Werken bij UWV Cover

Werken bij UWV

Werken bij UWV is meer dan werk. Je zoekt altijd een uitdaging in je vak. Ook wil je bijdragen aan iets dat groter is dan jezelf. Als IT-er bij UWV werk je aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want dan ga je excelleren.. Je draagt bij aan de sociale zekerheid van 1,2 miljoen mensen. Of iemand nu werkloos, ziek of arbeidsgehandicapt is. Je opereert op het snijvlak van Business en IT. Het UWV is bovendien de grootste digitale dienstverlener in het publieke domein. Weet jij het verschil te maken en ben je die topper in een IT-regie-organisatie? Kom dan werken via Yacht bij UWV.

Interessante vacatures bij UWV

UWV als toonaangevende werkgever

Het UWV is een Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW, WAO, WIA, de Ziektewet en verder de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ.

De volgende stap in jouw carrière

Werken bij UWV betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, een goede werk-privé balans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je komt in een dynamische en complexe werkomgeving, waar eigen initiatief nemen en samenwerken hoog in het vaandel staan. Zo tillen we samen jouw carrière naar een hoger niveau. 

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die impact willen maken bij het UWV. Wil jij ook werken bij het UWV? Bekijk dan alle gave vacatures bij UWV en solliciteer direct op de baan die past bij jouw carrière!

Uitgelichte functies bij het UWV

Data analist

Als Data analist zorg je voor heldere antwoorden en adviseer je het UWV bij de eerste stap naar nieuwe inzichten rondom (Big) data. Je creëert, verzamelt, analyseert en interpreteert relevante (informatie)bronnen en vertaalt dit naar concrete adviezen. Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van IT? en wil jij snel stappen zetten in het vak van Data & Analytics? Yacht biedt een uitdagend data programma om jouw hard en soft skills naar een hoger niveau te tillen. Interesse gewekt? Reageer dan direct!

Bekijk de vacature & solliciteer

Agile tester

Als (Agile) tester bij het UWV werk je aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe systemen. Je werkt in een Scrum team, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor alles wat met testen te maken heeft. Je adviseert over de testaanpak en neemt het team mee om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. In alle fasen van de software development lifecycle en zelfs daarna wil je het maximale resultaat behalen. Wil jij ook als (Agile) tester aan de slag? Solliciteer direct en word onderdeel van het team Non-Profit IT! We bieden je diverse trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een vast contract.

Check de vacature & solliciteer direct

IT architect

In je rol als IT architect vertaal je interne en externe ontwikkelingen naar IT. Vervolgens formuleer je  concern- of divisiebrede, richtinggevende alternatieven en oplossingen op basis van standaarden, normen en richtlijnen, het ontwerpen en beheren van de bedrijfsinrichting. Wordt jij gelukkig van verantwoordelijkheid nemen van de IT architectuur? En ben je de beste in het behalen van de architectuurdoelstellingen? Kom dan werken als IT architect.

Ga direct naar de vacature

Informatie analist IT 

Als Informatie analist ben je de soecialist die de informatievoorziening, behoeften en eisen van alle stakeholders in de organisatie in kaart brengt. Ook geef je o.a advies bij de realisatie en implementatie van informatievoorzieningen, systeem,- en acceptatietesten. Kortom, jij brengt de informatievoorziening bij het UWV vooruit. Wil jij ook impact maken bij het UWV? En ben jij die gedreven informatie analist IT met minimaal 4 jaar werkervaring die we zoeken? Reageer vandaag nog op deze gave vacature! 

Word Informatie Analist IT

Scrummaster 

Als ambitieuze Scrummaster geef je richting en ondersteuning aan 1 of meerdere teams. Je werkt proactief aan het bereiken van de optimale flow van het werk en het oplossen van problemen. Ook creëer je de context en randvoorwaarden waarin je team groeit naar een zelf organiserend team. Je bent een aanjager van het continu verbeteren van het werk Wil jij aan mooie projecten werken bij het UWV? En ben je op zoek naar afwisseling in je werk, maar toch de stabiliteit behouden van een vaste aanstelling? Solliciteer dan direct! 

Bekijk de vacature & solliciteer

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met mij op!

contactperson Image

Eric Bloemen

Recruitment consultant

Klaar voor de next step in je carrière? Banner

Klaar voor de next step in je carrière?

Vind de opdracht of vaste baan bij topwerkgevers waarin jij impact kunt maken.

Bekijk alle vacatures