HR-dienstverlening met een plus

Onze dienstverlening

Via Yacht vindt u de beste professionals uit de markt. Voor vast via werving & selectie of voor de duur van een project? Misschien wilt u graag meer grip ervaren op uw externe inhuur? Of advies over de nieuwe wet DBA? Dan delen wij graag ons (internationale) netwerk en expertise met u. Zo krijgt u toegang tot de beste HR-dienstverlening uit de markt. Uw vraag is daarbij ons vertrekpunt.

Interesse? Neem contact met ons op

Onze Dienstverlening

Vind de beste professional

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt brengen we u snel in contact met de beste professional voor uw vacature of interim-opdracht.

Naar vind de beste professional

Zorgeloos Inhuren

Grip op inhuur krijgen met workforcemanagement en personeelsplanning levert kostenvoordeel, transparantie en een effectieve manier van werken op. Hier heeft uw organisatie direct voordeel van. Yacht helpt u hierbij.

Lees meer over Zorgeloos inhuren

Werving & Selectie

Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw organisatie aan te bieden.

Ga naar Werving & Selectie

Yacht Externen Management

Yacht Externen Management regisseert de administratie en contractering rondom de inhuur van flexibele professionals. Zodat uw organisatie slagvaardiger kan werken, zonder risico’s, met een focus op kerntaken.

Bekijk hier Yacht Externen Management

Yacht Inhouse Services

Yacht Inhouse Services stroomlijnt de inhuur van externen, garandeert beschikbaarheid, harmoniseert tarieven én minimaliseert risico’s. Zo regisseren wij het hele proces rondom inhuur.

Lees hier meer over Yacht Inhouse Services

Yacht Trainees

Via Yacht trainees heeft u toegang tot ons netwerk van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zo krijgt u de beste vakspecialistische toptalenten aan boord. Nu én straks.

Bekijk Yacht Trainees
Wet arbeidsmarkt in balans Banner

Wet arbeidsmarkt in balans

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wordt de prijs van arbeid vooral hoger. Wat gaat de WAB voor u betekenen? In onze whitepaper vertellen we u er graag over.

Download de whitepaper

Trends als digitalisering, duurzaamheid en globalisering dagen organisaties uit om stap voor stap te veranderen of zelfs helemaal het roer om te gooien. Ik ben er trots op dat Yacht als strategisch partner een flink aantal organisaties ondersteunt in deze metamorfose. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van onze klantoplossingen op maat, Yacht Inhouse Services en Yacht Trainees. Benieuwd wat Yacht voor uw organisatie kan betekenen? Bel me, dan plannen we een afspraak in.

contactperson Image

Erwin Koenderman

Directeur Client Solutions Yacht a.i.

+31 6 51992883