Werken bij DAF Cover

Werken bij DAF

DAF Trucks is een toonaangevende fabrikant van vrachtwagens en is gevestigd in Eindhoven. Ze staan bekend om hun hoogwaardige vrachtwagens en innovatieve technologieën. DAF biedt verschillende carrièremogelijkheden op verschillende gebieden, waaronder engineering, productie, logistiek, verkoop, marketing en ondersteunende functies.

Interessante vacatures bij DAF

Werken bij DAF

Bekijk hier wat DAF zo bijzonder maakt

Werken bij DAF

Waarom jij wilt werken bij DAF

DAF Trucks is een bekende en gerenommeerde fabrikant van vrachtwagens. Ze hebben een lange geschiedenis en staan bekend om hun kwaliteit, betrouwbaarheid en technologische innovaties. Werken bij een industrieleider kan aantrekkelijk zijn voor mensen die streven naar excellentie en betrokken willen zijn bij het produceren van hoogwaardige voertuigen. DAF is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe technologieën en het verbeteren van hun vrachtwagens. Als je geïnteresseerd bent in technologie en engineering, kan werken bij DAF je de mogelijkheid bieden om betrokken te zijn bij baanbrekend onderzoek en de ontwikkeling van geavanceerde voertuigsystemen. DAF is actief op de wereldmarkt en exporteert vrachtwagens naar verschillende landen. Werken bij DAF kan je de mogelijkheid bieden om te werken in een internationale omgeving, samen te werken met diverse teams en betrokken te zijn bij het bedienen van klanten over de hele wereld.
 

Wat is de bedrijfscultuur van DAF?

De bedrijfscultuur van DAF Trucks wordt over het algemeen gekenmerkt door de volgende aspecten:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid,
  • Innovatie,
  • Samenwerking en teamwork,
  • Duurzaamheid.

Wat heeft DAF te bieden als werkgever?

DAF biedt een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin medewerkers worden aangemoedigd om hun vaardigheden en talenten te ontwikkelen. Het bedrijf is actief bezig met innovatie en biedt kansen om betrokken te zijn bij de ontwikkeling van geavanceerde technologieën en producten in de vrachtwagenindustrie. DAF is zich bewust van zijn verantwoordelijkheid op het gebied van duurzaamheid en neemt maatregelen om zijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Het bedrijf investeert in onderzoek en ontwikkeling van brandstofefficiënte voertuigen en alternatieve aandrijflijnen. Daarnaast zet ze zich in voor duurzame productieprocessen. Medewerkers kunnen bijdragen aan deze duurzaamheidsinspanningen en zich betrokken voelen bij een bedrijf dat waarde hecht aan milieubewustzijn.

Wat zijn de voordelen om via Yacht bij DAF te werken?

Yacht biedt professionele ondersteuning gedurende het sollicitatieproces en tijdens je detachering bij DAF. Ze kunnen je helpen bij het opstellen van je CV, voorbereiden op sollicitatiegesprekken en adviseren over carrièreontwikkeling. Deze ondersteuning kan waardevol zijn bij het navigeren door het wervingsproces en het verkrijgen van de gewenste functie bij DAF.

Werken via Yacht kan je de mogelijkheid bieden om je professionele netwerk uit te breiden. Je komt in contact met professionals binnen Yacht en mogelijk ook met andere professionals bij DAF. Dit netwerk kan waardevol zijn voor je carrière en kan kansen bieden voor groei en ontwikkeling.

Mogelijkheid tot vaste aanstelling: In sommige gevallen kan werken via Yacht bij DAF een opstap zijn naar een vaste aanstelling bij het bedrijf. Als je goed presteert en aan de verwachtingen voldoet, kan DAF ervoor kiezen om je na verloop van tijd een vaste positie aan te bieden.

Wat zijn de functie eisen om bij DAF te kunnen werken?

Voor technische functies, zoals engineering en productie, kan een relevante technische opleiding vereist zijn, zoals een bachelor- of masterdiploma in werktuigbouwkunde, elektrotechniek, automotive engineering of een vergelijkbaar vakgebied. Werkervaring in een vergelijkbare rol kan ook vereist zijn, afhankelijk van het functieniveau. Aangezien DAF een internationaal bedrijf is, is het vaak nodig om Engels te spreken en schrijven.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij DAF?

DAF biedt haar medewerkers tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en door te groeien in hun carrière. Zo biedt DAF diverse trainingsprogramma's, opleidingen en cursussen aan.

Daarnaast is DAF een internationaal bedrijf en biedt mogelijkheden voor medewerkers om internationale ervaring op te doen. Dit kan betekenen dat ze worden overgeplaatst naar een buitenlandse vestiging van DAF of betrokken worden bij internationale projecten. Het werken in een internationale omgeving kan waardevolle professionele groei en een bredere kijk op de industrie bieden.

Wat is het salaris bij DAF?

DAF biedt competitieve arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring. Daarnaast geven ook de secundaire arbeidsvoorwaarden een aantrekkelijk pakket aan voordelen. Dit kan zaken omvatten zoals een pensioenregeling, ziektekostenverzekering, vakantiedagen, training en ontwikkelingsmogelijkheden en andere extra's.

Waar kom ik te werken als ik bij DAF aan de slag ga?

Je komt hoofdzakelijk te werken in de regio Eindhoven.

Welke functies zijn er allemaal bij DAF?

Via Yacht hebben wij voornamelijk engineering, it, finance, hr, supplychain & inkoop vacatures open staan bij DAF.

Is thuiswerken mogelijk bij DAF?

Thuiswerk is deels mogelijk, mits de functie dit toelaat. Bij engineering functies is dit bijvoorbeeld niet, of minder, gebruikelijk.

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie doen bij DAF?

Je kunt altijd open solliciteren bij Yacht en samen met onze recruiter kijken naar de mogelijkheden. We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze recruitment consultants. De contactgevens staan verderop de pagina.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Robert Dolmans

Senior Talent Acquisition Specialist

contactperson Image

Jordi Mulders

Senior Talent Acquisition Specialist

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs over Engineering moet je zeker even lezen