Engineering vacatures voor de beste engineers Cover

Engineering vacatures voor de beste engineers

Ben je op zoek naar een baan in engineering? Voor ambitieuze engineers heeft Yacht uitdagende engineering vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers in de bouw, infrastructuur of ruimtelijke ordening. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in engineering op ieder niveau. Door onze interessante opdrachten, persoonlijke coaching en hechte Urban-Innovators Community voor engineers, bouw je een succesvolle carrière op. Wil je ook werken in engineering? Solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities!

Bekijk onze engineering vacatures

Interessante engineering vacatures

Soorten engineering

Voor ambitieuze professionals in engineering hebben we het grootste aanbod aan technische opdrachten en vaste banen in industry, construction & infrastructure en life sciences. Kijk hieronder welk soort engineering het beste past bij jouw carrière.  

 • Industrial engineering: 
  Industrial engineering is een essentieel onderdeel van engineering en hieronder vallen vele technische beroepen. Als engineer in industry focus jij je op het optimaliseren van complexe processen en systemen. En breng je het (her)ontwerp naar een hoger niveau te tillen. Interesse gewekt? Bekijk alle vacatures in Industry
 • Construction & Infrastructure engineering: 
  Wil jij werken aan grote, exclusieve en innovatieve projecten in de bouw, infrastructuur of ruimtelijke ordening? Zo kan jij je carrière starten bij de bouw van een terminal op Schiphol of bij diverse infrastructurele projecten bij gemeenten.Yacht Construction & Infrastructure heeft uitdagende vacatures in de bouw, infrastructuur en ruimtelijke ordening;
 • Engineering in Life Sciences:
  Life Sciences is één van de beste groeisectoren in Nederland en is continue in ontwikkeling. In Life Science creëer jij o.a. kansen in het vinden en produceren van oplossingen in medical devices, medicijnen of therapieën om ziektes te voorkomen of te genezen. We hebben uitdagende projecten en vaste banen in life sciences.

Engineering vacatures bij één van onze toonaangevende opdrachtgevers

De voordelen van werken als engineer via Yacht Engineering

 • Uitdagende engineering functie met ontwikkelmogelijkheden

 • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

 • Engineering-opleidingen, trainingen & cursussen

 • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

 • Kennisdeling via onze Engineering community: Urban-Innovators

Bekijk onze engineering vacatures

Meer weten over werken in engineering?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Ronan Horst

Talent Acquisition Specialist

contactperson Image

Jeannot Dupuis

Senior Talent Acquisition Specialist

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan