Werken bij KLM Cover

Werken bij KLM

Wat het werken bij KLM echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deel uit te maken van een wereldwijde gemeenschap. Je werkt samen met collega's van over de hele wereld, die hun expertise en ervaring inbrengen om de luchtvaartindustrie vooruit te helpen. Je wordt omringd door innovatieve denkers en gepassioneerde professionals die allemaal streven naar dezelfde doelen: het verbeteren van de luchtvaarttechnologie, het optimaliseren van processen en het leveren van uitstekende prestaties.

Interessante vacatures bij KLM

Werken bij KLM

Bekijk hier wat KLM zo bijzonder maakt

De dynamische en complexe business van de luchtvaartindustrie maakt werken bij KLM ontzettend leuk. Continu veranderende omstandigheden maken de functie erg uitdagend en divers.

contactperson Image
Victor Kuijpers Finance Business Analyst KLM

Werken bij KLM

Waarom jij graag wilt werken bij KLM

KLM is een van de grootste luchtvaartmaatschappijen van Europa en staat bekend om haar uitstekende klantenservice en hoge kwaliteit van dienstverlening. Werken bij KLM biedt dus niet alleen de mogelijkheid om bij te dragen aan deze reputatie, ook om deel uit te maken van een internationaal team van professionals in een dynamische en uitdagende werkomgeving. Bovendien biedt KLM haar werknemers tal van ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden en diverse secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat is de bedrijfscultuur van KLM?

Professioneel, klantgericht en internationaal georiënteerd. KLM streeft ernaar om een inclusieve en diverse werkomgeving te creëren, waar medewerkers worden aangemoedigd om samen te werken en hun vaardigheden en kennis te delen. Er is ook veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers en er zijn diverse initiatieven gericht op het bevorderen van een gezonde en evenwichtige werk-privé balans. Daarnaast wordt teamwork erg gewaardeerd bij KLM en worden medewerkers aangemoedigd om elkaar te ondersteunen en te stimuleren om samen tot de beste resultaten te komen.

Wat zijn de voordelen om via Yacht bij KLM te werken?

Als je op zoek bent naar een carrière waarin je je passie voor technologie, innovatie en de luchtvaart kunt combineren, dan is werken bij KLM de perfecte keuze. Het is de kans om deel uit te maken van een wereldwijd erkende luchtvaartmaatschappij, waar je kunt bijdragen aan de verbetering van de luchtvaart en jezelf kunt ontwikkelen in een boeiende en stimulerende omgeving. Yacht helpt je om jezelf te blijven ontwikkelen door de uitdagende projecten die we bieden bij toonaangevende organisaties zoals KLM. Tegelijkertijd maak jij het verschil bij onze opdrachtgevers door verbeteringen te realiseren. Dat vraagt om kwaliteit; om echte professionals die echte uitdagingen aangaan.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij KLM?

KLM biedt haar medewerkers tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en door te groeien in hun carrière. Dit kan zowel binnen de eigen afdeling als in de andere functiegebieden binnen het bedrijf. Zo biedt KLM diverse trainingsprogramma's, opleidingen en cursussen aan om de vaardigheden en kennis van medewerkers te vergroten. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om door te groeien naar leidinggevende functies om om deel te nemen aan speciale projecten en initiatieven binnen het bedrijf. KLM stimuleert haar medewerkers om hun carrière bij het bedrijf op de lange termijn vorm te geven en biedt hiervoor uitstekende mogelijkheden.

Waar kom ik te werken als ik bij KLM aan de slag ga?

Je komt hoofdzakelijk te werken op Schiphol-Rijk nabij Amsterdam. Hier heeft KLM meerdere locaties waar werknemers van KLM werkzaam zijn. Het hoofdkantoor van KLM zit in Amstelveen.

Wat is het salaris bij KLM?

KLM biedt aantrekkelijke beloningen en voordelen pakketten aan haar medewerkers, waaronder competitieve salarissen, bonusregelingen, pensioenregelingen, gezondheidsvoorzieningen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris is functie afhankelijk en uiteraard hangt dit ook af van jouw opleiding, leeftijd en werkervaring.

Welke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn er bij KLM?

De secundaire voorwaarden bij KLM zijn: pensioenregelingen, vakantiedagen en verlof, flexibele werktijden, reiskostenvergoeding, gezondheids- en welzijnsvoorzieningen, studie en ontwikkelingsmogelijkheden.

Is thuiswerken mogelijk bij KLM?

Thuiswerk is deels mogelijk, mits de functie dit toelaat. Bij engineering functies is dit bijvoorbeeld niet, of minder, gebruikelijk.

Welke functies zijn er allemaal beschikbaar bij KLM?

Yacht heeft gedurende het jaar meerdere vacatures bij KLM open staan. Dit zijn voornamelijk vacatures voor engineering, supplychain management, IT, HR en finance functies.

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie doen bij KLM?

Je kunt altijd open solliciteren bij Yacht en samen met onze recruiter kijken naar de mogelijkheden. We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze recruitment consultants. De contactgevens staan verderop de pagina.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Nicole Miggels

Recruitment Consultant

Start als interim-professional bij Yacht Banner

Start als interim-professional bij Yacht

Wil jij jezelf continu ontwikkelen en je ambities waarmaken? Word interim-professional bij Yacht en zet met elke opdracht de volgende stap in jouw carrière. Met persoonlijke coaching en de zekerheid van een vast contract.

Let's go

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen