Life Sciences vacatures: maak carrière in Life Sciences Cover

Life Sciences vacatures: maak carrière in Life Sciences

Life Sciences is één van de belangrijkste groeisectoren in Nederland. In deze branche creëer jij o.a. kansen in het vinden en produceren van oplossingen in medical devices, medicijnen of therapieën om ziektes te voorkomen of te genezen. Yacht heeft uitdagende projecten en vaste banen bij toonaangevende Life Sciences, Pharma en Biotech organisaties. Met jouw expertise til jij hun innovatieve projecten naar een hoger niveau. Zo lever jij een positieve bijdrage aan een gezondere maatschappij. Wil jij carrière maken in Life Sciences?

Interessante Life Sciences vacatures

Jouw opdracht als Life Sciences professional

In welke nieuwe medical devices, medicijnen of therapieën moet er geïnvesteerd worden? En voor welke R&D projecten is de slagingskans te laag? Spreekt het veiligstellen van een snelle time-to-market van een continue stroom aan kansrijke producten jou aan? Wil jij graag meewerken aan R&D projecten en clinical studies bij bedrijven zoals Janssen Biologics, Janssen Vaccines & Prevention, Genmab en Philips? Dan ben jij die ambitieuze Life Science professional die wij zoeken. samen creëren wij een carrièrepad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

Sluit je aan bij ons netwerk

Als Life Science professional word je member van ons netwerk. Omdat de ontwikkelingen in deze branche elkaar razendsnel opvolgen, is het essentieel om actief deel te nemen aan onze events, lezingen, kennisgroepen en challenges. Door het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen brengen we jouw carrière naar een hoger niveau.  Wil jij ook jouw kennis in Life Science en je netwerk een boost geven? Sluit je dan aan bij ons netwerk!

Ga naar ons netwerk

Écht werkgeluk in data science? Banner

Écht werkgeluk in data science?

Download de paper: The Ikigai of Data Science en lees de inspirerende ervaringen van data experts Angelique & Fabiënne, tips en meer.

Download de paper