Werken bij UWV Cover

Werken bij UWV

Elke dag spant UWV zich in voor een samenleving waarin iedereen kan meedoen. Dat doen ze door mensen op een zo prettig mogelijke manier te helpen rond werk en inkomen. Mensen willen meedoen en een bijdrage leveren. Bij tegenslag, zoals werkloosheid zoeken ze inkomenszekerheid. UWV maakt werk en inkomen mogelijk. Wij zetten ons in om werkloosheid en arbeidsongeschiktheid te voorkomen. Zo leveren medewerkers van UWV allemaal een bijdrage aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Want bij UWV werk je niet alleen voor jezelf, je werkt voor ons allemaal.

Interessante vacatures bij UWV

Werken bij UWV

UWV, voor ons allemaal

UWV als toonaangevende werkgever

Het UWV is een Nederlandse overheidsinstelling die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van de werknemersverzekeringen WW, WAO, WIA, de Ziektewet en verder de Wajong, de Toeslagenwet en de WAZ.

De volgende stap in jouw carrière

Werken bij UWV betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, een goede werk-privé balans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je komt in een dynamische en complexe werkomgeving, waar eigen initiatief nemen en samenwerken hoog in het vaandel staan. Zo tillen we samen jouw carrière naar een hoger niveau. 

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die impact willen maken bij het UWV. Wil jij ook werken bij het UWV? Bekijk dan alle gave vacatures bij UWV en solliciteer direct op de baan die past bij jouw carrière!

Bekijk alle UWV vacatures

Ik werk als Product Owner bij Klant & Service en bepaal samen met de stakeholders de prioriteiten voor het team. Opvallend bij UWV is de intrinsieke motivatie van de collega's om de cliënten de best mogelijke dienstverlening te bieden en deze dag in dag uit te optimaliseren. Ze willen snel en juist handelen. Dat voel je écht. De missie "UWV werkt voor ons allemaal" wordt doorleefd en in praktijk gebracht. Ik vind het een verrijking om daar deel van te mogen uitmaken.

contactperson Image
Thomas de Bruin Product Owner Klant & Service

Uitgelichte functies bij het UWV

Data analist

Als Data analist zorg je voor heldere antwoorden en adviseer je het UWV bij de eerste stap naar nieuwe inzichten rondom (Big) data. Je creëert, verzamelt, analyseert en interpreteert relevante (informatie)bronnen en vertaalt dit naar concrete adviezen. Heb jij minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van IT? en wil jij snel stappen zetten in het vak van Data & Analytics? Yacht biedt een uitdagend data programma om jouw hard en soft skills naar een hoger niveau te tillen. Interesse gewekt? Reageer dan direct!

Agile tester

Als (Agile) tester bij het UWV werk je aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe systemen. Je werkt in een Scrum team, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor alles wat met testen te maken heeft. Je adviseert over de testaanpak en neemt het team mee om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. In alle fasen van de software development lifecycle en zelfs daarna wil je het maximale resultaat behalen. Wil jij ook als (Agile) tester aan de slag? Solliciteer direct en word onderdeel van het team Non-Profit IT! We bieden je diverse trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een vast contract.

IT architect

In je rol als IT architect vertaal je interne en externe ontwikkelingen naar IT. Vervolgens formuleer je  concern- of divisiebrede, richtinggevende alternatieven en oplossingen op basis van standaarden, normen en richtlijnen, het ontwerpen en beheren van de bedrijfsinrichting. Wordt jij gelukkig van verantwoordelijkheid nemen van de IT architectuur? En ben je de beste in het behalen van de architectuurdoelstellingen? Kom dan werken als IT architect.

Informatie analist IT 

Als Informatie analist ben je de soecialist die de informatievoorziening, behoeften en eisen van alle stakeholders in de organisatie in kaart brengt. Ook geef je o.a advies bij de realisatie en implementatie van informatievoorzieningen, systeem,- en acceptatietesten. Kortom, jij brengt de informatievoorziening bij het UWV vooruit. Wil jij ook impact maken bij het UWV? En ben jij die gedreven informatie analist IT met minimaal 4 jaar werkervaring die we zoeken? Reageer vandaag nog op deze gave vacature! 

Scrummaster 

Als ambitieuze Scrummaster geef je richting en ondersteuning aan 1 of meerdere teams. Je werkt proactief aan het bereiken van de optimale flow van het werk en het oplossen van problemen. Ook creëer je de context en randvoorwaarden waarin je team groeit naar een zelf organiserend team. Je bent een aanjager van het continu verbeteren van het werk Wil jij aan mooie projecten werken bij het UWV? En ben je op zoek naar afwisseling in je werk, maar toch de stabiliteit behouden van een vaste aanstelling? Solliciteer dan direct! 

Bekijk alle UWV vacatures

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Eric Bloemen

Recruitment consultant

contactperson Image

Ingrid Achterberg

Principal Sales consultant

contactperson Image

Manu van Brunschot

Recruitment consultant

Klaar voor de next step in je carrière? Banner

Klaar voor de next step in je carrière?

Vind de opdracht of vaste baan bij topwerkgevers waarin jij impact kunt maken.

Bekijk alle vacatures

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen