Werken bij Alliander Cover

Werken bij Alliander

Maak deel uit van de energietransitie met Alliander, de voortrekker in duurzame energievoorziening. Bij Alliander draait het om samenwerking, innovatie en persoonlijke groei. Ontdek een werkomgeving waar jouw talent wordt benut en waarbij een duurzame toekomst essentieel is. Klaar voor een carrière bij Alliander? Bekijk alle Alliander vacatures en solliciteer direct. ZO zet je vandaag nog de next steps naar een betekenisvolle en energieke loopbaan.

Interessante vacatures bij Alliander

Werken bij Alliander

Bekijk hier wat Alliander zo bijzonder maakt

Werken bij Alliander

Waarom werken bij Alliander?

Alliander biedt een stimulerende werkomgeving met een missie om duurzame energievoorziening te realiseren. 

Bij Alliander kom je terecht in een innovatieve omgeving die de energietransitie vormgeeft.

Wat is de bedrijfscultuur?

De bedrijfscultuur draait om samenwerking, innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als werkgever staat Alliander bekend om zijn focus op persoonlijke ontwikkeling en het bieden van een gezonde werk-privébalans.
 

Wat zijn de voordelen om via Yacht bij Alliander te werken?

Via Yacht werken bij Alliander brengt voordelen met zich mee, zoals professionele begeleiding en toegang tot een uitgebreid netwerk. 

Wat zijn de functie-eisen om bij Alliander via Yacht te kunnen werken?

Functie-eisen variëren per vacature, maar denk hier bijvoorbeeld aan expertise in techniek, energie of gerelateerde vakgebieden.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij Alliander?

De doorgroeimogelijkheden bij Alliander zijn divers, met kansen voor professionele ontwikkeling en specialisatie. Verschillende functies zijn beschikbaar, van technisch specialist tot projectmanager.

Welke opleidingsmogelijkheden zijn er als ik bij Alliander ga werken?

Alliander investeert in opleidingsmogelijkheden, zodat jij kunt groeien. Zo werk je continu aan je persoonlijke en professionale ontwikkeling. 

In welke steden staan vacatures open?

Alliander heeft vacatures in verschillende steden in Nederland, waarbij flexibel werken, inclusief thuiswerken, wordt gestimuleerd. 

Wat is het salaris bij Alliander?

Het salaris bij Alliander is concurrerend, met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ontdek jouw carrière bij Alliander via Yacht en draag bij aan een duurzame energietoekomst.

Uitgelichte functie bij Alliander

Tactisch planner

De ingewikkelde vraagstukken van de energietransitie vragen om een goede planning. Het energienet van de toekomst maken we voor iedereen, mét iedereen. En als tactisch planner werk jij hieraan mee. Zo ben jij bezig met het:

  • Opzetten en bewaken van planningen voor complexe projecten;
  • Opzetten en aanpassen van de overkoepelende planning tussen alle verschillende projecten in de regio;
  • Begeleiden van projectcoördinatoren op het gebied van planning;
  • Bewaken van de balans tussen vraag en aanbod voor de realisatieketens met als doel het werkpakket op de lange termijn (tot 10 jaar) te borgen;

Bekijk alle Alliander vacatures

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen