Altijd op de hoogte van trends in de wereld van engineering Cover

Altijd op de hoogte van trends in de wereld van engineering

Bijblijven of zelfs voorop lopen in een tijd dat technische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, dat doe je door actief deel te nemen aan het netwerk van Yacht. Dankzij events, lezingen, kennisgroepen, challenges en informele uitjes ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sustainability, automatisering, additive manufacturing, lean, internet of things, artificial intelligence, robotica en meer.

Persoonlijk contact met collega-engineers

Engineering is veruit het grootste vakgebied binnen Yacht. Ruim 850 engineers werken via ons bij allerlei opdrachtgevers. Je kunt je voorstellen hoeveel kennis we met z’n allen in huis hebben. Binnen dat grote vakgebied ben je onderdeel van een unit met ongeveer 30 tot 60 vakgenoten. Met hen kom je regelmatig bij elkaar voor een kennissessie of een gezellige borrel. Persoonlijk contact staat voorop.

Engineering-challenges en -events

Daarnaast zijn er landelijke en internationale activiteiten, zoals Food for Thoughts en de bijeenkomsten van het KIVI, waarmee we heel nauw samenwerken. Veel evenementen zijn brancheoverstijgend en voor iedereen toegankelijk. Zo ontmoet je niet alleen collega-engineers, maar ook professionals van andere vakgebieden én potentiële opdrachtgevers.

Als de community samenkomt

Als de community live samenkomt, creëeren wij verbinding door inhoud en altijd met een lach op ons gezicht. Ontdek het zelf in de video hieronder.

Yacht Community Festival 2023
Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan