Werken in de bouw, infra of ruimtelijke ordening Cover

Werken in de bouw, infra of ruimtelijke ordening

Er is weer volop beweging in de markt. Aantrekkende woningbouw en de nieuwe omgevingswet zijn hier voorbeelden van. De veranderende rol van de overheid zorgt voor een verschuiving in het landschap van werken en diensten. Meer transparantie voor de burger, eenvoudiger wetgeving, centralisatie van inkoop en innovatieve contractvormen zijn hier voorbeelden van Dit is een heel nieuwe dynamiek en zowel overheden als marktpartijen kampen met onvoldoende expertise op dit vlak.

Laten zien wat je kunt

Wil jij meewerken aan technische innovaties, een afdeling of team coachen en blijvende oplossingen aandragen voor bouw, infra en ruimtelijke vraagstukken? Kun jij overheden helpen bij regievoering en het vormgeven van de relatie opdrachtgever-opdrachtnemer? Dan ben je bij Yacht aan het goede adres.

Werk dat er toe doet

Wij bieden je werk dat ertoe doet. Yacht is landelijk actief in Construction & Infrastructure. Bij Yacht kun je werken aan bijzondere grote bouw, infra of ruimtelijke projecten. Bijvoorbeeld bij Rijkswaterstaat aan de sluisverbreding van de Maas, de bouw van een terminal op Schiphol of bij diverse infrastructurele projecten bij gemeenten. Of denk aan projecten bij de realisatie van de Michiel de Ruytertunnel, het Centraal Station Amsterdam of het Havenbedrijf Rotterdam. Grote, zichtbare projecten met een belangrijke rol in de Nederlandse infrastructuur.

Toonaangevende projecten en opdrachtgevers

Dagelijks werken er vele Yacht professionals bij toonaangevende opdrachtgevers als Rijkswaterstaat, Gemeenten, Omgevingsdiensten, Provincies, Waterschappen, Schiphol Airport en het Havenbedrijf Rotterdam.

Onze professionals maken blijvend verschil als projectmanager bij de verbreding van de A58 door Rijkswaterstaat, als teamleider assetmanagement bij de gemeente Amsterdam, directievoerder bij de ringvaartdijk voor Waternet, hoofdopzichter op Schiphol voor het groot onderhoud start- en landingsbanen en als rioolbeheerder bij de gemeente Zaanstad. Onze professionals hebben een staat van dienst bij meer dan 500 opdrachtgevers. 

Een vaste baan via Yacht

Liever gelijk in vaste dienst of vind je je huidige opdrachtgever zo fijn dat je hier in vaste dienst wilt? Naast uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers, kun je ook bij Yacht terecht voor vaste banen bij toonaangevende organisaties. Wij denken mee met jouw loopbaanontwikkeling en hebben een groot netwerk, waardoor we je optimaal kunnen begeleiden naar jouw next step.

De beste professionals

Yacht is landelijk actief in Construction & Infrastructure. Yacht professionals hebben een proactieve houding betreffende de vakinhoud, maar zeker ook in het proces, de communicatie en op het gebied van politieke verhoudingen. Ze zijn breed inzetbaar, van ontwerp tot beheer.

Yacht Construction & Infrastructure is gespecialiseerd in functies zoals:

  • Beleidsmedewerker, stedenbouwkundige en (project)manager binnen Ruimtelijke Ontwikkeling
  • (Project)Manager, toezichthouder/directievoerder en engineer binnen Bouw & Civiel, van initiatie tot en met realisatie
  • Case manager, inspecteur/handhaver WABO binnen Vergunning Verlening & Handhaving

Herken jij je hierin? Dan ontmoeten wij jou graag.

Interesse?

Bekijk onze vacatures in Construction & Infrastructure.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Interessante vacatures Yacht Engineering binnen Construction & Infrastructure

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan