Vakgebied it

Elke maand ervoor zorgen dat studenten in Nederland weer hun studiefinanciering ontvangen. Een uitdagende opdracht waar Eric Kuik, infrastructuurarchitect bij DUO, aan werkt. Om te zien hoe IT bedrijven omgaan met cloudmigratie vertrekt Eric binnenkort via Yacht voor een opleidingstraject naar Silicon Valley.

Boek vooruitgang met IT-professionals van Yacht

Yacht IT

Momenteel is de vraag naar hoogopgeleid IT personeel groter dan het aanbod en dit zal de komende vijf jaar sterk toenemen. Hoe vindt u de juiste professionals voor uw IT-uitdaging? Yacht brengt u in contact met de beste IT-professionals in deze dynamische markt. Uw IT-vraagstuk is daarbij ons vertrekpunt.

Lees meer over onze HR dienstverlening

Het einde van HR legacy Banner

Het einde van HR legacy

In de praktijk leven HR en IT helaas nog vaak in gescheiden werelden. Hoe zorgen we dat HR en IT dichter bij elkaar komen? In de Whitepaper 'Het einde van de HR legacy' geven we antwoord op deze en andere vragen.

Download de whitepaper

Ik ben ervan overtuigd dat IT de toekomst heeft én bepaalt. De juiste IT-strategie is dan ook van grote invloed om concurrentieel voordeel te behalen. Yacht IT heeft de ambitie om daarbij te helpen. Met de nieuwste technieken, innovaties en beste professionals.

contactperson Image

Michiel Valk

Operationeel Directeur Yacht IT

+31 6 22663081

Gerelateerde events voor IT