HR-dienstverlening met een plus

Onze dienstverlening

Via Yacht vindt je de beste professionals voor vaste functies via werving & selectie of voor interin-opdrachten. Wil je meer grip op externe inhuur? Of advies over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)? Wij delen graag ons netwerk en expertise met je. Zo krijg je toegang tot de beste HR-dienstverlening uit de markt. Jouw vraag is daarbij ons vertrekpunt. Interesse?

Neem contact met ons op

Whitepaper: Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) Banner

Whitepaper: Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wordt het voor jou aantrekkelijker om ambitieuze professionals in vaste dienst te nemen. Waar moet je als opdrachtgever allemaal op letten? Download nu de paper en check onze visie.

Download de paper

Trends als digitalisering, duurzaamheid en globalisering dagen organisaties uit om stap voor stap te veranderen of zelfs helemaal het roer om te gooien. Ik ben er trots op dat Yacht als strategisch partner een flink aantal organisaties ondersteunt in deze metamorfose. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van onze klantoplossingen op maat, Yacht Inhouse Services en Yacht Trainees. Benieuwd wat Yacht voor uw organisatie kan betekenen? Bel me, dan plannen we een afspraak in.

contactperson Image
Erwin Koenderman Commercieel directeur Yacht Strategic Client Solutions +31 6 51992883