Yacht Finance

Onze Finance-professionals maken organisaties beter
Een nieuw ‘touchless’ facturatiesysteem introduceren bij Philips. En dat op zo’n manier dat de veranderingen ook nog eens door de hele organisatie gedragen worden. Deze stevige uitdaging ging financial Alexander Houx aan. Lees zijn inspirerende verhaal.

Finance als schakel in vooruitgang
Jij helpt uiteenlopende organisaties om toekomstgericht te werken. Van multinational tot non-profitorganisatie, van mkb tot overheid en van zorginstelling tot fintech start-up. Je doet ervaring op in verschillende branches, waardoor je al snel een allround businesspartner wordt.
Bekijk Finance-vacatures bij gerenommeerde organisaties

Aansprekende banen bij banken en verzekeraars
Onderscheid maken in de markt, daar draait het om voor banken en verzekeraars. Uitdagingen zijn er genoeg: nieuwe kanalen en producten, de juiste balans vinden tussen klanttevredenheid en aangescherpt toezicht en natuurlijk het besparen van kosten.. Via Yacht kun je aan de slag bij toonaangevende opdrachtgevers zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, Achmea, Deutsche Bank en SNS. Voor ambitieuze financials liggen er volop kansen.

 

Finance Future Change Program (FFCP)

Soft skills zijn steeds belangrijker in je vak. Het unieke 1-jarig opleidingsprogramma FFCP stoomt jou klaar tot Finance professional van de toekomst. Ontdek waar jouw talenten liggen en hoe jij van toegevoegde waarde bent voor je opdrachtgever. Vandaag en morgen.

Be part of FFCP

Ontmoet de Yacht collega’s van Finance