Finance vacatures Cover

Finance vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de financiële sector? Yacht heeft uitdagende finance vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in finance op ieder niveau. Ook krijg je persoonlijke loopbaanbegeleiding en hebben we een ruim aanbod aan trainingen en opleidingen. Zo word je een futureproof financial! Wil jij dat ook? Solliciteer direct op de baan die bij je past.

Interessante finance vacatures

Financiële functies

Welke functies zijn er in de financiële sector?

We hebben vacatures voor verschillende financiële functies. Via Yacht kan je bijvoorbeeld aan de slag als Business Controller, CDD analist, Co Driver Business Controller en Financieel adviseur.  Als Finance-professional help jij toonaangevende organisaties om toekomstgericht te werken. Van multinational tot non-profit organisatie, van mkb tot fintech start-up. Je doet ervaring op in diverse branches, waardoor je al snel een allround businesspartner wordt. Ben je klaar voor de next step in je carrière? Check hieronder het overzicht van onze functies in de financiële sector en solliciteer op de baan die past bij jouw ambities. 

Meer weten over werken in de financiële sector?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance - Maastricht

contactperson Image

Vinesh Khoenkhoen

Recruitment Consultant Finance Non Profit

contactperson Image

Misha Hofstede

Recruitment Consultant Finance Compliance & Risk

Whitepaper Futurizing Finance Banner

Whitepaper Futurizing Finance

Finance is én blijft in transformatie. Dit biedt jou als Finance-professional nieuwe kansen. Hoe blijf je als Financial dan futureproof? Je leest er alles over in onze paper, opgesteld door onze community van financiële experts.

Download de paper

Veelgestelde vragen over werken in de financiële sector

In welk dienstverband kan je werken in de financiële sector?

Yacht heeft uitdagende interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp’ers in de financiële sector. Interesse gewekt? Check al onze finance vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities. 

Welke specifieke functies zijn er via Yacht in de financiële sector?

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals voor de functie van o.a. accountmanager, business controller, CDD analist, compliance officer, klantadviseur en financieel adviseur.

Bij welke opdrachtgevers hebben we finance vacatures?

Yacht heeft uitdagende financiële banen bij toonaangevende opdrachtgevers. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn o.a. ABN Amro, Robeco en Rijksoverheid. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in finance?

Ja zeker! Een diploma in finance is voor ons geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. En met onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf tot een futureproof financial. Wil jij dat ook? Check al onze opleidingen in finance

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in finance via Yacht?

Als finance professional bij Yacht ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je regelmatig met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod en peer to peer intervisie, zorgen dat jij jouw carrière in een stroomversnelling zet. Nieuwsgierig? Lees meer over leren en ontwikkelen in Finance.

Welke voordelen krijg je als je werkt in de financiële sector via Yacht?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een grote kennisnetwerk van 1000+ professionals én vakexperts. Ook bieden we je toegang tot uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding, peer to peer intervisie en opleidingsmogelijkheden geven jou daarnaast de kickstart die jij nodig hebt om bij Yacht een succesvolle carrière op te bouwen in finance.