Professionals Yacht Finance

Finance vacatures waarin jij het verschil kan maken

Bekijk vacatures

AANSPREKENDE BANEN IN FINANCE

Big data, snel wijzigende businessmodellen, scenarioplanning. Het Finance-vak is flink in beweging. Zie jij het als een uitdaging om samen met de business de koers van een organisatie uit te zetten? Combineer jij vakkennis met uitstekende sociale vaardigheden? Dan kun jij via Yacht als Finance-specialist op veel plekken aan de slag. Interesse? Lees verder.

COMMERCIAL BANKING & INSURANCE

Onderscheid maken in de markt is dé uitdaging voor alle banken en verzekeraars. Wie is mijn klant? Kostenbesparingen, nieuwe kanalen en producten en de balans tussen klanttevredenheid en aangescherpt toezicht vormen een flinke uitdaging. Commercieel vakmanschap wordt steeds belangrijker voor financiële dienstverleners. Wil jij deze uitdaging aangaan? 

Futurizing Finance

Hoe blijf je future proof als Financial professional in een wereld waar technologische trends en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen? Vraag onze nieuwste whitepaper aan en laat je inspireren hoe jij als Finance professional het verschil kan maken.

VERSNEL JE CARRIÈRE 

Zoek jij blijvend vooruitgang in je werk? Zowel qua vakkennis als persoonlijke ontwikkeling? Dan is Yacht jouw partij. Werken voor Yacht is werken aan je carrière. Via ons kan je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING, Achmea, Friesland Campina en Rabobank. Interim-opdrachten of een vaste functie: wij bieden alle contractvormen. Door ons grote netwerk, arbeidsmarktexpertise en aansprekende vacatures in Finance en Commercial Banking & Insurance brengen we jou vooruit. Bij Yacht voel je je thuis als professional. Door de verbinding met vakgenoten, goede begeleiding en een landelijk netwerk van kantoren waar je altijd welkom bent. En speciaal voor starters met maximaal 2 jaar werkervaring bieden we een uitdagend traineeprogramma.

VACATURES EN SOLLICITEREN

Pas jij bij Yacht Finance? Hoor jij bij de beste in jouw vak en wil je samen met vakgenoten het verschil maken bij toonaangevende organisaties? Dan willen we jou graag leren kennen. Neem een kijkje bij onze vacatures binnen Finance en Commercial Banking & Insurance en solliciteer direct. 

Benieuwd naar het Future Finance Change Program?

Kijk op de volgende pagina voor meer informatie over dit unieke opleidingsprogramma >>

Bekijk alle vacatures

Ontmoet de Yacht collega’s van Finance

FEITEN & CIJFERS Finance Q3 2017