Uitdagende vacatures bij Banken en Verzekeraars

Zoek jij uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven? Voor tijdelijk of vast? Yacht heeft onder andere projecten bij ABN Amro, ING, Rabobank, Achmea, Deutsche Bank en SNS.

Uitdagende branche

‘Dynamisch’ is een understatement als je de stand van zaken bij banken en verzekeraars wilt typeren. Oude manieren van werken, processen en systemen voldoen niet meer aan de nieuwe, strenge eisen van consument en toezichthouders. 

De band met de klant

Het consumentenvertrouwen is door de crisis en productaffaires onder druk komen te staan. De publieke opinie eist verandering in de media en op internet. De branche erkent ook zeker dat het topprioriteit is om de relatie met de consument te herstellen. Concreet betekent dit zo eenvoudig mogelijke producten die gemakkelijk toegankelijk zijn via meerdere kanalen. De service moet uitmuntend zijn en dit alles tegen een scherpe prijs. 

Een onmogelijke opgave?

Om al deze veranderingen het hoofd te bieden moeten banken en verzekeraars hun distributiekanalen moderniseren, de (IT-)processen optimaliseren en hun producten vereenvoudigen. En tegelijkertijd grip houden op de kosten. Dat lijkt een onmogelijke opgave, maar toch is dat de uitdaging waar de branche op dit moment voor staat. Wil jij onze opdrachtgevers daarbij helpen? Dan ontmoeten wij jou graag.

Werk dat ertoe doet

Als professional bij Yacht Banking & Insurance doe je werkt dat ertoe doet. Werk waarmee jij als vakspecialist het verschil kunt maken voor jezelf én voor jouw opdrachtgevers. Yacht heeft regelmatig projecten voor kredietbeoordelaars, kredietanalisten, accountmanagers bijzonder beheer en hypotheekadviseurs. Maar ook Marketing & Communicatie specialisten, IT-professionals, lean specialisten en natuurlijk financials brengen wij graag in contact met onze opdrachtgevers. Behoor jij tot de beste in jouw vak en wil jij aan de slag bij banken en verzekeraars? Neem dan snel contact met ons op.

Yacht Trainees: een frisse blik

Yacht Trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen je wordt klaargestoomd om in 3 jaar tijd strategische posities binnen een organisatie te vervullen. In 3 jaar tijd doe je 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Ook volgt de trainee een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Heb je commercieel talent? Dan kun je na dit traineeship een van de Yacht Banking & Insurance professional loopbaanpaden volgen. Interesse? Neem direct contact met ons op!

Interesse?

Bekijk onze vacatures in Banking & Insurance.

bekijk de vacatures