Werken bij TNO Cover

Werken bij TNO

Wil je werken aan een betere toekomst? Een toekomst waarin gezondheid, duurzaamheid en veiligheid voorop staan? Dan is TNO dé plek voor jou. Bij TNO draait alles om innovatieve en uitdagende (digitale) oplossingen die een brug slaan tussen het heden en de toekomst. Kom samen met ons werken aan een betere morgen.

Interessante vacatures bij TNO

Werken bij TNO

Bekijk hier wat TNO zo bijzonder maakt

Wat mijn werk bij TNO zo leuk maakt zijn de collega’s, de zelfstandigheid, de innovatieve onderwerpen. Ik ben verantwoordelijk voor M&C programma's, leefbare stad, autonoom rijden en safety validation.

contactperson Image
Yolande Strikker Programmamanager M&C TNO

Werken bij TNO

Waarom jij wilt werken bij TNO

Wil je werken aan een veilige, duurzame, gezonde en digitale wereld? Werken vanuit eigen ideeën die kunnen leiden tot  grensverleggende innovaties die de samenleving, organisaties en de overheid verder kunnen helpen. Kom dan werken aan mooie opdrachten bij TNO en druk een stempel op de toekomst.

Zet je eigen ontwikkeling centraal en werk samen met de allerbeste experts aan innovatieve opdrachten die de concurrentiekracht van Nederland in Europa en de wereld vergroten.
 

Wat zijn de voordelen om via Yacht bij TNO te werken?

Via Yacht kun je met een vast contract zowel in een corporate omgeving als wel binnen projecten die voor derden uitgevoerd worden, een diversiteit aan opdrachten uitvoeren zonder dat je direct vastzit aan één positie binnen TNO. Opdrachten kunnen plaatsvinden op verschillende locaties van TNO. Het merendeel van de opdrachten vindt plaats in de omgeving Den Haag en Utrecht/Zeist. Daar waar de opdracht het toelaat behoort remote werken tot de mogelijkheden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij TNO?

De ontwikkeling die je hebt opgedaan in het ene project kan je helpen door te groeien naar een uitdagende volgende opdracht. Dit kan zowel binnen als buiten TNO zijn.

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er als ik bij TNO ga werken?

Mocht de opgedane kennis en ervaring niet volledig aansluiten op de vraag van TNO dan bestaat de mogelijkheid via Yacht diverse trainingen te volgen. Deze trainingen kunnen betrekking hebben op zowel hard- als softskills.

Welke functies zijn er beschikbaar bij TNO?

Project manager Marketing en Communicatie High Tech Industry

Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor coördinatie en uitvoering van marketing en communicatieprojecten. Je bepaalt de middelenmix, haakt de juiste stakeholders aan en schakelt met leveranciers.

Applicatiebeheerder

Als Applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de performance van de verschillende SharePoint omgevingen. Je zorgt voor ondersteuning en functioneel beheer.

Mechanical Engineer

Als mechanical engineer kom je ons Engineering-team versterken. Binnen dit team werk je nauw samen met onderzoekers uit verschillende researchgroepen binnen TNO, om op basis van jouw technisch inzicht de beste procesinstallaties of speciale apparatuur te ontwikkelen van idee tot een werkend systeem. Het betreft vaak first-of-a kind ontwerpen van sterk verschillende aard, met een sterk interdisciplinair karakter.

Waar kom ik te werken als ik bij TNO aan de slag ga?

De functies van TNO via Yacht zijn voornamelijk in Den Haag. Opdrachten kunnen plaatsvinden op verschillende locaties van TNO. Het merendeel van de opdrachten vindt plaats in de omgeving Den Haag en Utrecht/Zeist. Daar waar de opdracht het toelaat behoort remote werken tot de mogelijkheden.

Kan ik thuiswerken als ik bij TNO aan de slag ga?

Daar waar de opdracht het toelaat behoort remote werken tot de mogelijkheden.

Wat is mijn salaris als ik bij TNO aan de slag ga?

TNO biedt aantrekkelijke beloningen en voordelen pakketten aan haar medewerkers, waaronder competitieve salarissen, bonusregelingen, pensioenregelingen, gezondheidsvoorzieningen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is functie afhankelijk en uiteraard hangt dit ook af van jouw opleiding, leeftijd en werkervaring.

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie doen bij TNO?

Je kunt altijd open solliciteren bij Yacht en samen met onze recruiter kijken naar de mogelijkheden. We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze recruitment specialist. De contactgevens staan verderop de pagina.

Uitgelichte functies bij TNO

Project manager Marketing & Communicatie

Als enthousiaste projectmanager bij de unit High Tech Industry, breng jij ons werk optimaal onder de aandacht bij klanten, prospects en stakeholders. Door slimme marketing en communicatie creëer je interactie en verbind je de buitenwereld met TNO, wat nieuwe samenwerkingen en opdrachten mogelijk maakt. Of het nu gaat om het werven van opdrachten, vergroten van zichtbaarheid in de media, of het aantrekken van onderzoeksfinanciering, jouw expertise helpt de business om hun doelen te bereiken. Een dynamische baan waarbij je van A tot Z verantwoordelijk bent voor coördinatie en uitvoering van projecten, in nauwe samenwerking met de bijzondere wereld van de High Tech Industry.

Applicatiebeheerder

Als applicatiebeheerder ben jij verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en de performance van de verschillende SharePoint omgevingen. Je zorgt voor ondersteuning en functioneel beheer. Je neemt deel aan verschillende projecten met betrekking tot SharePoint. Het team Applicatie Beheer onderhoudt een breed scala aan applicaties, dat zijn o.a. MS Dynamics CRM, SQL Server, Planon, Outsystems en Gitlab.

Mechanical Engineer

Als mechanical engineer versterk je ons Engineering-team met je technisch inzicht. Je werkt nauw samen met onderzoekers uit verschillende researchgroepen binnen TNO om first-of-a-kind ontwerpen van uiteenlopende aard te ontwikkelen, wat een boeiend en interdisciplinair karakter geeft aan je werk.

Het ervaren Engineering-team biedt ruimte om verschillende werkzaamheden uit te proberen en je voorkeuren aan te geven. Samen vinden we het ideale takenpakket voor jou!

Bekijk alle TNO vacatures

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Michael de Vries

Talent Acquisition Specialist

contactperson Image

Remon Evers

Client Solution Manager

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan

Deze artikelen & blogs over IT & Engineering moet je zeker even lezen