IT-opleidingen: ontwikkel jezelf tot futureproof IT-professional Cover

IT-opleidingen: ontwikkel jezelf tot futureproof IT-professional

Wil jij in IT jouw business skills verbeteren? Of duik je liever dieper de data in? Bij Yacht kies je voor een ontwikkelprogramma op maat dat past bij jouw doelen. Zo versterk je jouw expertise binnen het vakgebied en blijf je futureproof. Zet zelf de next step in je carrière en maak impact als IT-professional.

Business information management (BIM) development program

De vraag naar een nieuw type business information managers groeit: professionals die uitblinken in communiceren, beïnvloeden, leiderschap en die klantgericht denken en handelen. Waar voorheen de focus in IT op het beheren van applicaties lag, gaat het nu veel meer om de regievoering over IT, het begrijpen van de business en het leggen van verbindingen met stakeholders. 

In dit opleidingsprogramma ontwikkel jij jezelf binnen no-time tot een futureproof business information manager. Behaal je certificeringen op het gebied van ITIL, BiSL, Agile en Scrum, privacy protection en data security. Ben je senior? Dan krijg je volop kansen om jouw coachings- en leiderschapsvaardigheden te trainen. 

Bekijk meer info

Data professional development program: ontwikkel jezelf als data professional

Heb jij de drive om meer te leren over nieuwe technologieën, modellen en ontwikkelingen in data? Speciaal hiervoor bieden wij het data professional development program aan. Met dit programma geef je jouw carrière een boost.! Wil jij werken aan je ontwikkeling als data professional? En organisaties helpen hun data-gedreven ambities waar te maken? Dan komen wij graag met jou in gesprek. Meer weten? Neem dan contact op met Karen Stolwijk.

Stuur Karen een e-mail

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière