Detachering via Yacht: ga aan de slag als gedetacheerde professional Cover

Detachering via Yacht: ga aan de slag als gedetacheerde professional

Detachering betekent dat je bij Yacht als interim-professional aan de slag gaat met uitdagende en afwisselende detacheringsopdrachten bij toonaangevende organisaties. En je hebt de zekerheid van een vast contract. Ben je klaar voor de next step in jouw carrière? Bekijk dan onze detachering vacatures of neem contact met ons op om jouw mogelijkheden te bespreken.

Interessante detachering vacatures voor ambitieuze interim-professionals

Detachering via Yacht: detacheringsbureau voor ambitieuze professionals

Werken als interim-professional bij Yacht betekent dat jij nieuwsgierig bent naar nieuwe uitdagingen. Jij neemt initiatief en brengt organisaties in beweging, door de juiste professionals, expertises en ideeën bij elkaar te brengen. Zo behaal jij het beste resultaat voor jezelf én je opdrachtgever. 

Uiteraard begeleiden wij je hierbij. Met persoonlijke coaching, trainingen, opleidingen en carrièregesprekken zorgen we ervoor dat jij de detacheringsopdrachten krijgt die bij jouw ambities passen. Zo groei je snel door en maak jij de juiste stappen in jouw carrière

Wat is detachering?

Detachering via Yacht betekent dat je steeds aan een nieuwe, uitdagende opdracht werkt bij een toonaangevende organisatie. Van start-ups tot mkb’s en van multinationals tot non-profits: via de verschillende detachering opdrachten maak jij impact. En dat met de zekerheid van een vast contract. Klaar om jouw carrière in stroomversnelling te brengen? Kies dan voor detachering via Yacht: het detacheringsbureau voor ambitieuze professionals.

Bekijk onze detachering vacatures

Welke voordelen biedt detachering via Yacht jou?

1. We verbinden ambitieuze professionals

We werken met het grootste professionele netwerk van Nederland, waardoor je altijd om hulp kan vragen bij een vakgenoot. 

2. Werken voor vooruitstrevende organisaties

Als gedatcheerde professional heb je detachering opdrachten bij toonaangevende organisaties, zoals ASML, Philips, ABN Amro, UWV en ministerie van Buitenlandse Zaken. Realiseer zichtbare resultaten en maak écht impact. 

Check al onze opdrachtgevers

3. Uiteenlopende opdrachten

Detacheren geeft je de unieke kans om te werken aan uiteenlopende detachering opdrachten,  bij zowel bedrijven als non-profitorganisaties. Hierdoor kom je in aanraking met allerlei verschillende soorten opdrachten en bedrijfsculturen.

Bekijk al onze detachering vacatures

4. Unieke begeleiding en coaching in je carrière

Detachering via Yacht werkt volgens de 70-20-10 methode. Je ontwikkelt je voor 70% door te leren van je eigen ervaring tijdens de opdrachten. Voor 20%  door te leren van de interactie met anderen (bijvoorbeeld via intervisie), en voor 10% door trainingen en opleidingen

Daarnaast krijg je begeleiding van een persoonlijke coach en een HR-manager. Zo verbreed jij jouw horizon en til jij jezelf naar een hoger niveau.

5. Community waarin ambities en expertise verbonden worden

In onze community brengen we elkaar vooruit. Niet alleen tijdens een detachering opdracht, maar gedurende je hele carrière. Met workshops, events en persoonlijke mentoring tillen we elkaar naar een hoger niveau.

6. Uitstekende arbeidsvoorwaarden

 • Direct een vast contract bij Yacht;
 • Een uitstekend salaris;
 • Ruim opleidingsbudget; 
 • Resultaat- en referralbonussen;
 • Professionele coaching en begeleiding; 
 • Mogelijkheid tot het leasen van een (elektrische) auto;
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.

Als interim-professional weet ik dat ik elke keer een nieuwe uitdaging krijg, heerlijk! En je hebt meer vrijheid om anders te denken. Daardoor krijg je als interimmer meer gedaan.

Lees de blog van Richard
contactperson Image
Richard van Groen Interim-professional

Veelgestelde vragen over detachering via Yacht

Wat is detachering?

Detacheren via Yacht betekent dat je steeds aan een nieuwe, uitdagende detachering opdracht werkt bij een toonaangevende organisatie. Via verschillende opdrachten maak jij overal impact. En dat met de zekerheid van een vast contract. Wil je dat ook? Check al onze detachering vacatures.

Wat zijn de voordelen van detachering via Yacht?

Detacheren bij Yacht brengt de onderstaande voordelen met zich mee:  

 • Afwisselend werk;
 • Een vast contract; 
 • Een uitstekend salaris;
 • Ruim opleidingsbudget; 
 • Resultaat- en referralbonussen;
 • Toegang tot Yacht communities;
 • Professionele coaching en begeleiding; 
 • Collectieve voordelen op verzekeringen en de personeelsvoordeelwinkel.

Lees meer over detachering via Yacht
 

Wat is een interim-professional?

Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je op diverse uitdagende detacheringsopdrachten bij verschillende toonaangevende organisaties. Jij brengt met jouw expertise de opdracht van de klant vooruit. En jij doet ervaring op én maakt impact bij veel verschillende organisaties. Met een vast contract. Wil jij dit ook? Check onze vacatures of neem contact met ons op
 

In welke vakgebieden heeft Yacht detacheringsopdrachten?

Yacht heeft uitdagende en afwisselende detacheringsopdrachten in Engineering, Finance, HR, IT, Legal, Marketing en communicatie, Overheid en Supply Chain. 

Check alle detachering vacatures

Hoe lang duurt een opdracht via detachering precies?

Als interim-professional werk je aan opdrachten bij verschillende opdrachtgevers die een paar maanden tot een jaar kunnen duren. Samen met je persoonlijke coach en HR-manager bespreek je vervolgens de next steps. 

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Wil jij ook gedetacheerd worden? En heb je nog vragen?

Neem dan contact met mij op of vul ons contactformulier in.

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance, HR, Legal & MarCom

Neem contact met ons op

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement