Werken bij de Rijksoverheid Cover

Werken bij de Rijksoverheid

De Rijksoverheid is één van de grootste werkgevers van ons land en biedt jou een enorme diversiteit aan werk in verschillende vakgebieden. Meer dan 90.000 mensen werken bij de Rijksoverheid. Jong, oud, starter, senior, divers en inclusief die allemaal serieus werk willen maken van Nederland. De Rijksoverheid biedt werk met maatschappelijke en politieke ontwikkelingen. Dit maakt je werk afwisselend en vraagt vaak om snel resultaat. Wil jij ook impact maken? Check alle vacatures bij de Rijksoverheid en solliciteer!

Interessante vacatures bij de Rijksoverheid

De Rijksoverheid als toonaangevende werkgever

Wij bieden jou uitdagende opdrachten bij de Rijksoverheid. Denk hierbij aan de ministeries in Den Haag, vele uitvoerende diensten verspreid door het hele land, inspecties en Hoge Colleges van Staat. De organisaties van de Rijksoverheid maken landelijk beleid, zorgen ervoor dat dit wordt uitgevoerd en houden toezicht op de naleving ervan.

Werken bij de Rijksoverheid betekent flexibel werk en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Je gaat aan het werk binnen een organisatie die mee verandert met de omgeving. Zo brengen wet- en regelgeving en technische vernieuwingen continue veranderingen met zich mee. Daarom vinden we bijscholing, coaching en verder werken aan je persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Werken bij de Rijksoverheid is sowieso een carrière versneller voor jouw loopbaan! 

Interim Business controller via Yacht Finance non-profit

Als Interim Business controller bij de Rijksoverheid help je o.a. met het optimaliseren en versoepelen van beleid of ga je de onderwijssector verbeteren. Het geeft jou voldoening en energie om elke opdracht naar een hoger niveau te tillen en daarbij ook jezelf uit te dagen. Ben jij daadkrachtig, ondernemend en proactief? En heb jij minimaal 2 jaar relevante werkervaring en affiniteit met de publieke sector? Kom dan werken bij de Rijksoverheid en samen gaan we aan de slag met werk dat ertoe doet.

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Elke dag leren, jezelf ontwikkelen in afwisselende opdrachten die het beste bij mij passen en het beste uit mij halen. Dat betekent werken voor de Rijksoverheid via Yacht voor mij. Meedenken met de klant en de organisatie stap voor stap verder helpen. Neem bijvoorbeeld mijn opdracht bij Toeslagen; hoe actueel en spannend kan een opdracht zijn?

contactperson Image
Wolter Manders Sr. Business Controller bij DG Toeslagen
Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière