Engineering-opleidingen: groei & ontwikkel tot futureproof engineer Cover

Engineering-opleidingen: groei & ontwikkel tot futureproof engineer

Wil jij de next step in je carrière zetten en impact maken als Engineer? Voor ambitieuze professionals in Engineering bieden wij opleidingen en trainingen waarmee jij jezelf ontwikkelt tot een Engineering-specialist of verbindende generalist. Met persoonlijke begeleiding en een opleidingsprogramma op basis van jouw ambities, zorgen wij dat jij jouw talent ontdekt en optimaal benut. Klaar om te groeien?

Van operationeel naar tactisch: zet de next step als junior engineer

Voor projectleiders, project engineers, junior projectmanagers en maintenance engineers met 0 tot 5 jaar werkervaring bieden wij het ontwikkelingsprogramma voor junior engineers. De focust ligt hier op het versterken van jouw skills op tactisch en operationeel niveau. Zo groei je uit tot een projectmanager, die succesvol adviseert over projecten, deze implementeert én coördineert. Wij bieden de volgende opleidingen en trainingen aan:

Management opleidingen Projectmanagement opleidingen Persoonlijke begeleiding

Foundation of Management

Lean Six Sigma

Vakinhoudelijke coaching

Leidinggeven aan professionals FMEA Intervisie
Managementvaardigheden IPMA-D Persoonlijke coaching
Leergang management    
Organisatie of praktisch verander & cultuurmanagement    

Ontwikkel jezelf op tactisch niveau: trainingen voor medior engineers

Wil jij jouw skills op tactisch en strategisch niveau versterken? Op basis van jouw ambities richten wij voor medior project leads, projectleiders, projectmanagers en maintenance engineers met 5 tot 10 jaar werkervaring een speciaal ontwikkeltraject in. Door dit traject groei jij uit tot de project engineer, die leiding geeft aan een eigen team, die een sterke adviserende functie heeft of juist een coachende rol vervult. Ga in gesprek met jouw commercieel manager om de mogelijkheden te bespreken. Wij bieden de volgende opleidingen voor medior engineers aan:

Management opleidingen Projectmanagement opleidingen Persoonlijke begeleiding

Effectief leidinggeven

 Lean Six Sigma

Intervisie

Advanced Management Programma (via Nyenrode) FMEA Persoonlijke coaching
MBA of Master naar keuze  IMPA-C  Supervisie

Groei op strategisch niveau: opleidingen voor senior engineers

Heb jij meer dan 10 jaar werkervaring in engineering? Dan is ons ontwikkeltraject voor senior engineers hét traject waarmee jij jouw skills naar een hoger niveau tilt. Dit opleidingstraject voor project leads, projectleiders, projectmanagers en maintenance engineers heeft de focus op het versterken van jouw strategische skills. Na dit traject maakt jij impact als procesdenker, beleidsbepaler of leidinggevende van een middelgroot team. Volg in samenspraak met onze recruiter een opleiding in: 

Management opleidingen Projectmanagement opleidingen Persoonlijke begeleiding

Master in interim management

Lean Six Sigma

Supervisie

Groei in leiderschap  FMEA Intervisie
Masterclass verander- en cultuur IMPA-C Individuele coaching of persoonlijke schaduw- manager

Yacht heeft mij de kans gegeven om nog voor het behalen van mijn hbo-diploma hier te solliciteren, bij een toonaangevend bedrijf. Ook daarna zijn we blijven praten over mijn ontwikkelingsmogelijkheden. Vooral die persoonlijke gesprekken zijn voor mij heel waardevol. Die helpen mij om de juiste keuzes te maken.

Lees hier zijn verhaal
contactperson Image
Anton Lenssen Global Build Development Engineer
Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan