ICT vacatures Cover

ICT vacatures

Ben je op zoek naar een baan in de informatietechnologie (IT)? Yacht heeft uitdagende ICT vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers. Je vindt bij ons interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp‘ers in IT op ieder niveau. Door onze interessante opdrachten, persoonlijke begeleiding en hechte IT community, bouw je een succesvolle carrière op. Wil je ook werken in de ICT? Solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities!

Bekijk onze ICT vacatures

Interessante ICT vacatures

Functies in ICT

Welke functies zijn er in de ict?

We hebben vacatures voor verschillende ICT functies. Via Yacht kan je als ambitieuze IT professional bijvoorbeeld aan de slag als data analist, functioneel beheerder of software tester. Met ons sterke netwerk vinden we voor jou snel de ICT functie die past bij jouw skills, wensen en ambities. Daarnaast bieden we je persoonlijke loopbaanbegeleiding en opleidingsmogelijkheden. Zo zet je de next step in jouw carrière. Wil jij ook werken in de ICT? Bekijk hieronder onze ICT functies. 

Bepaal de next step met de carrièrescanner Banner

Bepaal de next step met de carrièrescanner

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging in je carrière? Ontdek welke functie het best past bij jouw koers. Doe de carrièrescan en kom erachter welke vacatures aansluiten op jouw ambities.

Doe de scan

ICT vacatures bij onze toonaangevende opdrachtgevers

De voordelen van werken via Yacht IT

  • Uitdagende ICT functie met ontwikkelmogelijkheden

  • Goed salaris, bonusregeling en mogelijk een leaseauto

  • ICT opleidingen, trainingen & cursussen

  • HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie

  • Member van de IT-community om IT trends & ervaringen te delen

Bekijk onze ICT vacatures

Meer weten over werken in de ICT?

Neem dan contact met mij op.

contactperson Image

Maarten Vloon

Business development manager

Meer weten over ethisch datagebruik? Banner

Meer weten over ethisch datagebruik?

Als ambitieuze data professional is het van belang om de rol van ethisch datagebruik in alle vakgebieden te erkennen. Met jouw expertise, zelfreflectie en authenticiteit boek je blijvend resultaat. Hoe je dit doet? Lees er alles over in onze paper: data en ethiek.

Download de paper

Veelgestelde vragen over werken in de ICT

In welk dienstverband kan je werken in IT?

Yacht heeft uitdagende interim-opdrachten, vaste banen en opdrachten voor zzp’ers in de informatie technologie (IT). Wil je ook werken in de ICT? Check al onze ICT vacatures en solliciteer direct op de baan die past bij jouw ambities. 

Welke specifieke functies zijn er via Yacht in ICT?

Bij Yacht zijn we altijd op zoek naar ambitieuze professionals voor de functie van business analistdata analist, functioneel beheerder, product owner en software tester.

Bij welke opdrachtgevers hebben we ICT vacatures?

Yacht heeft uitdagende opdrachten in ICT bij toonaangevende opdrachtgevers. Een aantal van onze opdrachtgevers zijn o.a. Belastingdienst, DUO, ministerie van Buitenlandse Zaken en UWV. Meer weten? Check al onze opdrachtgevers.

Kan je zonder diploma werken in IT?

Ja zeker! Een diploma in de richting van IT  is voor ons geen must, als je wel beschikt over de juiste motivatie en competenties. En met onze persoonlijke begeleiding, trainingen en opleidingsprogramma’s op maat ontwikkel jij jezelf tot een futureproof IT-professional. Wil jij dat ook? Check al onze opleidingen in IT.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden in ICT via Yacht?

Als IT-professional bij Yacht ben je onderdeel van een community die je scherp houdt. Zo spar je regelmatig met jouw persoonlijke manager over de doorgroeimogelijkheden die aansluiten bij jouw ambities. Op basis hiervan zoeken wij een uitdagende opdracht die hierop aansluit. Deze persoonlijke begeleiding in combinatie met onze brede opleidings-en trainingsaanbod zorgen dat jij bij Yacht jouw carrière in een stroomversnelling zet.

Welke voordelen krijg je als je werkt via Yacht IT?

Kies je voor Yacht, dan kies je voor een werkgever met de grootste community van ambitieuze professionals in business, data en IT. Dit betekent dat je onderdeel uitmaakt van ons kennisnetwerk van 100+ business professionals én dat je toegang krijgt tot uitdagende opdrachten  bij nationale én internationale opdrachtgevers.