Engineering vacatures voor de beste engineers Cover

Engineering vacatures voor de beste engineers

Ben je op zoek naar een baan in engineering? Voor ambitieuze engineers heeft Yacht uitdagende engineering vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in de bouw, infrastructuur of ruimtelijke ordening. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in engineering op ieder niveau. Door onze interessante opdrachten, persoonlijke coaching en hechte Urban-Innovators Community voor engineers, bouw je een succesvolle carrière op. Wil je ook werken in engineering? Solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities!

Interessante engineering vacatures

Soorten engineering

Voor ambitieuze professionals in engineering hebben we het grootste aanbod aan technische opdrachten en vaste banen in industry, construction & infrastructure en life sciences. Kijk hieronder welk soort engineering het beste past bij jouw carrière.  

  • Industrial engineering: 
    Industrial engineering is een essentieel onderdeel van engineering en hieronder vallen vele technische beroepen. Als engineer in industry focus jij je op het optimaliseren van complexe processen en systemen. En breng je het (her)ontwerp naar een hoger niveau te tillen. Interesse gewekt? Bekijk alle vacatures in Industry
  • Construction & Infrastructure engineering: 
    Wil jij werken aan grote, exclusieve en innovatieve projecten in de bouw, infrastructuur of ruimtelijke ordening? Zo kan jij je carrière starten bij de bouw van een terminal op Schiphol of bij diverse infrastructurele projecten bij gemeenten.Yacht Construction & Infrastructure heeft uitdagende vacatures in de bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening;
  • Engineering in Life Sciences:
    Life Sciences is één van de beste groeisectoren in Nederland en is continue in ontwikkeling. In Life Science creëer jij o.a. kansen in het vinden en produceren van oplossingen in medical devices, medicijnen of therapieën om ziektes te voorkomen of te genezen. We hebben uitdagende projecten en vaste banen in life sciences.

Engineering vacatures bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers

Meer weten over werken in engineering?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Hester van der Star

Senior Recruitment Consultant Engineering

contactperson Image

Viera Banda

Recruiter

contactperson Image

Jesper Bouwman

Recruitment Consultant - Groningen

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan