Yacht Finance

Onze Finance-professionals maken organisaties beter
Een nieuw ‘touchless’ facturatiesysteem introduceren bij Philips. En dat op zo’n manier dat de veranderingen ook nog eens door de hele organisatie gedragen worden. Deze stevige uitdaging ging financial Alexander Houx aan. Lees zijn inspirerende verhaal.

Finance als schakel in vooruitgang
Jij helpt uiteenlopende organisaties om toekomstgericht te werken. Van multinational tot non-profitorganisatie, van mkb tot overheid en van zorginstelling tot fintech start-up. Je doet ervaring op in verschillende branches, waardoor je al snel een allround businesspartner wordt.
Bekijk Finance-vacatures bij gerenommeerde organisaties.

Aansprekende banen bij banken en verzekeraars
Onderscheid maken in de markt, daar draait het om voor banken en verzekeraars. Uitdagingen zijn er genoeg: nieuwe kanalen en producten, de juiste balans vinden tussen klanttevredenheid en aangescherpt toezicht en natuurlijk het besparen van kosten.. Via Yacht kun je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, Achmea, Deutsche Bank en SNS. Voor ambitieuze financials liggen er volop kansen.

Trends en masterclasses binnen Finance
Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? Met experts discussiëren over onderwerpen die jouw vakgebied raken?
Sluit je aan bij onze community.

FINANCE FUTURE CHANGE PROGRAM (FFCP)

Soft skills zijn steeds belangrijker in je vak. Het unieke 1-jarig opleidingsprogramma FFCP stoomt jou klaar tot Finance professional van de toekomst. Ontdek waar jouw talenten liggen en hoe jij van toegevoegde waarde bent voor je opdrachtgever. Vandaag en morgen.

Be part of FFCP

Erwin Koenderman

Operationeel Directeur Yacht Finance

06 51 99 28 83

'De wereld vraagt om een nieuw type financials. Om professionals die vooruitkijken, die durven te vernieuwen en die, als business-navigator, mee aan het stuur van organisaties gaan staan. Dit biedt prachtige kansen. Sta jij ervoor open om jezelf te ontwikkelen? Omarm jij de vernieuwingen op het gebied van data en blockchaintechnologie? En ben je bereid om daar je persoonlijke touch aan te geven? Dan ligt de wereld aan je voeten. Bij Yacht bieden wij je alle kansen om hierin je weg te vinden en de juiste balans te vinden tussen hard en soft skills, oftewel tech en touch. Met opleidingsprogramma’s zoals het Future Finance Change Program, dat jou helpt om de soft skills te ontwikkelen die de financial van de toekomst nodig heeft. Met interessante uitdagingen bij toonaangevende opdrachtgevers natuurlijk. En last but not least: met een groot netwerk van gelijkgestemde financials die maar al te graag hun kennis en ervaring met jou delen.'

Ontmoet de Yacht collega’s van Finance