Werken bij Robeco Cover

Werken bij Robeco

Als Nederlandse vermogensbeheerder die wereldwijd opereert, heeft Robeco altijd het beste van twee werelden gecombineerd. We hebben wereldwijd bereik en ambities, met behoud van ons hoofdkantoor in onze thuisstad Rotterdam. Bij Robeco staan doorlopend vacatures uit waarin jij je kunt ontwikkelen als volwaardig financieel professional.

Bekijk onze vacatures bij Robeco

Werken bij Robeco

Het verhaal van Robeco, de Investment Engineers

Waarom jij wilt werken bij Robeco

De medewerkers van Robeco delen die combinatie: we werven en koesteren mensen die internationaal kunnen denken en de klant centraal stellen, maar met beide benen op de grond. We hebben sterke banden met de academische wereld, die het onderzoek in onze robuuste kwantitatieve en duurzame beleggingsstrategieën ondersteunen. Onze mensen hebben een financiële achtergrond, maar ook economie en aardrijkskunde. Ook als pioniers op het gebied van beleggen in opkomende markten, voegen onze diverse achtergronden ook lokale kennis toe. We bieden een informele en flexibele kantoorsfeer waarin mensen de ruimte krijgen om zichzelf te zijn, te groeien en naar beste kunnen te presteren.

Meer weten?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Jeroen Bax

Principal Consultant Werving & selectie Finance, IT

contactperson Image

Geertje Peterse

Werving & selectie Finance, IT, Legal, HRM & Publieke sector

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière

Bekijk ook deze Finance artikelen