Engineering-opdrachten waarin jij waarde kunt toevoegen Cover

Engineering-opdrachten waarin jij waarde kunt toevoegen

Als engineer bij Yacht werk je aan de meest prestigieuze en innovatieve technische projecten bij de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Maintenance engineering voor onderzeeërs van de marine, leid de ontwikkeling van smart tandenborstels die kinderen helpen om beter te poetsen, ontwerp systemen voor geavanceerde wafersteppers, verbeter elektrische auto’s of bedenk oplossingen om huizen te verduurzamen met nieuwe warmtetechnieken. Wat je ook doet, je doet werk dat er écht toe doet. Jij bent de drijvende kracht achter vooruitgang.

Grootste aanbod aan opdrachten in Industry en Construction & Infrastructure

Je vindt bij ons het grootste aanbod aan technische opdrachten en vaste banen in de Industry en Construction & Infrastructure. Ook hebben we vacatures op het gebied van Software Embedded Engineering en Life Sciences.
Doordat je ervaring opdoet bij verschillende organisaties, soms zelfs in verschillende branches, ben je in staat om je opdrachtgever meerwaarde te bieden. Zo leer jij niet alleen de techniek van auto’s, maar ook die van treinen en schepen. Of je kunt als technisch projectmanager de brug slaan tussen disciplines en doe je ervaring op in verschillende projectfases.

Opdrachtgevers die vooroplopen in techniek

Waar je aan de slag kunt? Waar niet, zouden we bijna zeggen. Voor aansprekende opdrachtgevers als ASML, Heineken, TNO, NedTrain, Tata Steel, Philips, KLM, Schiphol en FrieslandCampina, innovatieve start-ups, bouwbedrijven, gemeenten en ingenieursbureaus zoeken wij engineers met diverse expertises. Onder meer mechanical engineers, electrical engineers, system engineers, quality-engineers, test engineers,  werkvoorbereiders, projectmanagers, production-engineers en maintenance-engineers. Maar ook in de publieke sector bieden we interessante functies, zoals beleidsmedewerker ruimtelijke ordening, vergunningverlener, civiel engineer of projectmanager.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Werken bij Yacht Engineering

Interessante engineering vacatures

Events voor Engineering professionals

Meer weten over werken in engineering?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Hester van der Star

Senior Recruitment Consultant Engineering

contactperson Image

Viera Banda

Recruiter

contactperson Image

Jesper Bouwman

Recruitment Consultant - Groningen

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community Banner

Sluit je aan bij onze Urban-Innovator Community

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan