Welkom bij YACHT

Welkom bij Yacht

Plaats een vacature

Yacht is dé verbindende kracht

We leven in een tijd van snelle veranderingen. Een tijd waarin nieuwe standaarden ontstaan. Nieuwe dynamische structuren, omgangsvormen én een nieuwe moraal. Professionals organiseren zich in ‘tribes’. Met technologie als katalysator, vormen zij de motor achter vernieuwing.

Van betekenis zijn

In deze nieuwe - vaak virtuele - wereld is behoefte aan nieuwe vormen van contact en samenwerken. Aan positiviteit en groei, een gedeelde cultuur. Aan authenticiteit. Professionals willen van betekenis zijn, in een steeds vluchtiger wordende samenleving. Er is behoefte aan een partij die in dit krachtenveld de juiste verbindingen legt. En dat is Yacht. 

Werk dat ertoe doet

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat werk dat ertoe doet mensen gelukkig maakt. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren. 

Zo maken professionals en opdrachtgevers samen het verschil en brengen we tegelijkertijd de acht vakgebieden waarbinnen we opereren steeds een stap verder. Wij zijn ervan overtuigd dat als de juíste mensen samenwerken de energie vrijkomt die hiervoor nodig is. Door te discussiëren, ideeën uit te wisselen en ambities uit te spreken, spoor je elkaar aan om optimaal resultaat te leveren en dit continu te verbeteren. 

Maak het verschil

Dit maakt Yacht tot dé expert in het bouwen van blijvende en groeiende relaties in het professionals domein. Werk met impact, dat een blijvende verandering tot stand brengt. Werk waarmee de professionals waarde toevoegen aan zichzelf, de opdrachtgever en de omgeving. En waarin ze hun ambitie kunnen waarmaken om het verschil te maken binnen het eigen vakgebied. 

De juiste verbinding

Om goed te kunnen verbinden, moet je elkaar goed kennen. Dat geldt voor zowel onze professionals als voor onze opdrachtgevers. Door onze persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid, dringen wij snel door tot de kern. Iedere ontmoeting is een bijzondere ontmoeting. Wij selecteren onze professionals op uitmuntend vakmanschap én op een speciale mix van skills. Daarnaast verdiepen wij ons goed in de organisatie, de markt en de cultuur van onze opdrachtgevers. Hun vraagstuk is ons vertrekpunt. Van daaruit maken we de juiste verbinding. 

Het Yacht netwerk

Het Yacht netwerk geeft professionals toegang tot een schat aan kennis. Samen sparren, best practices, rapporten, onderzoeken. De beste oplossing bereik je samen, daarvan zijn wij overtuigd. Onze opdrachtgevers plukken hier de vruchten van; via de Yacht professional hebben zij toegang tot de meest hoogstaande kennis binnen een vakgebied.

Wij zijn actief in acht vakgebieden: ITFinanceEngineeringLegalHRMMarketing & CommunicationsSupply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Yacht maakt onderdeel uit van de Randstad Groep Nederland en houdt kantoor in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.

contact met YACHT