Leveranciersmanagement: vind opdrachten voor jouw professionals Cover

Leveranciersmanagement: vind opdrachten voor jouw professionals

Op de huidige arbeidsmarkt blijft de vraag naar interim-professionals en zzp’ers ongekend hoog. Om opdrachtgevers hierin te ondersteunen, werken Yacht Inhouse Services (YIS) en Yacht Externen Management (YEM) als leveranciersmanager nauw samen met partners uit diverse branches. Zoek je aantrekkelijke opdrachten voor jouw professionals? Hier lees je alles over leveranciersmanagement en de voordelen voor partners.

De voordelen van onze samenwerking

  • Groot netwerk van opdrachtgevers

  • Persoonlijke benadering

  • Gericht inzicht in openstaande vacatures

  • Snel en eenvoudig kandidaten aanbieden

  • Uitwisselen van kennis en expertise

Neem contact met ons op

"Ik koester mijn relatie met YIS. Zij zijn voor mij een portal naar meerdere klanten. Dat werkt heel fijn, want ik heb de tijd niet voor zoveel relatiebeheer."

contactperson Image
Esther Ollefers Business Unit Manager bij YER

Waarom partner worden?

Als partner van YIS en YEM helpen we jouw hoogopgeleide professionals aan een opdracht waarmee ze zichzelf en de opdrachtgever zichtbaar vooruit brengen. Als arbeidsexpert met ruim 60 jaar ervaring in HR-dienstverlening beschikken we over een groot netwerk van vooruitstrevende opdrachtgevers in de profit- en non-profit sector, waar we duurzame relaties mee onderhouden. Dit maakt dat we inzicht hebben in openstaande opdrachten en jouw professionals persoonlijk bij onze opdrachtgevers kunnen introduceren.

Hoe werken we samen met onze partners?

We werken nauw samen met onze partners en houden ze altijd op de hoogte van relevante vacatures bij onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering ben je verzekerd van efficiënte plaatsing. 

Onze werkwijze bestaat uit deze 5 stappen:

  1. Persoonlijk contact;
  2. Keuze maken voor opdrachtgever / vakgebied;
  3. Het maken van heldere samenwerkingsafspraken;
  4. Vacatures ontvangen;
  5. Matchen!

"Prettig, maatwerk en wederzijds vertrouwen. Het is het beste contact by far dat we hebben met opdrachtgevers. Ze bellen ons, nemen zelf op én weten altijd veel over opdrachtgever en vacature."

contactperson Image
Marian Geurts Consultant bij Comitto

Opdrachtgevers: ons netwerk

Als partner van Yacht Inhouse Services (YIS) en Yacht Externen Management (YEM) krijgen jouw professionals toegang tot een breed aanbod van opdrachtgevers. We ondersteunen meer dan 60 top-opdrachtgevers door het hele land. Samen met jou als partner helpen we onze opdrachtgevers hun ambities waar te maken.

Een greep uit opdrachtgevers waar we trots op zijn: 

Overzicht met logo's van opdrachtgevers waarmee we samen werken

Download de paper: grip op Inhuur Banner

Download de paper: grip op Inhuur

Wil jij ook je inhuurproces naar een next level brengen? Download nu onze paper! Hierin lees je de ervaringen en uitdagingen van organisaties over hun inhuurproces.

Download de paper

Meld je nu aan als partner

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement

Veelgestelde vragen over leveranciersmanagement

Hoe werken we samen met partners?

Yacht werkt nauw samen met haar partners en houdt ze te allen tijde op de hoogte van relevante vacatures bij onze opdrachtgevers. Dankzij onze jarenlange ervaring en persoonlijke benadering ben je verzekerd van efficiënte plaatsing.

Wat is leveranciersmanagement?

Leveranciersmanagement is een expertise van Yacht Inhouse Services (YIS). Hierbij werkt YIS als leveranciersmanager samen met partners om opdrachtgevers te voorzien van de juiste professionals en ZZP’ers. Door krachten te bundelen kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ontzorgen in hun vraag naar professionals.

Waarom partner worden?

Als partner van YIS en YEM helpen we jouw hoogopgeleide professionals aan een opdracht waarmee ze zichzelf en de opdrachtgever zichtbaar vooruit brengen. Als arbeidsexpert met ruim 60 jaar ervaring in HR dienstverlening beschikken we over een groot netwerk van vooruitstrevende opdrachtgevers in de profit- en non-profit sector, waar we duurzame relaties mee onderhouden. Dit maakt dat wij inzicht hebben in openstaande vacatures en jouw professionals persoonlijk bij onze opdrachtgevers kunnen introduceren.