Future Finance Change Program Cover

Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program (FFCP) is een opleidingsprogramma speciaal voor ervaren Finance-professionals. In dit programma ontwikkel je belangrijke skills voor de toekomst, zoals finance leadership, authenticiteit, zelfkennis en een moreel kompas. Zo stap jij uit je comfortzone en realiseer je succes bij vooruitstrevende opdrachtgevers. Wil jij je carrière in Finance een boost geven?

Wat mag je verwachten van het Future Finance Change Program?

 • Een innovatief programma aangepast op jouw passies en skills

 • Je bent onderdeel van ons netwerk voor financiële kennisdeling

 • Ervaringsgerichte intervisies & vakinhoudelijke bijeenkomsten

 • Persoonlijke coaching en ontwikkeling

 • Je leert op alle niveaus communieren

Meld je nu aan voor het Future Finance Change Program

Over het Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program (FFCP) is een 1-jarig opleidingsprogramma speciaal voor financials op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Met het Future Finance Change Program leer je op alle niveaus communiceren en zet jij de next step in jouw carrière als futureproof financial. We dagen je uit om jouw ambities on te zetten in toegevoegde waarde voor jezelf en de opdrachtgever. 

Programmaonderdelen van het Future Finance Change Program

Het Future Finance Change Program start met een fase van inzicht. Deze inzichten worden vertaald in concrete stappen die je vervolgens in de praktijk gaat brengen. Het programma bestaat uit de onderstaande trainingen en bijeenkomsten: 

 1. Deep Dive
  Een intensieve 3-daagse waar jij de stip op de horizon zet. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. Je geeft jouw skills en netwerk een boost; 
 2. Me & Change
  Hoe ga jij om met verandering? En hoe breng je anderen in beweging in een dynamische omgeving? Na deze training weet je er alles over!
 3. Meet The Leader in Me
  Je maakt kennis met jouw energiegevers en belemmeringen. Zo weet je bewuster toekomstgerichte keuzes te maken; 
 4. Professional Communication
  Effectieve communicatie is het startpunt van iedere samenwerking. Het is essentieel dat je inzicht krijgt en hebt in jouw communicatiestijl en die van anderen om zo overtuigend impact te maken op jouw omgeving. We vertellen je er graag meer over;   
 5. Impact & Influence
  Invloed is veel impactvoller dan macht, en ook duurzamer. Met de training Impact & Influence leer je je invloed te vergroten, zonder dat het meer energie kost; 
 6. Financial Leadership
  In deze sessie onderzoek je jouw persoonlijk leiderschap: waar sta je nu, wat heb jij te bieden en wat voor leider wil jij in de toekomst zijn?
 7. Ultimate Experience
  We gaan aan de slag met cases en acteurs om jouw skills van de toekomst naar een hoger niveau te tillen; 
 8. Bring it on & challenge
  In de Bring it On sessie vieren we de stappen die gezet zijn en doen we daar nog een schepje bovenop. Are you ready to bring it on?

Nieuwsgierig? Zet vandaag nog de next step in je carrière en meld je nu via onderstaande formulier aan voor het Future Finance Change Program.

Meld je nu aan

Meer weten over het Future Finance Change Program?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Misja Bouma

Business Development Manager

Ik miste het bedrijfsleven, maar ook het werken bij een organisatie die investeert in mij en mijn professionele groei. Dit vond ik wel bij Yacht. Hier kan ik mezelf blijven ontwikkelen, dankzij het Future Finance Change Program (FFCP).

contactperson Image
Vera Wiafe Assistent Finance Manager
Paper Futurizing Finance Banner

Paper Futurizing Finance

Finance is én blijft in transformatie. Dit biedt jou als Finance-professional nieuwe kansen. Hoe blijf je als Financial dan futureproof? Je leest er alles over in onze paper, opgesteld door onze community van financiële experts.

Download de paper

Meld je aan voor het Future Finance Change Program

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement