Engineering-opdrachten waarin jij waarde kunt toevoegen

Als engineer bij Yacht werk je aan de meest prestigieuze en innovatieve technische projecten bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Maintenance engineering  voor onderzeeërs van de marine, leid de ontwikkeling van smart tandenborstels die kinderen helpen om beter te poetsen, ontwerp systemen voor geavanceerde wafersteppers, verbeter elektrische auto’s of bedenk oplossingen om huizen te verduurzamen met nieuwe warmtetechnieken. Wat je ook doet, je doet werk dat er écht toe doet. Jij bent de drijvende kracht achter vooruitgang.

Grootste aanbod aan opdrachten in Industry en Construction & Infrastructure
Je vindt bij ons het grootste aanbod aan technische opdrachten en vaste banen in de Industry en Construction & Infrastructure. Ook hebben we vacatures op het gebied van Software Embedded Engineering en Life Sciences.
Doordat je ervaring opdoet bij verschillende organisaties, soms zelfs in verschillende branches, ben je in staat om je opdrachtgever meerwaarde te bieden. Zo leer jij niet alleen de techniek van auto’s, maar ook die van treinen en schepen. Of je kunt als technisch projectmanager de brug slaan tussen disciplines en doe je ervaring op in verschillende projectfases.

Opdrachtgevers die vooroplopen in techniek
Waar je aan de slag kunt? Waar niet, zouden we bijna zeggen. Voor aansprekende opdrachtgevers als ASML, Heineken, TNO, NedTrain, Tata Steel, Philips, KLM, Schiphol en FrieslandCampina, innovatieve start-ups, bouwbedrijven, gemeenten en ingenieursbureaus zoeken wij engineers met diverse expertises. Onder meer mechanical engineers, electrical engineers, system engineers, quality-engineers, test engineers,  werkvoorbereiders, projectmanagers, production-engineers en maintenance-engineers. Maar ook in de publieke sector bieden we interessante functies, zoals beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, vergunningverlener, civiel engineer of projectmanager.