Werken bij de Belastingdienst Cover

Werken bij de Belastingdienst

Werken bij de Belastingdienst via Yacht biedt jou uitdagende opdrachten. Bij de Belastingdienst werken circa 30.000 ambitieuze medewerkers aan een financieel gezond Nederland. Met jouw expertise ga jij belastingen en toeslagen verwerken om burgers en bedrijven verder te helpen. Werken bij de Belastingdienst is mooi en verantwoordelijk werk waarbij jij je carrière naar een hoger niveau brengt. Wil jij ook bij de Belastingdienst werken? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer!

Interessante vacatures bij de Belastingdienst

Belastingdienst als toonaangevende werkgever

De Belastingdienst is opgesplitst in De Belastingdienst, Toeslagen en Douane. De 3 organisaties zijn een directoraat-generaal (DG) van het ministerie van Financiën.

Werken bij de Belastingdienst betekent hard en gestructureerd werken in een team met gedreven en ondernemende professionals en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. We vinden jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en een goede werk-privé balans enorm essentieel. Ook het nemen van eigen initiatief en samenwerken staan bij de Belastingdienst hoog in het vaandel.

De volgende stap in jouw carrière

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die impact willen maken bij de Belastingdienst. Wil jij ook werken bij de Belastingdienst? Bekijk dan alle gave vacatures bij de Belastingdienst, Toeslagen of Douane en solliciteer direct op de baan die past bij jouw carrière!

Ik ben als Product Owner afdeling Inkomensheffing onderdeel van een scrumteam dat samen met 6 andere teams verantwoordelijk is voor de realisatie van de modernisering van een softwareapplicatie. Een uitdagende opdracht met collega’s uit allerlei disciplines waar ik veel ervaring op doe, met ruimte voor eigen inbreng en een fijne werkomgeving.

contactperson Image
Jelle Smeulders IT Product Owner Belastingdienst

Uitgelichte functies bij de Belastingdienst

Inkoper

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe inkoopvraagstukken? Ben je analytisch sterk? En denk je in oplossingen? Ga dan via Yacht aan de slag als interim inkoop professional bij de Belastingienst. Als interim inkoopprofessional heb je een frisse blik op zaken en ben je in staat snel een goed beeld van de behoefte van de Belastingdienst te krijgen. Jij zorgt er namelijk voor dat de rechtmatigheid en doelmatigheid in het inkooptraject in optimale balans is. Interesse gewekt? Reageer dan direct!

Bekijk de vacature & solliciteer

Marketing & communicatie functies

Voor ambitieuze marketing- en communcatie professionals hebben we diverse uitdagende marketing en communcatie functies. Van allround communicatie posities, tot opdrachten gericht op bijvoorbeeld interne communicatie, marketing, maar ook content creatie. Weet jij alles van online en offline communicatie? Ben je proactief? Schrik je niet van deadlines? En laat jij je niet snel uit het veld slaan? Dan zijn we op zoek naar jou! 

Check de vacature & solliciteer direct

Adviseur financiën en control

Als adviseur financiën en control ben je praktisch ingesteld en heb je een groot probleemoplossend vermogen, je werkt makkelijk samen met je omgeving. Je denkt strategisch mee met de Belastingdienst en je legt gemakkelijk contacten. Daarnaast ben je een volwaardig sparingspartner en weet je politiek-bestuurlijk gevoelige zaken snel en adequaat te herkennen. Ben je besluitvaardig en resultaatgericht? Heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? En neem je graag initiatief? Word dan adviseur financiën en control bij de Belastingdienst. 

Ga direct naar de vacature

Proces specialist

Als proces specialist bij de Belastingdienst ontwerp je logische proces- en gegevensmodelle, analyseer je processen en doe je procesoptimalisatie. Het is essentieel dat alle processen goed zijn ingericht en op elkaar zijn afgestemd. Daarom zijn we voor de Belastingdienst altijd op zoek naar ambiteizue professionals op gebied van IV Proces management. Heb jij kennis van Kennis van BPMN en Lean Sigma? Ben jij analytisch sterk? En heb je ervaring als Informatie / Business Analist? Kom dan werken als proces specialist bij de Belastingdienst. 

Bekijk de vacature & solliciteer

Jurist bezwaar

Wil jij meewerken aan het beoordelen, herstellen en compenseren van de burgers bij de Uitvoeringsorganisatie Herstel Toeslagen (UHT), die hiervoor speciaal is ingericht? Met deze opdracht neem je de eervolle taak op je om bij te dragen aan de het herstel van vertrouwen in de overheid.

Bekijk de vacature & solliciteer

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met mij op!

contactperson Image

Annemarie van Gemund

Client solutions manager

Klaar voor de next step in je carrière? Banner

Klaar voor de next step in je carrière?

Vind de opdracht of vaste baan bij topwerkgevers waarin jij impact kunt maken.

Bekijk alle vacatures