Werken bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) Cover

Werken bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Werken bij Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) via Yacht biedt jou zinvol werk en inhoudelijk uitdagende opdrachten. DUO voert wetten uit, maakt goed onderwijs mogelijk en brengt dit naar een hoger niveau. Door hun expertise realiseert DUO succes in hun moderne dienstverlening. Wil jij ook impact maken bij Dienst Uitvoering Onderwijs? En ben je thuis in een IT-regie-organisatie? Kom dan werken bij DUO!

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) als toonaangevende werkgever

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) is een agentschap van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen en organiseert examens. Zo brengt DUO goed onderwijs naar een hoger niveau. Daarnaast voert DUO in opdracht van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid taken uit voor de Wet inburgering.

Het hoofdkantoor van DUO is gevestigd in Groningen. Ook heeft DUO diverse servicekantoren, balies en toetslocaties verspreid over het land.

De volgende stap in jouw carrière

Werken bij DUO betekent aandacht voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, een goede werk-privé balans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Je komt in een dynamische en complexe werkomgeving, waar eigen initiatief nemen en samenwerken hoog in het vaandel staan. Zo zetten we samen de next steps in jouw carrière. 

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals die impact willen maken bij DUO. Wil jij ook werken bij DUO? Bekijk dan alle uitdagende vacatures bij DUO en solliciteer direct op de baan die bij jou past!

Uitgelichte functies bij de Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Data analist

Als data analist ga je relevante informatiebronnen creëren, verzamelen, analyseren en interpreteren. Je vertaalt dit naar (stuur) informatie, klantinzichten en adviezen om het beleid te optimaliseren. Met jouw skills weet je de professionaliseringsslag en kwaliteitsverbetering van DUO snel en efficiënt te realiseren. Daarbij neem je de organisatie mee in de transitie naar een data driven company. Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in IT en wil jij snel stappen zetten in het vak van Data & Analytics? Yacht biedt je een uitdagend data programma om de next steps in jouw carrière te zetten. Interesse gewekt? Reageer dan vandaag nog op deze vacature. 

Ga direct naar de vacature

Agile tester

Als (Agile) tester werk je bij DUO aan de meest uiteenlopende, uitdagende en complexe systemen. Je werkt in een Scrum team, waarin jij het eerste aanspreekpunt bent voor alles wat met testen te maken heeft. Je adviseert over de testaanpak en neemt het team mee om de kwaliteit naar een hoger niveau te brengen. In alle fasen van de software development lifecycle en zelfs daarna wil je het maximale resultaat behalen. Wil jij ook als (Agile) tester aan de slag? Solliciteer direct en word onderdeel van het team Non-Profit IT! We bieden je diverse trainingen voor jouw persoonlijke ontwikkeling en een vast contract.

Check de vacature & solliciteer direct

IT architect

Als IT architect vertaal je interne en externe ontwikkelingen naar IT. Vervolgens formuleer je concern- of divisiebrede, richtinggevende alternatieven en oplossingen op basis van standaarden, normen en richtlijnen, het ontwerpen en beheren van de bedrijfsinrichting. Word jij gelukkig van verantwoordelijkheid nemen van de IT architectuur? En ben je de beste in het behalen van de architectuurdoelstellingen? Kom dan werken als IT architect.

Ga direct naar de vacature

Informatie Analist IT 

Als Informatie Analist IT ben je de specialist die de informatievoorziening, behoeften en eisen van alle stakeholders in de organisatie in kaart brengt. Ook geef je onder andere advies bij de realisatie en implementatie van informatievoorzieningen, systeem,- en acceptatietesten. Kortom, jij brengt de informatievoorziening bij DUO vooruit. Wil jij ook impact maken bij DUO? En ben jij die gedreven informatie analist IT met minimaal 4 jaar werkervaring die we zoeken? Reageer vandaag nog op deze vacature! 

Word Informatie Analist IT

Scrummaster 

Als ambitieuze Scrummaster geef je richting en ondersteuning aan één of meerdere teams. Je werkt proactief aan het bereiken van de optimale flow van het werk en het oplossen van problemen. Ook creëer je de context en randvoorwaarden waarin je team groeit naar een zelf organiserend team. Je bent een aanjager van het continu verbeteren van het werk. Wil jij aan mooie projecten werken bij DUO? En ben je op zoek naar afwisseling in je werk, maar toch de stabiliteit behouden van een vaste aanstelling? Solliciteer dan direct! 

Bekijk de vacature & solliciteer

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met mij op!

contactperson Image

Michel Cnossen

Principal Recruitment Consultant IT

Klaar voor de next step in je carrière? Banner

Klaar voor de next step in je carrière?

Vind de opdracht of vaste baan bij topwerkgevers waarin jij impact kunt maken.

Bekijk alle vacatures