Vakgebied marketing communicatie

Zowel het marketing- als het communicatievak zijn dynamischer dan ooit tevoren. De steeds verdergaande digitalisering van onze samenleving vormt de katalysator achter veel veranderingen. Weet jij je als professional staande te houden in een dynamisch speelveld van veranderingen en tegenstrijdige belangen? Zie jij het als een uitdaging om mensen en organisaties met elkaar te verbinden? Weet jij wel raad met digitalisering, big data en mondige stakeholders op sociale netwerken? Dan kun jij via Yacht Marketing & Communications op veel plekken aan de slag.

Boek vooruitgang met Marketing & Communications professionals van Yacht

Yacht Marketing & Communications

Er is een vergaande verschuiving gaande van offline naar online en mobile. Deze ontwikkeling vertaalt zich sterk naar de arbeidsmarkt. Organisaties hebben behoefte aan advies over hoe zij online, mobile en social mogelijkheden optimaal kunnen benutten. Yacht brengt u binnen 48 uur in contact met de beste Marketing & Communications professionals in de markt.

Lees meer over onze HR dienstverlening

The Agile Marcom Professional 2021 Banner

The Agile Marcom Professional 2021

Bent u de volgende marcom professional die Agile gaat werken? Je hebt twee zaken nodig; moed en inzicht. Doet u mee?

Download nu de whitepaper

Marketing en Communicatie zijn vakgebieden die sterk meebewegen met de markt. Deze afdelingen zijn de voelsprieten én vertalers van wat er binnen en buiten de organisatie gebeurt. Een snelle time-to-market is dan ook belangrijk voor de concurrentiepositie van organisaties. Onze professionals helpen u graag om uw organisatie goed te vermarkten én een fijne thuisbasis te laten zijn voor uw mensen.

contactperson Image

Mirella Schoolderman

Senior Commercieel Manager Marketing & Communications

+31 6 27319959