DevOps engineer vacatures Cover

DevOps engineer vacatures

Zoek je een nieuwe uitdaging als DevOps engineer? Wil je jezelf graag blijven doorontwikkelen en aan uitdagende projecten werken? Wellicht is een rol als DevOps engineer bij Yacht dan iets voor jou. Als DevOps engineer heb je oog voor het vereenvoudigen van de ontwikkelcyclus van onze klanten binnen de financiële sector. Hierbij zal je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten tot aan software code releases. Hiervoor heb je veel kennis in huis van Azure en maak je gebruik van CI/CD en Azure-ontwikkeltools. Jouw oplossingen leveren direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klant. Uiteraard doe je dit niet alleen maar samen met andere gedreven DevOps Engineers met passie voor het vak.

Bekijk alle vacatures voor DevOps engineer

Banking Program

Jij hebt het talent, wij hebben de connecties en mogelijkheden om jouw carrière tot bloei te laten komen! Wij bieden een intensief opleidingsprogramma van drie jaar waarmee wij jou faciliteren voor een vliegende start in de bancaire wereld.

Meer informatie

Mogelijkheden als DevOps engineer bij Yacht

Interim DevOps engineer professional bij Yacht

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar DevOps Engineers. Talenten nemen we graag in dienst, ook voordat je via ons bemiddeld wordt als interim professional en ergens mag starten. Wij geloven namelijk dat jouw talent, in combinatie met ons ijzersterk netwerk, zorgt voor een loopbaan vol persoonlijke ontwikkeling. Onze klanten bestaan o.a. uit grote internationale banken, overheidsinstellingen en bedrijven in de telecomindustrie.

Doorgroeimogelijkheden bij Yacht

Wil je op de lange termijn doorgroeien naar een hands-off rol of juist specialist worden en blijven op het gebied van DevOps? Samen met jou bespreken we je carrièrepad en helpen je je doelen te bereiken door middel van opleiding en projecten die aansluiten op jouw ambities.

Aan de slag als DevOps engineer

Als je begint als DevOps engineer ga je je bezighouden met een divers scala aan werkzaamheden zoals het opzetten en inrichten van de automatiseringsprocessen, scripting,zaken optimaliseren waaronder het naar de cloud brengen.

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Werken als DevOps engineer

Hoe ziet het werk van een DevOps engineer eruit?

Een DevOps engineer houdt zich bezig met alles op het gebied van operations. Automatiseren, doorontwikkelen en het stabiel houden van de omgeving horen bij jouw taken.

Wat zijn de functie-eisen voor een DevOps engineer?

Een DevOps engineer moet zeer veelzijdig zijn. De DevOps engineer moet kennis hebben van diverse zaken zoals codering, IT-infrastructuur, operations en DevOps toolchains.

Waar werken DevOps engineers?

DevOps engineers werken voornamelijk bij organisaties die hun processen willen veranderen. Dus development en operations bij elkaar brengen zoals de woorden het al zeggen. 

Hoe ziet het carrièrepad er uit van een DevOps engineer?

Als DevOps engineer kan je van junior tot senior doorgroeien waarbij je je technisch kan verbeteren door je te verdiepen in de technieken en manier van werken. Je begint als junior DevOps engineer.Je kan doorgroeien tot senior DevOps engineer waarbij jij de verantwoordelijkheid draagt voor het volledige DevOps proces binnen jouw team of eventueel meerdere teams. 

Met wie werk je samen als DevOps engineer?

Als DevOps engineer kan jij met iedereen goed opschieten. Je werkt samen met iedereen op de afdeling, denk hierbij aan de software ontwikkelaars, scrum master, projectmanager systeembeheerders, eigenlijk iedereen die in de operatie werkt. Dit maakt het zo veelzijdig. 

Wat is het gemiddelde salaris van een DevOps engineer?

Een DevOps engineer heeft een salarisrange van 3000,- tot 6000,- euro bruto. Dit is uiteraard afhankelijk van senioriteit en specifieke skill set.

Welke vaardigheden ontwikkel ik als DevOps engineer?

Je leert diverse methodes om te werken als een DevOps engineer. Tevens duik je in de techniek en leert uiteraard om dit alles toe te passen. Je verbetert je scripting. Je leert hoe je een pijplijn opbouwt en gebruik maakt van continuous integration en continuous deployment.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Reinier Wolters

Recruitment Consultant Banking Professionals

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen