Werken bij Gemeente Amsterdam Cover

Werken bij Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam is een grote werkgever met een verscheidenheid aan mensen, impactvolle banen en volop keuzes en kansen. Waar je samenwerkt met talentvolle collega’s, ieder met een eigen achtergrond en ambitie, allemaal met dezelfde missie, een veilig, duurzaam en gezond Amsterdam. Je kunt je er ontwikkelen zoals jij voor ogen hebt. Zo bouw je niet alleen mee aan een geweldige stad, maar ook aan je eigen toekomst. Zorgen voor een leefbare en duurzame omgeving, die we met een gerust hart kunnen doorgeven aan een volgende generatie: wil jij daar aan bijdragen? Kom werken bij Amsterdam via Yacht.

Interessante vacatures bij Gemeente Amsterdam

Werken bij Gemeente Amsterdam

Waarom jij wilt werken bij Gemeente Amsterdam

Gemeente Amsterdam is een grote werkgever met een verscheidenheid aan mensen, impactvolle banen en volop keuzes en kansen. Waar je samenwerkt met talentvolle collega’s, ieder met een eigen achtergrond en ambitie, allemaal met dezelfde missie, een veilig, duurzaam en gezond Amsterdam. Je kunt je er ontwikkelen zoals jij voor ogen hebt. Zo bouw je niet alleen mee aan een geweldige stad, maar ook aan je eigen toekomst.

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden bij Gemeente Amsterdam?

Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je aan verschillende projecten bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Via onze Yacht Academy volg je gerichte opleidingen, zodat je kennis en kunde blijven groeien. Je kunt bovendien rekenen op heldere loopbaanpaden die je doorgroeimogelijkheden vanaf de eerste dag inzichtelijk maken.

Welke functies zijn er beschikbaar bij Gemeente Amsterdam?

Gemeente Amsterdam heeft vele impactvolle en uitdagende banen te vergeven. De interim rollen die Yacht bij de gemeente Amsterdam vervult zijn heel divers. Zo voeren wij opdrachten uit op het gebied van finance, interim management, ruimte, openbare orde, bestuur, bestuursrecht, communicatie en inkoop. 

Waar kom ik te werken als ik bij Gemeente Amsterdam aan de slag ga?

De gemeentelijke organisatie bestaat uit 5 clusters, een bestuurs- en concernstaf, 7 stadsdelen en 1 stadsgebied. Door de gehele organisatie heen vervullen wij die mooie opdrachten met juristen, financials, adviseurs op het fysieke domein, interim managers en trainees.

Uitgelichte functies bij Gemeente Amsterdam

Juristen bezwaar

Als jurist bezwaar ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken van bezwaarschriften die zijn ingediend tegen beslissingen van overheidsinstanties. Jouw taak is om te beoordelen of het bezwaar gegrond is en om te adviseren over de te nemen stappen.

Jurist overheid

Yacht Legal biedt je de mogelijkheden om als jurist in regio Noord Nederland te ontwikkelen binnen het lokale overheidsnetwerk. Hierbij kun je denken aan: gemeenten, omgevingsdiensten, provincies en gemeentelijke samenwerkingsverbanden. We hebben een mooi netwerk opgebouwd aan relaties waaronder: de gemeente Groningen, Gemeente Midden-Groningen, Gemeente Assen, Provincie Overijssel, Provincie Fryslan, Gemeente Midden Drenthe en Gemeente Deventer. Naast deze regionale partijen zijn we landelijk betrokken bij de bemiddeling van juridische functies voor de Rijksoverheid.  

Financial controller gemeente

Als financial controller ga je verschillende interim opdrachten vervullen bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, stichtingen en onderwijs. Je loopt voorop in kennis, maakt door jouw skills en competenties het verschil en zorgt voor een tevreden opdrachtgever. Samen creëren wij een carrièrepad waarin jij jezelf volop ontwikkelt. Het geeft jou voldoening en energie om elke opdracht naar een hoger niveau te tillen en daarbij ook jezelf uit te dagen. 

Interim finance professional gemeente

Als interim finance professional ga je verschillende interim opdrachten vervullen bij onze opdrachtgevers binnen de publieke sector, zoals de Rijksoverheid, gemeenten, stichtingen, zorg- en onderwijsinstellingen. Welke functie je gaat vervullen ligt aan jouw ambitie, kennis en ervaring; of je nu gaat werken als Business Controller, Financial Controller, Project Controller, Financial Analyst of Finance manager samen creëren wij een carrière pad waarin jij jezelf volop ontwikkelt.

Adviseurs op het fysieke domein

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière binnen het fysiek domein? Wij bieden jou de mogelijkheid om je snel zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Wij zoeken getalenteerde professionals voor diverse rollen zoals projectmanager gebiedsontwikkeling, beleidsmedewerker RO, beleidsmedewerker mobiliteit, beleidsmedewerker wonen, beleidsmedewerker duurzaamheid, projectsecretaris, programmasecretaris en WABO-casemanager.

Bekijk alle Gemeente Amsterdam vacatures

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma Banner

Maak impact met Rijks ontwikkelprogramma

Breng je skills naar een hoger niveau met ons Rijks ontwikkelprogramma. Met behulp van praktische trainingsdagen, uitdagende cases, online leerplatformen en inspirende sessie ga jij echt impact maken bij één van onze opdrachtgevers in de publieke sector.

Meld je aan

Deze artikelen & blogs moet je zeker even lezen