Werken bij de gemeente Den Haag Cover

Werken bij de gemeente Den Haag

Werken bij de gemeente Den Haag via Yacht biedt jou uitdagende opdrachten in Den Haag. In zo’n grote stad aan zee gebeurt veel en jij gaat hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Den Haag heeft meer dan 500.000 inwoners met 180 verschillende nationaliteiten. Werken bij de gemeente Den Haag betekent dat jij je, samen met 7000 collega’s, direct of indirect inzet voor de mensen die er wonen, werken, leven of de stad bezoeken. Dat vraagt om een open blik, initiatief en de wil om te excelleren. Werken in en voor Den Haag is mooi en verantwoordelijk werk waarbij jij je carrière naar een hoger niveau brengt. Wil jij ook bij de gemeente Den Haag werken? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer!

Interessante vacatures bij de gemeente Den Haag

De gemeente Den Haag als toonaangevende werkgever

De gemeente Den Haag is een inclusieve organisatie. De gemeente Den Haag zet zich juist in voor alle talenten en benut zo de verschillen tussen haar medewerkers.Dit maakt de gemeente een aantrekkelijke en betrokken werkgever voor iedereen.

Werken bij de gemeente Den Haag betekent sowieso uitdagend, verantwoordelijk en afwisselend werk. Naast een goed salaris en flexibele arbeidswoorden vinden we jouw ontwikkeling erg belangrijk. Door het volgen van trainingen en opleidingen stimuleren we een ‘leven lang leren’, zodat jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het is allemaal goed geregeld bij de gemeente Den Haag.

Interim Business controller via Yacht Finance non-profit

Ben jij verbindend, deskundig, ondernemend en proactief? En wil je werk wat ertoe doet waarbij je middenin de maatschappij staat? Kom dan werken als Interim Business controller via Yacht Finance non-profit. Als Interim Business controller ga je o.a. aan de slag bij de gemeente Den Haag en vervul je ook verschillende interim opdrachten bij andere opdrachtgevers in de publieke sector. Met jouw skills en competenties maak jij het verschil en zorg je voor een tevreden opdrachtgever. Het geeft jou voldoening en energie om elke opdracht naar een hoger niveau te tillen en daarbij ook jezelf en de organisatie uit te dagen. Interesse gewekt? 

Bekijk de vacature en solliciteer direct

Wat mij aantrekt om bij de gemeente Den Haag te werken is dat ik echt iets kan bijdragen aan de maatschappij. Daarnaast het werk is dynamisch, geen dag is hetzelfde.

contactperson Image
Arifin Sarbini Controller bij Gemeente Den Haag
Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière