Boek vooruitgang met Supply Chain Management & Procurement professionals van Yacht

Yacht Supply Chain Management & Procurement

De lat ligt hoog voor onze professionals in Supply Chain Management & Procurement. Duiken ze in een nieuwe omgeving, dan zijn ze pas echt in hun element. Zo snel mogelijk up-and-running zijn, dat is de uitdaging. Onze supply chain managers, inkoopspecialisten, supply chain planners en andere SCM&P’ers vertrekken pas als ze uw organisatie blijvend hebben verbeterd.

Lees meer over onze HR dienstverlening

Whitepaper Sustainable Procurement Banner

Whitepaper Sustainable Procurement

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen is niets anders dan jezelf steeds de vraag stellen 'Kan dit duurzamer?' Inkopers letten niet langer alleen op prijs, kwaliteit en veiligheid maar ook op het effect van hun keuze op mens en milieu. In deze whitepaper zal u kennis maken met de nieuwe ISO20400-richtlijn.

Download de whitepaper

Supply Chain Management & Procurement zijn veeleisende vakgebieden die vragen om krachtige persoonlijkheden. Professionals met vakkennis, maar zeker ook met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Met een sterk netwerk én de drive om boven verwachting te presteren. Professionals die uw Supply Chain of inkoopafdeling blijvend een stap verder brengen, dat met veel drive doen en daar zelf óók van groeien.

contactperson Image

Ard Kistemaker

Operationeel Directeur Yacht Engineering en SCM&P

+31 6 51400494