HR-dienstverlening met een plus

Onze dienstverlening

Via Yacht vindt je de beste professionals voor vaste functies via werving & selectie of voor interin-opdrachten. Wil je meer grip op externe inhuur? Of advies over de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB)? Wij delen graag ons netwerk en expertise met je. Zo krijg je toegang tot de beste HR-dienstverlening uit de markt. Jouw vraag is daarbij ons vertrekpunt. Interesse?

Neem contact met ons op

Wet arbeidsmarkt in balans Banner

Wet arbeidsmarkt in balans

Door de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) wordt de prijs van arbeid vooral hoger. Wat gaat de WAB voor jou betekenen? In onze whitepaper vertellen we je er graag over.

Download de paper

Trends als digitalisering, duurzaamheid en globalisering dagen organisaties uit om stap voor stap te veranderen of zelfs helemaal het roer om te gooien. Ik ben er trots op dat Yacht als strategisch partner een flink aantal organisaties ondersteunt in deze metamorfose. Zij maken bijvoorbeeld gebruik van onze klantoplossingen op maat, Yacht Inhouse Services en Yacht Trainees. Benieuwd wat Yacht voor uw organisatie kan betekenen? Bel me, dan plannen we een afspraak in.

contactperson Image

Erwin Koenderman

Commercieel directeur Yacht Strategic Client Solutions

+31 6 51992883