Manufacturing engineer vacatures Cover

Manufacturing engineer vacatures

Als Manufacturing engineer neem je het voortouw om samen met je team technische innovaties naar een hoger niveau te brengen. Je spot mogelijke risico’s voordat ze tot problemen leiden. Mochten er desondanks toch uitdagingen op je pad komen dan worden deze gezamenlijk, op basis van een grondige analyse, gestructureerd opgepakt en opgelost. Met LEAN als tool en met een gezonde dosis nieuwsgierigheid kijk je continue vooruit en neem je verantwoordelijkheid om processen en procedures te optimaliseren zodat de operatie maximaal kan produceren en renderen.

Bekijk alle vacatures voor Manufacturing engineer

"Bij Yacht kan ik goed werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Op basis van mijn ideeën en wensen kan ik trainingen volgen die ik zelf kan uitkiezen, en in overleg zijn er altijd trainingen en certificeringen mogelijk die normaal gesproken niet vast in het aanbod zitten waardoor ik mezelf kan ontwikkelen op de gebieden die ik het belangrijkste vind."

Jelle Keizer Project Lead Innovation Philips

"Bij Philips heb ik de vrijheid om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en te leren. Als pas afgestudeerde professional kreeg ik meer vertrouwen in mezelf toen ik zag dat mijn kennis waarde toevoegde aan mijn rol."

Julia Douma Molding engineer Philips
Engineering traineeship: maak carrière als engineer Banner

Engineering traineeship: maak carrière als engineer

Als Engineering-trainee bouw jij aan een toekomstbestendige carrière in o.a. project engineering of maintenance en procesverbetering. Met ons Engineering traineeship groei jij in 3 jaar uit tot de beste engineering specialist.

Bekijk de Engineering traineeship vacature & solliciteer

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Samuel Noordzee

Sales Consultant Philips Eindhoven

contactperson Image

Jessica Hoekstra-Donker

Sales Consultant Philips Eindhoven

contactperson Image

Simon Hozi

Recruitment Consultant Philips Eindhoven

Start als interim-professional bij Yacht Banner

Start als interim-professional bij Yacht

Wil jij jezelf continu ontwikkelen en je ambities waarmaken? Word interim-professional bij Yacht en zet met elke opdracht de volgende stap in jouw carrière. Met persoonlijke coaching en de zekerheid van een vast contract.

Let's go

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen