Werken bij Achmea Cover

Werken bij Achmea

Achmea is een coöperatieve verzekeringsmaatschappij, een vermogensbeheerder en aanbieder van diverse financiële diensten. In samenwerking met klanten, strategische partners en relaties, nemen wij het voortouw bij het oplossen van belangrijke maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, huisvesting, werk, mobiliteit en inkomen. Op deze manier streven wij ernaar om langdurige meerwaarde te creëren voor niet alleen onze klanten en medewerkers, maar ook voor ons bedrijf en de bredere samenleving.

Interessante vacatures bij Achmea

Werken bij Achmea

Duurzaam Samen Leven volgens Achmea

Duurzaam Samen Leven

Achmea staat voor duurzaam samen leven. Onze missie omvat het gezamenlijk aanpakken van maatschappelijke vraagstukken in de domeinen van gezondheid, huisvesting & arbeid, mobiliteit en inkomen. We realiseren dit in nauwe samenwerking met onze krachtige merken, die gericht zijn op het genereren van waarde voor de samenleving. Door een vernieuwende blik op de realiteit te werpen, initiëren we constructieve dialogen die de weg vrijmaken voor gezamenlijke oplossingen. Op deze wijze bundelen we onze krachten om aan oplossingen te bouwen.

In gesprek over nieuwe tradities

Achmea is voorstander van het samen bedenken en organiseren van nieuwe tradities. Om deze reden initiëren we discussies over alternatieve manieren om het nieuwe jaar feestelijk te verwelkomen, met als doel nieuwe tradities te ontwikkelen zonder het individueel afsteken van vuurwerk. We nodigen mensen uit om samen na te denken en elkaar de vraag te stellen: wat is jouw voornemen voor oudejaarsavond? Met andere woorden, welke nieuwe traditie wil jij omarmen?

Gelukkig oud worden

Een lang en gezond leven leiden op een aangename plek is een wens die velen koesteren. Echter, ons land ondergaat in snel tempo vergrijzing, wat resulteert in een grotere behoefte aan huisvesting die geschikt is voor een comfortabel leven op latere leeftijd. Dit uitdaging wordt nog eens versterkt door het huidige tekort aan woonruimte. Daarom zoeken we naar partnerschappen met zowel overheidsinstanties als organisaties die betrokken zijn bij zorg en huisvesting. Bovendien moedigen we de inwoners van Nederland aan om zelf te overwegen waar zij hun latere jaren gelukkig willen doorbrengen.

Werken bij Achmea

Waarom jij graag bij Achmea wilt werken

Bij Achmea geloven wij dat werken aan een diverse en inclusieve organisatie eerlijk en slim is om te doen. Eerlijk: iedereen verdient een gelijke kans op de arbeidsmarkt. Slim: het is bewezen dat diversiteit en inclusie bijdraagt aan meer creativiteit, snellere innovatie en betere service naar klanten. Wij kunnen onze ambities alleen waarmaken als alle medewerkers zichzelf kunnen én durven te zijn. Alle verschillende talenten en perspectieven binnen onze organisatie dragen uiteindelijk bij aan betere besluiten, meer creativiteit en innovatie.

Wat heeft Achmea te bieden als werkgever?

Achmea werkt actief aan drie pijlers:

  1. Het aantrekken van diverse talenten
  2. Het stimuleren van de doorgroei van diverse talenten
  3. Het zijn van een aantrekkelijke werkgever voor divers talent

Zo werken we actief aan het realiseren van een objectieve en daarmee inclusieve werving en selectie, bieden we mentorprojecten en empowerment trainingen om meer diversiteit in de top te bereiken én zijn er inclusieve voorzieningen en arbeidsvoorwaarden om het beste uit onze collega’s te halen. Daarnaast werken we continu aan bewustwording over diversiteit en inclusie. Buiten onze organisatie zetten we ons in om actief kennis te delen met andere werkgevers en bedrijven.

We snappen best dat – naast al die verschillen – het soms ook fijn is om samen met je gelijkgestemden iets te ondernemen. Dat kan dankzij het Diversiteits Netwerk Achmea, waaronder meerdere interne netwerken samenwerken zoals Jong Achmea, HoLA!, Autisme Ambassade, Onbeperkt Achmea en Kleurrijk Achmea. Er worden evenementen georganiseerd, waarmee het bewustzijn gecreëerd wordt dat iedereen anders mag zijn en toch een gezamenlijk doel nastreeft. Dat gebeurt bij Achmea.
 

Wat zijn de voordelen van werken bij Achmea via Yacht?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een betrouwbare partij met het grootste netwerk binnen het financiele vakgebied. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons grote kennisnetwerk van professionals èn dat je toegang krijgt tot de leukste en meest uitdagende functies bij financiele instellingen.

Onze nauwe samenwerking met deze bedrijven, zorgt ervoor dat wij vacatures als eerste binnen krijgen en hiermee mooie kansen voor jou kunnen bieden. Onze persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden geven jou daarbij het steuntje in de rug dat je nodig hebt om nog verder door te kunnen groeien binnen het gewenste vakgebied én het beste uit jezelf te halen.

Het aanbod aan functies is oneindig, zo zijn er zowel mogelijkheden aan de particuliere- als aan de zakelijke kant, maar kan jij ook jouw ambities achterna bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers. En daarnaast krijg je de unieke kans, om deze functies uit te oefenen bij verschillende grootbanken. Onze missie is de beste match, jouw persoonlijke ontwikkeling en werkgeluk

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij Achmea?

Achmea heeft de Achmea Academy. Hier kunnen medewerkers cursussen en trainingen volgen om nieuwe vaardigheden te leren en zich verder te ontwikkelen 

Daarnaast biedt Achmea haar medewerkers ook de mogelijkheid om door te groeien naar hogere functies binnen het bedrijf. 
Achmea stimuleert ook persoonlijk te ontwikkelen van haar medewerkers door middel van bijvoorbeeld coaching en mentoring, wat kan helpen bij het ontdekken en ontwikkelen van individuele talenten en vaardigheden.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Achmea?

Naast een marktconform salaris op basis van leeftijd en werkervaring heeft Achmea nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden;

  • Hybride werkvorm, waarbij je zowel op kantoor als thuis kunt werken.
  • Geniet van een standaard 34-urige werkweek met flexibele dagen, zodat je meer tijd hebt voor vrijwilligerswerk, ontspanning of jouw favoriete activiteiten.
  • Maak gebruik van het All You Can Learn-programma en volg opleidingen, cursussen en trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Vanaf 2023 ontvang je een Klimaatbudget bij een fulltime dienstverband, om te investeren in duurzame producten en diensten via onze klimaatwinkel.
  • Gezond werken staat centraal, en we bieden tal van initiatieven om je welzijn te ondersteunen.
  • Profiteer van een persoonlijk keuzebudget dat je flexibel kunt inzetten voor vakantie-uren, verlofsparen of als extra uitbetaling.

Welke functies zijn er allemaal beschikbaar bij Achmea?

Bij Achmea hebben we voornamelijk vacatures voor de volgende functies in verschillende vakgebieden: Finance Business Controller, Financial accountant, IT Auditor, CDD analist, Enterprise Risk Manager, Communicatieadviseur of Jurist Letselschade.

Waar kom ik te werken als ik bij Achmea aan de slag ga?

Achmea heeft veel verschillende kantoren verdeeld over het hele land. De grootste kantoren zijn in: Amsterdam, Apeldoorn, Leeuwarden, Leiden, Tilburg en Zeist.

Kun je thuiswerken bij Achmea?

Bij Achmea kennen we een hybride werkvorm, waarbij je zowel op kantoor als thuis kunt werken.

Ik zie geen vacatures die bij mij passen, kan ik een open sollicitatie bij Achmea doen?

Je kunt altijd open solliciteren bij Yacht en samen met onze recruiter kijken naar de mogelijkheden. We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact op met onze recruitment specialist. De contactgevens staan verder op de pagina.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Niels van Gaalen

Recruitment consultant Finance

contactperson Image

Jeroen Bax

Recruitment consultant IT

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen