Werken bij de Hogeschool Utrecht Cover

Werken bij de Hogeschool Utrecht

De Hogeschool Utrecht biedt een vernieuwde aanpak voor vraagstukken op het gebied van gezondheid, technologie, veiligheid, samenleving en klimaat. De Hogeschool Utrecht brengt verschillende disciplines en invalshoeken samen. Waar die elkaar raken, liggen mogelijkheden voor duurzame vernieuwing en kansen voor de ambitieuze starters en professionals die zij opleiden. Wil jij carrière maken bij de Hogeschool Utrecht? Bekijk alle vacatures en solliciteer!

Interessante vacatures bij de Hogeschool Utrecht

De Hogeschool Utrecht als toonaangevende werkgever

Wij bieden jou uitdagende opdrachten bij de Hogeschool Utrecht. Daarbij staat een ‘leven lang leren’ centraal. Zo heeft de Hogeschool Utrecht een divers aanbod van bachelors, masters en cursussen. Ook krijg je als professional via Yacht een op maat gemaakte opleidingstraject. We investeren in jouw ontwikkeling, zodat je het geleerde in de praktijk kan toepasen. Samen blijven we zo vernieuwen. Wil jij deze ambitie ook kleur geven?

Interim Business controller via Yacht Finance non-profit

Als Interim Business controller verdiep jij je in analyses, begrotingen en rapportages en zet jij deze om in heldere financiële adviesrapporten. Ook weet jij complexe vraagstukken te vertalen, zodat de directie en je medecollega’s de impact ervan begrijpen. Dus je bent niet alleen een expert op het gebied van cijfers, maar je maakt ook de vertaalslag naar de strategie van de Hogeschool Utrecht. Ben jij gedreven, efficient en resultaatgericht? En wil jij de projecten bij de Hogeschool Utrecht naar een hoger niveau tillen? Word dan Interim Business controller!

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Ik heb een zeer leerzame periode gehad tijdens mijn opdracht bij de Hogeschool Utrecht. Als assistent van de Business controller heb ik me verdiept in financiële analyses en adviesrapporten. De omgeving stimuleerde mijn persoonlijke ontwikkeling en groei door mij goed te begeleiden en een omgeving te creëren waarin ik alle vragen mocht stellen die ik had.

contactperson Image
Thanusha Thanabalasingam Finance-professional
Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière