Welkom in ons netwerk

Uitdagende vraagstukken oplossen en daarmee organisaties én jezelf steeds naar een hoger niveau brengen. En dat samen met ruim 5.000 andere professionals met uiteenlopende expertises. Werk dat ertoe doet, maakt gelukkig. Daar geloven wij in. Samen met jou gaan we op zoek naar die opdracht waarin jij het verschil kunt maken.

Uitdagende opdrachten
Als Yacht-professional krijg jij opdrachten die passen bij jouw ambities en waarin jij het verschil kunt maken. Je krijgt unieke carrièrekansen bij toonaangevende nationale en internationale spelers.
Lees meer over je toekomstige opdrachten

Een netwerk dat altijd achter je staat
Geen vraag blijft onbeantwoord, want jij maakt actief deel uit van ons omvangrijke netwerk. Je spart met de beste professionals en visionairs uit verschillende vakgebieden.
Ontdek de kracht van ons netwerk

Continu leren en ontwikkelen
Jouw ambities zijn ons vertrekpunt. Wat is voor jou werk dat ertoe doet? Wij gaan met je in gesprek en samen bepalen we wat nodig is om jouw groei te realiseren.
Bekijk de ontwikkelmogelijkheden

Onze cultuur
Ook al ben je onafhankelijk en goed in je vak, het is fijn om je verbonden te voelen met anderen. Om deel uit te maken van een groep gelijkgestemden. Bij Yacht werken professionals met visie en ambitie. Mensen die jouw vraagstukken en uitdagingen maar al te goed begrijpen. Omdat ze zelf ook op het punt hebben gestaan waar jij nu staat. Of juist omdat ze er met een frisse blik tegenaan kijken. Onze professionals zijn daadkrachtig, gaan snel over tot actie en vinden het belangrijk om anderen óók te laten excelleren. Elkaar versterken, daar gaat het om. Maak kennis met de Yacht professionals

Wil je meer weten over de manier hoe wij werken, bekijk dan onze corporate video.

Het Yacht Netwerk
Yacht is, vanuit negen kantoren door heel Nederland, actief in zeven vakgebieden: IT, Finance, Engineering, Legal, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement.
En via BMC voor de publieke sector.

Yacht en BMC maken onderdeel uit van Yacht Group en houden kantoor in Amsterdam, Amersfoort (BMC), Utrecht, Den Haag, Zwolle, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Groningen.

Kom in contact met professionals in jouw vakgebied