Vacatures in Life Sciences? Cover

Vacatures in Life Sciences?

De Life Sciences branche in Nederland groeit razendsnel. Innovatie, R&D en productie hebben wereldwijd een ijzersterke reputatie. De ontwikkeling van nieuwe producten binnen de sector duurt lang en is zeer complex. De kans van slagen is van vele factoren afhankelijk. De druk op snelle time to market is enorm door de mondiale markt. Dit wordt bemoeilijkt door de toenemende macht van verzekeringsmaatschappijen die de regels aanscherpen.

Werk dat ertoe doet

In welke nieuwe medical devices, medicijnen of therapieën moet er geïnvesteerd worden? En voor welke R&D projecten is de slagingskans te laag? Spreekt het veiligstellen van een snelle time-to-market van een continue stroom aan kansrijke producten jou aan? Wil jij graag meewerken aan R&D projecten en clinical studies bij bedrijven zoals Janssen Biologics, Janssen Vaccines & Prevention, Genmab en Philips.

Uitdagende Life Sciences projecten

Yacht heeft regelmatig uitdagende projecten en vaste banen bij vooraanstaande Life Sciences bedrijven, waarin jij jouw bijdrage kunt leveren aan een gezondere maatschappij. Wil jij je carrière een versnelling geven en werken bij toonaangevende opdrachtgevers aan innovatieve projecten? Dan is Yacht jouw partij.

Wereldwijd netwerk

Yacht, lid van het wereldwijde Randstad Life Sciences netwerk, is al vele jaren een partner voor diverse Life Sciences bedrijven. We voelen ons thuis in de branche en denken strategisch mee met onze opdrachtgevers. Zij willen werken met de beste professionals uit de markt. Binnenkort ook met jou? We ontmoeten je graag.

Interesse?

Bekijk onze vacatures in Life Sciences.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Interessante vacatures Yacht Engineering binnen Life Sciences