Werken bij ASML Cover

Werken bij ASML

ASML is één van de belangrijkste technologie bedrijven ter wereld. Zo zijn de chips in jouw smartphone of laptop waarschijnlijk gemaakt door ASML. Bij ASML willen ze continue technologische grenzen verleggen en nog meer precisie in de geavanceerde machines om nog meer technisch potentieel te ontwikkelen voor de mens en samenleving. Wil jij ook werken bij ASML? En ben jij heel goed in wat je doet? Bekijk dan alle gave vacatures bij ASML en solliciteer direct op de baan die past bij jouw carrière!

Interessante vacatures bij ASML

ASML als toonaangevende werkgever

Werken bij ASML betekent werken bij een topwerkgever in de techniek. Bij ASML zoeken ze continue  naar de grenzen van wat technisch mogelijk is. Het hoofdkantoor is gevestigd in Velhoven en heeft ook nog vele kantoren in de USA en Azië. Door het internationale karakter werken er meer dan 150 nationaliteiten elke dag samen om het maximale resultaat te realiseren. 

ASML is vrijwel de enige partij die machines produceert om microchips te maken.Circa 85%  van alle werelwijd gebruikte smartphones, computers, maar ook auto’s, vliegtuigen en huishoudelijke apparaten bevatten microchips geproduceerd door een machine van ASML. Yacht is altijd op zoek naar ambiteuze interim-professionals die aan de slag willen bij ASML. Wil je ook werken bij deze toonaangevende opdrachtgever? Bekijk dan alle ASML vacatures.

De volgende stap in jouw carrière

Werken bij ASML via Yacht betekent carrièr maken bij een van de beste tech-bedrijven van de wereld. Werken bij ASNL is absoluut de perfecte kickstart voor jouw carrière. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Vervolgens kan je doorgroeiten naar een directe functie bij ASML. Tenslotte kunnen we door ons exlcusieve netwerk binnen ASML jouw carriere naar een hoger niveau tillen.

Voordelen van werken bij ASML via Yacht

  • Uitdagende opdrachten;
  • Een marktconform salairs;
  • 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen; 
  • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
  • Cursussen & trainingen, intervisie en coaching via Schouten & Nelissen;
  • Goede doorgroeimogelijkheden. 

Als Flow Analyst werk ik bij ASML aan de meest hightech- en belangrijkste machines voor de chipindustrie. Ook maakt het werken bij ASML elke werkdag een dag om trots op te zijn!

contactperson Image
Erwin Krol Flow Analist (D&E)

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Busra Yardim

Recruitment Consultant ASML

contactperson Image

Stan Jongerius

Sales Consultant ASML

Klaar voor de next step in je carrière? Banner

Klaar voor de next step in je carrière?

Vind de opdracht of vaste baan bij topwerkgevers waarin jij impact kunt maken.

Bekijk alle vacatures