Eric Kuik

ICT vacatures bij gerenommeerde bedrijven

Kostenbesparing en het aanboren van nieuwe markten

De ICT-sector laat op dit moment twee bewegingen zien: kostenbesparing en het aanboren van nieuwe markten. Kostenbesparing uit zich vooral door virtualisatie aan de hardware kant en door integratie en consolidatie aan de software kant.

Nieuwe markten aanboren is een andere trend in de sector. Bestaande organisaties betreden nieuwe markten en start-ups schieten als paddenstoelen uit de grond. Kortom, kostenefficiënter doen van de huidige zaken en dit combineren met nieuwe initiatieven kenmerkt de IT-sector.

Beide trends brengen talloze ICT vacatures met zich mee. Yacht is een belangrijke schakel tussen IT professionals en gerenommeerde bedrijven die op zoek zijn naar deze specialisten.

What people think and feel in every phase of life

Wearables en Socials zijn binnen no time niet meer weg te denken. Deze innovaties verrijken de mens in zijn denken en doen. Daarnaast hebben de wearables een directe relatie met Big Data. Wat drijft mensen en waar komt die drive vandaan? Deze informatie vormt de basis voor vergaande productontwikkeling. Je raadt het al, om al die gegevens te verzamelen en verwerken zijn er IT professionals nodig.

Organisatiegrenzen vervagen

Ook The Internet of Things is een ontwikkeling die leidt tot interessante vacatures in de ICT. Integratie van informatie heeft als doel optimalisatie en verandering van een keten van processen. Vooral de retail industrie omarmt deze trend al volop. Ook Cloud-oplossingen bieden zeer interessante voordelen. PAAS en IAAS maken voor piekmomenten tijdelijk gebruik van andere infrastructuren. SAAS biedt applicaties uit de Cloud aan. Organisatiegrenzen vervagen door deze ontwikkelingen vergaand.

Aan het werk bij jou in de buurt

Als je bij Yacht door de ICT vacatures zoekt, ontdek je al snel dat we overal in Nederland ICT vacatures hebben. We werken samen met bedrijven in elke uithoek van Nederland. Ook bij jou in de buurt hebben we ongetwijfeld ICT vacatures die bij je passen. In deze steden hebben we regelmatig ICT vacatures:

Bekijk onze vacatures

Yacht heeft regelmatig ICT vacatures. We zijn altijd geïnteresseerd in informatieanalisten, business analisten, architecten, service managers, ontwerpers en PHP en .NET specialisten. Maar ook als je ervaring hebt met JAVA, testen, systeem- en netwerkbeheer, applicatiebeheer of functioneel beheer hebben we bij Yacht ongetwijfeld een ICT vacature die bij je past. Kun jij omgaan met vergaande innovatie en verandering? Ben jij een ICT-specialist die op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen? Dan willen we je graag ontmoeten.