Onze SCM&P’ers helpen jouw organisatie vooruit

SCM&P-professionals via Yacht Supply Chain Management & Procurement

De lat ligt hoog voor onze professionals in Supply Chain Management & Procurement. Duiken ze in een nieuwe omgeving, dan zijn ze pas echt in hun element. Zo snel mogelijk up-and-running zijn, dat is de uitdaging. Onze supply chain managers, inkoopspecialisten, supply chain planners en andere SCM&P’ers vertrekken pas als ze uw organisatie blijvend hebben verbeterd.

Geef je vacature aan ons door

Whitepaper: Sustainable Procurement Banner

Whitepaper: Sustainable Procurement

Bij maatschappelijk verantwoord inkopen ligt de focus op duurzaamheid. waar moet je als ambitieuze inkoper allemaal op letten? Vraag nu de whitepaper: Sustainable Procurement aan en maak kennis met de nieuwe ISO20400-richtlijn.

Download de paper

Supply Chain Management & Procurement zijn veeleisende vakgebieden die vragen om krachtige persoonlijkheden. Professionals met vakkennis, maar zeker ook met goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Met een sterk netwerk én de drive om boven verwachting te presteren. Professionals die uw Supply Chain of inkoopafdeling blijvend een stap verder brengen, dat met veel drive doen en daar zelf óók van groeien.

contactperson Image

Ard Kistemaker

Operationeel Directeur Yacht Engineering en SCM&P

+31 6 51400494