelf te vernieuwen, breng jij je carrière in een stroomversnelling. Dát is breken met conventies. Til je carrière naar een hoger niveau! Yacht helpt je hierbij.

Download de paper

Zo zetten deze interim-professionals de next step in hun carrière

Hoe jij je carrière in beweging zet

Conventies breken begint bij jezelf. Het is een mindset waarmee jij jezelf constant uitdaagt om te groeien en grenzen te verleggen. Til jezelf naar een hoger niveau door:  

  • Als interim-professional tijdelijk te werken voor opdrachtgevers en om de paar jaar of maanden te wisselen van werkomgeving. Zonder je vaste contract te verliezen; 
  • Sparren over jouw visie met een community vol professionals uit jouw vakgebied. Door anders te durven denken, je visie te delen, kan je vastgeroeste routines binnen organisatie doorbreken. Jouw visie maakt impact;
  • Jezelf te challengen om je eigen status quo te doorbreken. Sta niet te lang stil op één plek, maar blijf scherp op de voortgang van jouw ontwikkeling. Blijf futureproof met het uitgebreide opleidingsaanbod van onze Yacht Academy.

Lees hoe Yacht’ers vooruit gaan in hun carrière

Je persoonlijk leiderschap versterken? Banner

Je persoonlijk leiderschap versterken?

Met sterk persoonlijk leiderschap haal jij het beste uit jezelf, overtuig jij anderen succesvol van jouw visie en krijg je zaken écht in beweging. Leer hoe jij jezelf efficiënt aanstuurt, draagvlak creëert en conventies doorbreekt.

Download de paper

Wil jij ook interim professional worden? En heb je nog vragen?

Neem dan contact op met één van onze recruiters of vul ons contactformulier in.

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance, HR, Legal & MarCom

contactperson Image

Hester van der Star

Senior Recruitment Consultant Engineering

contactperson Image

Michel Cnossen

Principal Recruitment Consultant IT

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf altijd up-to-date van actuele HR-trends, ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in jouw vakgebied, events en trainingen & opleidingen. Ook lees je als eerste de blogs van onze Yacht’ers die hun ervaringen, tips en tricks met je delen. Interesse gewekt?

Stuur mij de nieuwsbrief