CDD Talent Ontwikkel Programma Cover

CDD Talent Ontwikkel Programma

Ben jij klaar om je carrière in de financiële sector naar een hoger niveau te tillen en heb je affiniteit met CDD? Dan ben je bij Yacht met ons CDD Talent Ontwikkel Programma aan het juiste adres. Wij bieden niet zomaar een programma, maar een uitgebreide ervaring die gericht is op het ontwikkelen van jouw kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen.

Financiële instellingen leggen steeds meer de nadruk op competenties en persoonlijke ontwikkeling. De ontwikkelingen binnen het Compliance vakgebied gaan snel en vragen van jou als professional dat jij je ook blijft ontwikkelen. Niet alleen vakinhoudelijk, maar zeker ook op persoonlijk vlak.

Ons op maat gemaakte CDD Talent Ontwikkel Programma is ontworpen om jouw potentieel als CDD Analist te maximaliseren. Naast je dagelijkse werk bij één van onze opdrachtgevers kun je diverse modules volgen waarbij je met én van elkaar leert, waardoor jij je sneller ontwikkelt binnen het vakgebied.

Zo worden onze gerenommeerde masterclasses gegeven door een ervaren professional die jou alle benodigde vaardigheden en kennis biedt om uit te blinken in je functie. Maar we gaan verder dan dat. Ons programma richt zich ook op het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap, met aandacht voor thema's zoals communicatie en samenwerking, omdat we weten dat deze vaardigheden de sleutel zijn tot een succesvolle carrière.

Dat is nog niet alles. De CDD bootcamp biedt je de mogelijkheid om jouw kennis in de praktijk te brengen en praktische ervaring op te doen. Dit is de perfecte gelegenheid om jezelf binnen het vakgebied te profileren en een waardevolle aanwinst te zijn voor elke organisatie. 

Kortom, het Yacht CDD Talent Ontwikkel Programma biedt jou de ideale kans om te groeien, te bloeien en je carrière naar een hoger niveau te tillen. Waar wacht je nog op? Meld je nu aan en ontdek wat Yacht voor jou kan betekenen!

Solliciteer direct

Bekijk de vacature van het CDD Talent Ontwikkel Programma

Helaas, we hebben op dit moment geen passende vacatures.

Kijk ook nog even op ons jobboard tussen de 686 andere uitdagende opties.

Bekijk alle vacatures

Modules Talent Ontwikkel Programma

Masterclasses

Interactieve en kennis inhoudelijke masterclasses van 1,5 tot 2 uur per sessie. Verzorgd door een trainer met een Risk & Compliance achtergrond als procesmanager en change manager, die tevens ook verbonden is aan een bancair opleidingsinstituut en werkzaam is geweest als toezichthouder. 

De Masterclasses betreffen de volgende thema’s:

 • Cryptocurrency
 • Terrorisme financiering
 • Vastgoed
 • Exit-proces
 • Sectorspecifieke risico's
   

CDD Bootcamp

Financieel economische criminaliteit: hoe herken je het en hoe bestrijd je het? De CDD Bootcamp verkent de verschillende manieren van witwassen en terrorismefinanciering uit de praktijk.

Na het volgen van deze leergang heb jij brede kennis opgedaan over de wetgeving en het leren herkennen van verdachte situaties, die je vervolgens direct kunt toepassen in de praktijk. De docenten zijn professionals met verschillende achtergronden uit de wetenschap, opsporing en het bedrijfsleven. De CDD Bootcamp biedt jou een unieke kijk in de keuken van de praktijk.

De CDD Bootcamp (voluit: Basisopleiding Bestrijding Witwassen en Terrorismefinanciering) bestaat uit 5 modules. De opleiding begint met een zelfstudie, deze dient voor aanvang van de opleiding te zijn afgerond. De modules zijn als volgt opgebouwd:

Module 1:

Je begint met het leren van de theorie uit praktijkgids Bestrijding Witwassen en Terrorismefinanciering en sluit dit af met een examen. Zo borgen we een gelijk instroomniveau van de deelnemers in de opleiding en kunnen we tijdens de opleiding meer focussen op het toepassen, analyseren en evalueren.

Modules 2 t/m 5:

Bestaat uit 4 online dagdelen. De onderwerpen die aan bod komen:

Dagdeel 1: Methoden en technieken: introductie bestrijding witwassen en terrorismefinanciering, kenmerken witwassen en terrorismefinanciering, witwasmethoden en witwastechnieken
Dagdeel 2: Wwft en cliëntonderzoek
Dagdeel 3: Risicoclassificatie, reviews en signalen
Dagdeel 4: Transactiemonitoring: proces, beoordeling hits/melding ongebruikelijke transacties, van ongebruikelijk naar verdacht (rol FIU-NL)

Persoonlijk leiderschap

Deze module bestaat uit een E-assessment, een training Insights Discovery en persoonlijke coaching. Wat houdt dit in?

E-assessment; competentie- en agility test

Wil jij jezelf beter leren kennen? Dit e-assessment geeft jou inzicht in jouw capaciteiten, persoonlijkheid en agility.

Capaciteiten
Wat is jouw werk- en denkniveau? Hoe goed kun je uit de voeten met taal, cijfers of ruimtelijke figuren? De cognitieve capaciteitentest die je maakt geeft daar inzicht in. Hierdoor krijgen we een goed beeld van jou als persoon, wordt het duidelijk wat je kunt en wat voor werk bij je past.

Persoonlijkheid
De wereld om ons heen, ook de arbeidsmarkt, is constant in beweging. Niemand weet exact hoe het werkveld er over 5 of 15 jaar voor staat. Daarom is het belangrijk om een goed beeld te hebben van je persoonlijke gereedschap in je werk: je talenten.

In een persoonlijk rapport wordt ingegaan op jouw competenties, gebaseerd op jouw antwoorden uit de persoonlijkheidsvragenlijst. Hierdoor leer je jouw talenten beter kennen en leer je omgaan met zaken waar je nog minder goed in bent.

Agility
Medewerkers die succesvol zijn in een onzekere en turbulente wereld beschikken over de vaardigheid met verandering om te gaan en hiervan te leren. Ze zijn in staat om zichzelf aan te passen. Ze ontwikkelen zichzelf op een manier die bij hen past en die goed is afgestemd op hun omgeving. Dit wordt wendbaarheid of (learning) agility genoemd.

Iedereen heeft zijn of haar unieke manier van leren en omgaan met nieuwe situaties. Hoe zit dat bij jou? Wat maakt jou wendbaar? Wat is jouw sterke kant bij verandering? Dit onderdeel geeft hierin inzicht.

Insights Discovery

Ben je klaar om je inzichten te vergroten en een dieper begrip te krijgen van jezelf en anderen? Wil jij jezelf optimaal ontwikkelen tot professional? Ontdek dan de wereld van Insights Discovery.

Met deze training leer je hoe je jouw unieke persoonlijkheid stijl kunt begrijpen en hoe je deze effectief kunt inzetten om succesvolle relaties op te bouwen met anderen. De training is gericht op het ontdekken van jouw sterke punten en hoe je deze kunt gebruiken om effectief te communiceren en samen te werken met anderen.

Onze ervaren trainers bieden een praktische en interactieve aanpak waarmee je snel resultaten zult boeken. Door middel van persoonlijke begeleiding en groepsactiviteiten zul je ontdekken hoe je jouw sterke punten en persoonlijkheid stijl kunt inzetten om betere resultaten te behalen en relaties op te bouwen die op vertrouwen zijn gebaseerd.

Onze training is geschikt voor iedereen die zichzelf en anderen beter wil begrijpen, en voor wie zichzelf op persoonlijk en professioneel niveau verder wil ontwikkelen.

Doelen:

 • Zelfinzicht: Om inzicht te krijgen in jezelf en hoe je op anderen, waaronder mijn collega’s en klanten, kan overkomen. Je (nog) bewuster te worden van je sterke en zwakke punten en te begrijpen op welke vlakken je jezelf nog kan ontwikkelen
 • Inzicht in anderen: Je gaat de gedragsstijlen van anderen herkennen, beter begrijpen en de waarde ervan inzien
 • Afstemmen en verbinding maken met de ander: Om aan anderen tegemoet te komen, door hun persoonlijke behoeften beter te begrijpen en daarop in te spelen. Om te leren hoe je jouw gedrag kan aanpassen om zo op een krachtige manier contact te maken met anderen

Na de training:

 • Heb je meer inzicht in jezelf/je eigen gedrag en het effect daarvan op anderen
 • Ben je je bewust van het effect van het gedrag van anderen op jou
 • Kun je de Insights kleuren (voorkeursstijl) herkennen bij anderen en de bijdragen van andere werkstijlen waarderen
 • Ben je in staat om jouw eigen voorkeursstijl af te stemmen op die van een ander om zo te komen tot effectievere communicatie en betere samenwerking en prestaties

Coaching

Tijdens het eerste gesprek met jouw coach van Yacht bepaal je jouw leerdoelen. De inzichten die zijn verkregen uit het E-assessment en uit het insights profiel dienen hiervoor als onderlegger.

Gemiddeld eens per 6 weken heb je een coachingsgesprek. Elk coachingsgesprek heeft tot doel om je handvatten te geven voor gedrag waar jij energie van krijgt en verder kan ontwikkelen. 

Samen met de coach onderzoek je wat je kunt doen of laten om jouw doel te bereiken.

"Het CDD TOP programma is een aanrader voor eenieder die een verdiepingsslag wil maken op het gebied van KYC. Door het TOP programma krijg je extra bagage die toegepast kan worden op de dagelijkse werkzaamheden!"

contactperson Image
Robert Otte AML analist Rabobank

Mogelijkheden Talent Ontwikkel Programma

Wie ben jij?

 • Je hebt een Hbo, of WO-diploma, bijvoorbeeld Rechten, Criminologie, Geschiedenis of Bedrijfskunde
 • Je hebt al enige werkervaring binnen het vakgebied. Een relevante stage binnen de bancaire sector kan ook
 • Zoals wij in jou investeren ben jij ook bereid om tijd en energie te steken in je ontwikkeling
 • Je analytische en communicatieve vaardigheden zijn uitstekend
 • Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal, in woord en schrift

Wat bieden wij jou?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen banking. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons kennis netwerk van 100+ Compliance & Risk professionals. Kijk voor meer info ook eens op de functiepagina van CDD analisten.

Er horen natuurlijk ook prima arbeidsvoorwaarden bij, zoals:

 • startsalaris tussen € 2700 en € 3100 bruto per maand (afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring)
 • altijd 100% loondoorbetaling, ook tussen opdrachten in
 • 25 vakantiedagen (obv 40 uur) en 8,33% vakantiebijslag
 • Bonusmogelijkheden

Aan de slag bij mooie opdrachtgevers

Kies je voor het Talent Ontwikkel Programma dan kun je aan de slag bij deze mooie opdrachtgevers binnen de financiele dienstverlening.

 • ABN AMRO en andere grootbanken
 • Achmea
 • ICS
 • Deutsche bank
 • Handelsbanken

Nieuwsgierig?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Yin van der Zwaag

Talent Acquisition Specialist C&R

contactperson Image

Maya van der Heijden

Talent Acquisition Specialist C&R

contactperson Image

Eelco Zorge

Talent Acquisition Specialist C&R

Deze artikelen & blogs over Finance moet je zeker even lezen