Uitdagende vacatures bij banken

Yacht vacatures banken

Wil jij als ambitieuze professional carrière maken bij een bank of verzekeraar? Of zoek je een nieuw uitdagend project bij een toonaangevende opdrachtgever? Yacht heeft vaste banen en projecten in de financiële dienstverlening. Behoor jij tot de beste in jouw vak en wil jij aan de slag als banking professional? Bekijk onze veelzijdige vacatures bij banken en verzekeraars en solliciteer.

Bekijk onze vacatures bij banken en verzekeraars

Interessante vacatures bij banken en verzekeraars

De voordelen van werken via Yacht bij een bank of verzekeraar

  • Uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden

  • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

  • Vak gerelateerde opleidingen, trainingen & cursussen

  • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

  • Onderdeel van ons kennis netwerk van bancaire professionals

Bekijk onze vacatures bij banken en verzekeraars

Via Yacht ga je werken bij één van deze toonaangevende opdrachtgevers

‘’Een functie bij Yacht zie ik als een perfecte start om kennis te maken met het bankwezen. Door middel van een intensieve 7-weekse training word je klaargestoomd voor de functie, natuurlijk onder toezicht van ervaren collega’s. De fijne balans van werkzaamheden zorgt ervoor dat je dagen voorbij vliegen. De functie is ook goed voor je ontwikkeling, aangezien je vanuit hier alle kanten op kan. Dit kan je dan weer mooi bespreken met zowel Yacht als Rabobank.’’

contactperson Image
Matthijs van Vaardegem Klantadviseur Bedrijvendesk Rabobank

Vakgebieden bij banken en verzekeraars

Klantcontact

Binnen een bank staat klantcontact centraal. Zowel voor de particuliere als zakelijke klant worden onze professionals ingezet op functies waar jij echt het verschil kunt maken. Jij bent het visitekaartje van de bank en zet jouw dienstverlening optimaal in om service te bieden die klanten nodig hebben. Wij hebben doorlopend vele vacatures bij banken en verzekeraars open staan.

Word Financieel adviseur, Hypotheekadviseur, Klantadviseur, Accountmanager of Projectmanager

Bekijk onze Klantcontact vacatures

Compliance & Risk

Witwassen, terrorismefinanciering en fraude, zijn zaken waar je als bank of verzekeraar niet mee geassocieerd wilt worden, laat staan aan bij wilt dragen. Wil jij ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Dan is dit relatief nieuwe en groeiende vakgebied wat voor jou. 

Word CDD analist of Compliance Officer of bekijk meer informatie over Compliance & Risk

Bekijk onze Compliance & Risk vacatures

IT

De wereld van IT verandert snel en bij banken nu nog sneller. Verouderde processen moeten worden geautomatiseerd, systemen moeten worden vervangen en alle complexe IT problemen moeten worden aangepakt om te kunnen voldoen aan de digitale compliance. Als IT professional kun je Agile werken en houdt je er van om data systemen te optimaliseren of om deze vanaf de grond op te bouwen.

Word Data engineer, DevOps engineer, IT consultant, UX designer, Software developer of bekijk meer informatie over het vakgebied IT

Bekijk onze IT vacatures

Marketing & Communicatie

Binnen Marketing & Communicatie kun je ook via Yacht aan de slag bij een bank of verzekeraar. Wij zijn constant op zoek naar professionals, zoals Content marketeers, Copywriters, Customer journey specialisten, Online marketeers, Database marketeers, E-mail marketeers, Communicatieadviseurs, of Woordvoerders.

Bekijk onze Marketing & Communicatie vacatures

HR

Human Resources is een breed vakgebied, waarin je je bezighoudt met personeelszaken en de groei van de werknemers. Je vormt carrières en je zorgt ervoor dat de werknemers tevreden zijn. Wij zijn constant op zoek naar HR professionals, zoals Recruiters, HR medewerkers, Learning & Development Specialisten, Talent Acquisitions Specialisten, HR Adviseurs, HR-businesspartners en Change managers.

Bekijk onze HR vacatures

Banking Program

Jij hebt het talent, wij hebben de connecties en mogelijkheden om jouw carrière tot bloei te laten komen! Wij bieden een intensief opleidingsprogramma van drie jaar waarmee wij jou faciliteren voor een vliegende start in de bancaire wereld.

Meer informatie

Meer weten over werken via Yacht bij banken en verzekeraars?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Phillipe Steijns

Talent Acquisition Specialist Banken & Verzekeraars

contactperson Image

Maya van der Heijden

Talent Acquisition Specialist C&R

contactperson Image

Melissa Burghardt

Talent Acquisition Specialist Banken & Verzekeraars

contactperson Image

Eelco Zorge

Talent Acquisition Specialist C&R

contactperson Image

Yin van der Zwaag

Talent Acquisition Specialist C&R

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen