vacatures voor professionals via yacht

Werk dat er toe doet

Yacht gelooft dat je gelukkig wordt van werk dat er voor jou toe doet. We helpen professionals te bouwen aan hun lange termijn ontwikkeling. We kijken hierbij verder dan alleen de volgende stap, we bieden continuïteit en zekerheid in jouw ontwikkeling. Door de nadruk te leggen op de groei van individuele professionals dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers.
 

Bekijk onze vacatures >>

Lees verder voor meer informatie over Yacht:

Yacht brengt focus aan

Groei en ontwikkeling is voor iedereen anders. Werk dat je gelukkig maakt. Doen wat je wilt. Werk waar je beter van wordt. Groei is een gelaagd begrip waarin iedereen een eigen mix van ambitie, waardering en geluk zoekt. Elk onderdeel is belangrijk, maar de verhouding ertussen verschilt per persoon. Sterker nog, het verschilt per fase in je carrière. We helpen je bewust te worden van je ontwikkelingsdoel en elke stap om daar te komen.

Het commitment van Yacht

We bieden voor elke professional het juiste maatwerk. We willen op jouw ontwikkelingspad naast je staan, met je meedenken en je helpen mogelijkheden en kansen te verkennen. Dat doen we op drie manieren:

  • Werk dat er toe doet de juiste opdrachten voor jou bij de juiste opdrachtgevers. Jouw carrière staat centraal. We matchen jouw groei met de groei van onze opdrachtgevers. Wil je weten voor welke opdrachtgevers wij werken? Bekijk onze opdrachtgevers hier >>
     
  • Persoonlijke ontwikkeling door coaching on the job en relevante trainingen en opleidingen. Ontwikkelen doe je nooit alleen. We zijn ervan overtuigd dat je anderen nodig hebt om zelf te groeien. Onze consultants bieden bij elke opdracht diverse vormen van intervisie en coaching. Lees hier de ervaringen van onze professionals. Naar de ervaringen >>
     
  • De kracht van ons netwerk helpt jou om ervaring op te doen, kennis te delen en te sparren. Door middel van vakinhoudelijke bijeenkomsten binnen ons netwerk krijg je een ander perspectief op de markt, op je vak en op jezelf. Bekijk hier het overzicht van onze events >>

het yacht netwerk

Wij zijn actief in acht vakgebieden: ITFinanceEngineeringLegalHRMMarketing & CommunicationsSupply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Yacht maakt onderdeel uit van de Randstad Groep Nederland en houdt kantoor in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.

Kom in contact met professionals in jouw vakgebied