Compliance & Risk vacatures Cover

Compliance & Risk vacatures

Wil jij een rol spelen in de vertaling van de wetgeving tegen witwassen en terrorismefinanciering naar het beleid van banken en verzekeraars? Wacht dan niet langer en bekijk onze mogelijkheden in Compliance & Risk.

Financiële instellingen spelen als poortwachter een belangrijke rol bij het opsporen en voorkomen van witwaspraktijken, terrorismefinanciering, corruptie en fraude. Zij moeten weten wie haar klanten zijn en welke risico’s het eventueel met zich meebrengt om met deze klanten zaken te doen, ook wel “Customer Due Dilligence” (CDD) genoemd. CDD is een gedegen klantonderzoek met als doel een gezond financieel stelsel. Wil jij ook een maatschappelijke bijdrage leveren? Dan is dit relatief nieuwe en groeiende vakgebied wat voor jou. Een vakgebied vol carrièrekansen en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen als professional.

Solliciteer direct

Uitdagende Compliance & Risk vacatures

Word interim professional bij Yacht Compliance & Risk

Ons Compliance & Risk team bestaat uit 12 enthousiaste collega’s: 2 commercieel managers, die tevens jouw persoonlijke coach en sparringpartner zijn. Daarnaast zijn er 3 sales consultants die jou begeleiden tijdens je opdracht en voor jou de leukste vervolgopdrachten verzorgen en 6 recruitment consultants die graag in gesprek gaan over jouw wensen en mogelijkheden. Tot slot hebben we nog een sourcing specialist, die continu op zoek is naar professionals voor wie het waardevol is om bij ons netwerk aan te sluiten.

Bij Yacht willen we van betekenis zijn voor jouw loopbaan op lange termijn. Persoonlijk en regelmatig contact is daarbij essentieel. Zodat jij kunt blijven werken aan je ambities.

We dagen je uit om na te denken over jouw ontwikkeling in zowel hard als soft skills en daarnaast welke (slimme) keuzes je maakt in jouw carrière. Dat doen we samen met jou. Onze KYC Events, Knowledge Sessions en onze opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het extra steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het CDD / KYC vakgebied. Zodat je niet alleen inhoudelijk groeit, maar ook persoonlijk!

Het is onze ambitie om dé carrière versneller te zijn voor Compliance & Risk professionals. 
Onze missie is: de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Clarice Belle

Recruitment Consultant Finance Compliance & Risk

contactperson Image

Misha Hofstede

Recruitment Consultant Finance Compliance & Risk

contactperson Image

Jet van Halteren

Recruitment Consultant Banking Professionals

Deze artikelen & blogs over Finance moet je zeker even lezen