Waarom breken met conventies jou nieuw succes oplevert

Zet je carrière in een stroomversnelling

Heb jij jouw ambities al waargemaakt? Nee? Dan is het hoog tijd om buiten de gebaande paden te kijken. Door uit je comfortzone te stappen en jezelf te vernieuwen, breng jij je carrière in een stroomversnelling. Dát is breken met conventies. Til je carrière naar een hoger niveau! Yacht helpt je hierbij.

Download de paper

Hoe jij je carrière in beweging zet

Conventies breken begint bij jezelf. Het is een mindset waarmee jij jezelf uitdaagt om te groeien en grenzen te verleggen. Til jezelf naar een hoger niveau door:  

  • Als interimmer werk je aan interim opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Je wisselt om de paar maanden of jaar van werkomgeving. En je behoudt jouw vaste contract; 
  • Sparren met een community vol professionals uit jouw vakgebied. Door anders te durven denken, je visie te delen, kan je vastgeroeste routines in organisaties doorbreken. Jouw visie maakt impact;
  • Jezelf te challengen en sta niet te lang stil op één plek, maar blijf scherp op de voortgang van jouw ontwikkeling. Blijf futureproof met het uitgebreide opleidingsaanbod van onze Yacht Academy.

Je persoonlijk leiderschap versterken?

Met sterk persoonlijk leiderschap haal jij het beste uit jezelf, overtuig jij anderen succesvol van jouw visie en krijg je zaken écht in beweging. Leer hoe jij jezelf efficiënt aanstuurt, draagvlak creëert en conventies doorbreekt.

Download de paper

Lees hoe Yacht’ers vooruit gaan in hun carrière

Samenwerkingsprojecten met externe partners

Met welke externe (media) partners werken we samen om onze mindset ‘Pushing Horizons’ een boost te geven? Check het overzicht van artikelen, podcasts en video’s van onze belangrijkste partnerships.

Check het overzicht